LNG brodovi

Hoegh te stavi u rotaciju sa Filipincem koji ima ugovor 20 tjedana i ti onda imas opciju da ostanes u toj rotaciji ili da daš otkaz...:mad: Djubrad...

Pa zavisi koliko imas plus dana. Ako nemas plus dana ide basic placa koja je sada puuuuno manja. Ali to nije ni bitno jer nasi juniori imaju ugovor od 10 tjedna a ovako Hoegh ih tjera na Filipinske ugovore. U firmi je predvladala struja koja gura Filipince. Evo prije koji tjedan je Filip avancan u Chifa palube. A prije 3 godine je bio terco…
Sto se nasih juniora tice najbolje sanse su im grci jer tamo imaju sansu najbrze avancati..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazalost, LNG industrija za hrvatske pomorce vec dugo vrimena gubi primat, sve vise se guraju filipinci za senior pozicije, a da ne govorin o drugim nacionalnostima. Godine 2006 sam se ukrcao prvi put na LNG i tada su hrvati bili medju jacim nacijama u LNG industriji. Ja sam izasao opcenito iz oil & gas sektora jer se tu vise nisam vidio sa takvim nacinom rada i politike vecina firmi, a radio sam u LNG-iju i drillingu na senior poziciji.
Sritno svima!

Zna li netko kolike su plaće na COSCO lng. Ide se preko Northen Marine-a. Trebam ići tamo ali još nemam ugovora :udriglavom pa me zanima dali je netko već to prošao. Jer ono što mi je rečeno na intervju ne znaći da će biti u ugovoru.... :o

Nazalost, LNG industrija za hrvatske pomorce vec dugo vrimena gubi primat, sve vise se guraju filipinci za senior pozicije, a da ne govorin o drugim nacionalnostima. Godine 2006 sam se ukrcao prvi put na LNG i tada su hrvati bili medju jacim nacijama u LNG industriji. Ja sam izasao opcenito iz oil & gas sektora jer se tu vise nisam vidio sa takvim nacinom rada i politike vecina firmi, a radio sam u LNG-iju i drillingu na senior poziciji.
Sritno svima!
Ovo je na zalost istina!! Pomorstvo kao profesija je sve manje i manje isplativija. Dugorocno place na Lng-u ce ostati iste ili manje, a inflacija dere. Za 10-15 godina ce lng bit isto sto i danas kontejnerasi

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Alpha gas, zna li itko ista o ovoj firmi? Cuo sam da su uvjeti brutalni, a da zivot na brrodu odlican

Alpha gas, zna li itko ista o ovoj firmi? Cuo sam da su uvjeti brutalni, a da zivot na brrodu odlican

Da je upast na Knutsen LNG e to bi bila fešta:uzdravlje:hihi ali neće naše nego španjolce, latvijce i poljake:confused:

16000 eura za chiefa palube, nije neka lova. Ima ih dosta boljih. Alpha gas malo ispod 20 000 dolara za chiefa

Zna li netko kolike su plaće na COSCO lng. Ide se preko Northen Marine-a. Trebam ići tamo ali još nemam ugovora :udriglavom pa me zanima dali je netko već to prošao. Jer ono što mi je rečeno na intervju ne znaći da će biti u ugovoru.... :o

Meni za 1AE nude 8915 $ i 10 weeks ugovor.

Koliko se sjecam, ima par godina je bilo price kolika je placa na dynagasu. Mislim da je bila iznad prosjecna sto se konkurencije tice. Uvjeti osim place po prici nisu bili bog zna sto. Ako netko ima kakav update, bilo bi lijepo da napise

Koliko se sjecam, ima par godina je bilo price kolika je placa na dynagasu. Mislim da je bila iznad prosjecna sto se konkurencije tice. Uvjeti osim place po prici nisu bili bog zna sto. Ako netko ima kakav update, bilo bi lijepo da napise

Koliko sam cuo smjene su im u banani, ugovori po 4mj a ostanes po 5-6 mjeseci nekad i duze

Dynagas tesko saznati uvjete kada nisu jasni i javni. Placa se saznaje tek u posljednjem koraku kod ulaska u firmu, nakon testova i 2 intervjua ima 3. Intervju sa crewingom iz Grčke gdje se priča o plaći.
A što je sa Alpha Gas, kakvi su to brutalni uvjeti tamo, ima netko plaće top 4 ili 6?

A imam neku placu od drugog makinje. 19500 dolara, skoro 20 000. Neznam tko u industriji nudi toliko za taj rank. Uglavnom se krece od 16000-18000. Za junior oficire sam cua da je placa oko 6200, a za drugoga palube oko 8000 dolara.

Sent from my 22021211RG using Tapatalk

Back