Ili Kuwait oil tanker company. Imaju VLCC, oil i product tankere. Zanima me ima li Hrvata koji navigaju na ovoj firmi?
Ili Kuwait oil tanker company. Imaju VLCC, oil i product tankere. Zanima me ima li Hrvata koji navigaju na ovoj firmi?
Zaludu me svitovala i zaludu place
probaj kontaktirati :
christian baker , owner's representative , fleet personnel group
fax +359 52 631617
mail cbaker@kotc.com.kw
Zna li tko kakvi su uvjeti na KOTC?
...ca smo na ovom svitu...
Glazo, s obzirom da imate iskustva sa VLCC brodovima zasto se ne javite Mideast-u...znam da je tamo c/o,prije mozda godinu dana ima oko 6500$ permanent.....
MIDEAST SHIP MANAGEMENT LTD
Posljednje uređivanje od sea_st : 09-18-2008 at 04:08 PM
I ja sam ih kontaktirao, tj. ispunio on line applic. Odgovor im je bio jako brz, ocito im je potrebno seniora. Nisam ih vise kontaktirao jer sam dobio mail od svoje firme sa povecanjem place.
Kontakt osoba je bila leon aranha. mail: leo@kotc.com.kw, pa ako tko zeli...
uvijete nisam pitao
Pozdrav ljudi. Prije svega Sritan Uskrs i sve najbolje svim članovima na??eg foruma. Evo neznam jel ko pisa ili čuja ??ta pametnoga o ovoj firmi, ali jučer su me zvali iz Kuvajta i ponudili mi slijedeće uvjete za terca na VLCC-u![]()
Further to our telecon of today, kindly find attached copy of terms & conditions.
Also, please find below salary for the position of 3rd Officer onboard KOTC vessels:
Permanent Contract.
Voyage period of 3-4 months with 21 days paid leave earned per month served onboard KOTC vessels.
Starting Salary: US $ 29,250/- per annum.
Pa ako itko zna ??ta o njima, bija bi mu zahvalan![]()
Konacno dobija ono sta san tija
Evo ja odbija ponudu, a za sve one koji su zainteresirani evo kontakt osoba.
Ljudi su fer i korektni, prvo im po??aljete sve brevete i aplikaciju i sljedeći korak je tel. intervju u kojem vas pita o safety-u, passage planingu, malo o pravilima za izbjegavanje sudara i tako tih stvari. Uglavnom nije te?žak intervju i ja sam ga pro??a ali eto nismo se mogli dog oko love jer je lik u kadrovskoj reka da je lova fiksna i nemo?že se povećat. Imam i njihove uvjete pa ako koga zanima neka mi se javi na pm. Uglavnom posao terca je navigacija i odr?žavanje lifesaving opreme. Od brodova imaju VLCC, produkte i mislim LPG-e, a rute su svugdi po svitu ali mislim da se krca isključivo u Arabian Gulfu.
Yacoub Yousef Al Qabandi
Supdt. Fleet Personnel Group
Kuwait Oil Tanker Company (S.A.K.)
Fleet Personnel Group
P.O. Box 810, Safat 13009, Kuwait
Direct Tel: +965 22400273
Direct Fax: +965 22438632
Switchboard: +965 22455455 Extn: 5016
Fax: +965 22400493 / 22439427 / 99819775
Mobile: +965 99406128
Email: yaq@kotc.com.kw / recruitment@kotc.com.kw / ho-email@kotc.com.kw
Konacno dobija ono sta san tija
evo ljudi i mene je zva taj Yacoub Yousef iz KOTCi ponudia mi je misto 4th off i prihvatija sam,reka mi je se javit sljedeci tjedan pa da napravi taj neki intervju,pa me sad zanima,posto nisam nikada bio na tankeru i nemam tanker brevet sta on zna i svejedno me zva
,pa me zanima kakav je to sistem sa tim 4th off,to je kao junior off ili?????????
![]()
Sta bude bit ce
Evo jedna stvar mi nije jasna..recimo 3 miseca si na brodu i onda si za svaki misec proveden na brodu 21 dan doma i to ti je plaćeno,e bogami to je dobra ponuda.ako je to zbilja tako
ja sam imao 4th off i on je sa mnom bia u gvardiji kad sam bia ka terco,radia mi je neke papire i pomaga oko safetya,to je nesto između kadeta i treceg.dobra stvar.
ja sam bia prvi ujgovor ka' 4/o...nista posebno...iste duznosti kao 3/o,samo manja placa...
to me stavilo jer mi je kao bilo prvi put da sam na brodu kao casnik..
@walk alone....samo prihvatito...vidis i sam kakva je situacija,a to je nelosa firma i dobra odskocna daska...
"Spuzvasti"-"Walk alone";
Evo poslao sam na Kuwait Oil Tanker(S.A.K.) on line Application i sve Certificate.Do sada nemam iskustvo na Tankerima (vec samo iskustvo na Bulk i General Ship kao 2nd/Off).Pa da vidim,dali ce doci povratni email ili tel. poziv iz kompanije!
Koje je vase misljenje o tome??.. Bog..
A i ja imam ikustvo na bulk i ro-ro pa vidis da su me zvali valjda je neka nestasica,a i nemas sta izgubit,ako upali fala Bogu,ako ne opet dobro.
@sea st-ma normalno da san prihvatija,kakva su vrimena to je dobitak na lutriji,a
mogu ti rec da mi je draze da me je zva za 4th nego 3rd off jer cu ovako povatat malo to s tankerima i iskustvo a nemam odgovornosti,ali reka mi je da sljedeci tjedan imam tel intervju tako da nebi volia prerano slavit,ali valjda ce bit nesto
Sta bude bit ce
"Walk alone" --,Naravno i ja sam misljenja da treba probati-nista se ne gubi!!Poslao si im copy Certificata i Aplikaciju!Po zavrsenom tel.intervju napisi-kako je protekao intervju i koja su pitanja??Pa se cujemo da razmijenimo iskustva!!!
Moze,ja se nadam da ce se javit sto prije,a znas kako se kaze ko ne proba nece znat kako bi mu moglo bit,a valjda nece bit nista ekstremno,jos kad je danas zva na tel javila mu se moja mater koja je usput mislila da neko zajebajekad joj je on pocea brojit na engleski a ona samo vice halo,halo
,srica na vrime san ubra da je za mene pa san spasija sta se spasit da
,a vidit ce mo sta ce bit,e i ako je ko na KOTC ili je bija tamo,ili zna stagod o njima nek napise.
![]()
Sta bude bit ce
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)