casper
Port Captain
Ljudi,ovako,dalje će ići žuti kartoni,ovako više ne ide.Smirite se ili ćete biti banirani,nemojte se spuštati na tako nizak nivo,svi smo mi u istim govnima.
Bravo Zombi.....Molim te nemoj ovo shvatit ka provokaciju.
Ljudi,ovako,dalje će ići žuti kartoni,ovako više ne ide.Smirite se ili ćete biti banirani,nemojte se spuštati na tako nizak nivo,svi smo mi u istim govnima.
Igraj zadre vooolllllliiiimmmm ttteeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!

Ja san ti reka Casper da se sla?žen sa tobon u većini stvari ali od malog podjebavanja dođe veliko i onda ispadne sranje i moramo nekoga banirati a jeli bolje kad smo svi tu i dr?žimo se skupa i nema baniranja i sl.pizdarija?
Dalmo?? radi svoj posa kako on zna a ja kako ja znam.
P.S.
Ja san ti dugo boksa pa je meni jo?? ostalo u glavi onaj "drill" na treningu bez zajebancije pa sad to prenosim odi ha ha.
Samo ti u?živaj i dođi odi i budi s nama al ipak smanji ponekad paljbu,svi smo tu u istim govnima od timunjera do Mastera.??ivia
šestar;9394 said:e da te ispravim to vezi posade jer skoro svake godine skupa sa atlanskom i još nekim firmama plače ministarstvu kad če doupustit dovođenje strane posade po hrvatsku zastavu.tako neboj se nije humanitarna udruga vole svi oni male žute............![]()
Ma tankerska je OK firma.Jedino je rezervirana za Zadrane i blizu okolici.Ali kad triba ko kaze da nemozes uletit, Tako sam cuja od nekih barbi iz zadra i svi su odlicni ka ljudi a i barbe na brodu.
Pozdrav kolege
Evo maloprije san zva, nemaju mista za terce prije 7-og miseca. Iz okolice Splita san, al to im ne igra ulogu, jedino su me pitali iman li vi??u. Odma u glavu. Srića ??ta iman taj papir. Uvjeti su 4-4 ugovor, 4000$, skroz u redu za na??e prilike....