Hrvojemornar
New member
Prvi put mi je da bi iša na brod,pa zato pitam ovo za staž i to,nemojte šta zamjerit.Hvala
Hvala ljudi,znači oko 1400kn sve,porez,mirovinsko,zdravstveno,staž..?
Malo mi je cudno da neznas ni koja vrsta broda. S kojin kadrovikon si prica
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
A sto da ti onda kazemo kad i neznas di ides..uglavnom placa na tankerima za 4th eng je 3500 $ i imas 500 $ rejoining bonus za svaki misec proveden na brodu koji dobijes na sljedecem brodu kad se ukrcas.ugovor 4-4..za bulkove neznam tocno ali placa je ispod 3000 $
Na tankere bez da si bija asistent od tankerske ces jako tesko upasti jer imaju dovoljno asistenata trenutno za avancati koliko ja znan. I svi ti imaju neku vezu a bili su asistenti od firme tako da nema nijedan razlog da tebe ukrcaju. Jbg tako je kako je.Fala momci.zadnja info koju imam je da bi trebao biti bulk ipak.Obziron da bi tija na LNG u budućnosti nekad volija bi da je tanker ,al eto...
Na tankere bez da si bija asistent od tankerske ces jako tesko upasti jer imaju dovoljno asistenata trenutno za avancati koliko ja znan. I svi ti imaju neku vezu a bili su asistenti od firme tako da nema nijedan razlog da tebe ukrcaju. Jbg tako je kako je.
Za bulkove in fali ljudi svih rankova zbog puno razloga pa je tako i moguce upasti
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Mislim da je i kuverta i makina,primili su dosta seniora za bulkove..."fali svih rankova" jeli se to odnosi samo na makinju ili takodje i kuvertu
pozdrav