Tankerska plovidba zadar

Pozdrav, ako ko ima da mi napiše kakva je ko poslodavac tankerska bija bi zahvalan.Neman pojma ni kakve su plaće kod njih,ima li ih i još kakva bitnija obavijest koju bi neko reka ko je tamo bija.Hvala

Last edited:
A sto da ti onda kazemo kad i neznas di ides..uglavnom placa na tankerima za 4th eng je 3500 $ i imas 500 $ rejoining bonus za svaki misec proveden na brodu koji dobijes na sljedecem brodu kad se ukrcas.ugovor 4-4..za bulkove neznam tocno ali placa je ispod 3000 $

A sto da ti onda kazemo kad i neznas di ides..uglavnom placa na tankerima za 4th eng je 3500 $ i imas 500 $ rejoining bonus za svaki misec proveden na brodu koji dobijes na sljedecem brodu kad se ukrcas.ugovor 4-4..za bulkove neznam tocno ali placa je ispod 3000 $

Bolja veza = tanker , losija = bulk

Fala momci.zadnja info koju imam je da bi trebao biti bulk ipak.Obziron da bi tija na LNG u budućnosti nekad volija bi da je tanker ,al eto...

Probaj iskopati vezu da te ubaci makar na produkt.Ako zapnes na bulku,tesko ces natrag.Trenutna politika im je da imaju ekipu za crude,za produkte (TNG) i za bulkove.A s obzirom da bi na LNG,pokusaj s vezom....

Sent from my SM-G920I using Tapatalk

Fala momci.zadnja info koju imam je da bi trebao biti bulk ipak.Obziron da bi tija na LNG u budućnosti nekad volija bi da je tanker ,al eto...
Na tankere bez da si bija asistent od tankerske ces jako tesko upasti jer imaju dovoljno asistenata trenutno za avancati koliko ja znan. I svi ti imaju neku vezu a bili su asistenti od firme tako da nema nijedan razlog da tebe ukrcaju. Jbg tako je kako je.

Za bulkove in fali ljudi svih rankova zbog puno razloga pa je tako i moguce upasti

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Na tankere bez da si bija asistent od tankerske ces jako tesko upasti jer imaju dovoljno asistenata trenutno za avancati koliko ja znan. I svi ti imaju neku vezu a bili su asistenti od firme tako da nema nijedan razlog da tebe ukrcaju. Jbg tako je kako je.

Za bulkove in fali ljudi svih rankova zbog puno razloga pa je tako i moguce upasti

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

"fali svih rankova" jeli se to odnosi samo na makinju ili takodje i kuvertu

pozdrav

Koji si smjer, paluba ili stroj? Imaš li višu? Koliko ti je godina? Sve ti to igra. Naravno, veza je najvažnija, ali moguće je i bez nje uz malo sreće.

Plače četvrtog stroja/trečeg palube su 3500$ na tankeru, 2950$ na balku. Bar je tako bilo. Tankeri imaju plače u rangu stranih firmi, samo što su početne (4. i 3.) manje. Ugovori 4-4. Ima dobrih brodova, nađe se veoma loših. Tako je i sa ljudima, ima luđaka a, ali ima i odličnih ljudi. Na balkovima su bili ukinuli četvrte u stroju. Nema luksuza što se tiće hrane, službeno nema alkohola.

3500 + 500 rejoining bonus na tankeru.hrana ovisi o kuharu i barbi negdi super negdi ajme...za avancamenat lutrija tj ako nemas vezu ne nadaj se puno..a za ljude to je posebna rubrika

Back