Tankerska plovidba zadar

Kolike su plače oficirima
Master 13,C/O 11, drugi 5500, terco oko 4 mislim,USD,samo na brodu.Top fouru je mali dio rasporedjen kroz bonuse tipa kod C/O dobije 10, a 1000 od svakog miseca slijedeci ugovor s prvom placom i performance bonusom.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Kakvo je stanje s asistentima sa fakultetom na tankerima? Zelia bi se prebacit s kontenjera na tanker drugi dio ako ne uspijem naci stranca..

Kakvo je stanje s asistentima sa fakultetom na tankerima? Zelia bi se prebacit s kontenjera na tanker drugi dio ako ne uspijem naci stranca..
Nisam siguran koliko ih imaju na raspolaganju.Tu je uvik guzva pa su u mogucnosti uzimati decke s diplomama,s tim da te mogu uzeti i za cistaca a da ti ide staz.Makinista uvik fali,probaj,nista ne mozes izgubit.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Nemoj 4r tako! 2e i primo kuverte cca imaju isto ko na Skorpia.
E, sad ako neko voli vise murg kormu od lesa i patata pod ulje, sve 5.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Zafrkavam ja , dobro je u danasnje vrime da se uopće ima placa.

Poslano sa mog SM-G985F koristeći Tapatalk

Kako je sta se tice napredovanja na tankerskom dijelu od 2.asistenture? Jesu potrebna 2x kao 4th eng da bi se avancalo u terca? Posto cujem da je dosta s tankerske prislo na almi,latsco itd... pa nije lose za pribacit se na stranca ako ne budem ima sad mogucnosti.
Jesu doprinosi mukte i placa redovna?

Doprinose placas sam, a placa je dosad bila redovna, tj npr. Za prvi misec placa ti dodje 15.2. Pa sad vidi kako to tumacis, mi smo se navikli.

Sto se avancivanja tice bar na oil chem floti, ima svega ali neko pravilo je za makinu 3 4 5 brodova za avancati u 3rd eng, pogotovo ako nisi bodul.
Ali kasnije ako imas skolu i volju za rad, dodjes do kapa brzo, ima ih sa 30 godina sto su vec kapi jer ima dosta starih chiefova sto ne zele biti kapi.

Poslano sa mog SM-G973F koristeći Tapatalk

Back