tomislav35
New member
1416 usd.......pa zar to nije sramota ????
Tragedija,tragedija i još se doprinosi placaju pola,pola.Pa šta onda jadnim ljudima ostaje ?????

Koliko ja znam,nikome ne placaju vise ni centa od doprinosa. Toj placi skini jos 200dolara za doprinose,podijeli sa 2 i imas 600x6.6=manje od 4000kn mjesecno, tocnije,ne ostaje im nista osim sto nisu doma pola godine. Zalosna li nam je drzavaTragedija,tragedija i još se doprinosi placaju pola,pola.Pa šta onda jadnim ljudima ostaje ?????
Pa sta ocekujete od firme koja posluje u zemlji di se 2700kn za rad u trgovini smatra ok placom.....znaci 8 sati dnevno trpit more nadrkanih karikatura plus bildanje s gajbama,paletama, slaganje, inventure..... I eventualno jedan slobodan dan u tjednu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Firma u kompletu sa drzavom jer da drzava ne da manipuliranje sa stvarnim zaposlenjem bilo bi malo bolje. Pomorci na tankerskoj ne rade za tankersku nego za 2x2m ureda u liberiji di naravno nije ti isti nisu duzni placat mirovinsko i zdravstveno svojim zaposlenicima. U tankerskoj rade samo gospoda u uredu.Zalosna je firma u ovom slucaju,a ne drzava.
Dali se možda zna kako je poginija ?????? Strašno!!!!!!!!!!Ljudi
Javija mi je rodak prije dva dana da mu je na brodu u Singapuru poginija prijatelj.
Reka mi je da je plovija na Tankerskoj.
Momak je iz Sinja
Lipi pozdrav svima
Zna li iko kakva je situacija u jadroplova? Kakve su plaće i kakva je spiza. Jesu li svi naÅ¡i na brodu?
Poslano sa mog GT-I8262 koristeći Tapatalk