Tankerska plovidba zadar

Terco na tankeru 3500,bulk 2950 USD,prvi ugovor 6,ostali 4-4.Sekondo 5000 i 3655 (bulk),ugovor 4-4.Situacija je tako tako,placa je redovna i trenutno posluju u plusu.TNG ce ovu godinu dobiti 3 broda pa bi valjda tribalo biti bolje...

Pre mala placa cak i da je permanent a nema ni P od permanenta;-)

Namjerno imaju tolke male place da bi mogli posli rec da Hrvati nece da rade i da moraju krvat Filipince. Sve je to ljudi Hrvatska stvarnost a drzava nece nista napravit jer njih uopce nije niti 1% briga za pomorstvo u Hr.

Sent from my iPhone using Tapatalk

To je nestalo sa onim pomorcima kad se gledala rada....sve posli je samo neka hrvatska fama laganje sami sebi...i na kraju krajeva koga danas briga ko je ponos ili tradicija(nes ti nase tradicije koja kad je pocela pa se namjerno upropastila)inace u selu gore od zadra recu da je to najlipse misto na svitu...puno se prica malo se radi...a kad izuzmes i to onda te hebu u nas doma os kapetanija...neki pamernjakovici na faksu i slicni...hebo tankersku...naucija san tamo smrdit...bit gladan...bit degradiran u placi...stalno neki ljudski ekscesi...sve toboz vrhunski pomorci a coast gard sa razlogom nezeli pustit brod u porat.

moje iskustvo sa tankerskom, a tako je barem bilo na bulka, kazu da je na tankerima druga prica.
ugovor oficirima 4 miseca, ali kad triba doma onda nijedan porat nije povoljan, tako da to obicno nije 4 miseca, kad se dodje doma, onda je za sljedeci ukrcaj "vidit cemo, javi se za par miseci". djelova naravno uvik fali, i sa svime je problem. panatika 9,5$ ali u panatiku ulazi kava, voda i mliko, cak se jednom radija sastanak da se pije previse vode (u makini okruglih 50, vani 40, nadgradje 35°C) i da se tiba manje piti jer da je u tom prvom portu skupo za naruciti vodu !!!! evo slika stanja u frizideru, kuzina se stalno zakljucava, i slika bozicnog rucka, znaci jedan jedini kolac, i pripada te jedna feta, komadic janjetine i malo krumpira, 21. stoljece!!! mladji od 30 rijetkost, barem pola ljudi 50+... ja san svoje odradija naj bolje sta mogu, i nakon kontaktiranja kadrovske osta razocaran, zahvalija se i reka - nikad vise!

ajde momci malo moralnosti prema kolegama koji nažalost i dalje prolaze kroz takvu "surovu stvarnost".
Prika na slikama teška žalost.

Bilo je gore 2002kad san ja bija...a voda je smrdila po plastici...tute se nisu prale...pobro zapalija makinu...vode nije bilo...wc se ispira sa bujolom morske vode itd itd tuce nezas jeli vise kad je vina ili kad ga nema.

Bilo je gore 2002kad san ja bija...a voda je smrdila po plastici...tute se nisu prale...pobro zapalija makinu...vode nije bilo...wc se ispira sa bujolom morske vode itd itd tuce nezas jeli vise kad je vina ili kad ga nema.

Pobro bi treba biti posebna tema ovog foruma :)

Prvo,taj ugovor je totalno nistavan,stogod ti rekli.Daju ga na 2 godine,razbacaju se velikim ricima a nigdi ovjere.Tako da,daju na 2 godine,moji kadeti ga potpisu,odrade kadeturu i uredno odu navigati di zele....I nikome nista.

znaci tako,fala na informaciji.. a znam da je obavezna viša tako da ako budem iša na tankersku to ce biti za 3 godine haha, u 3 godine ko živ ko mrtav:kafa

Back