Zna li tko kakvi su uvjeti na KOTC?
Ja ih kontaktiram vec duze vrijeme, zvali su me preko Simona iz Liverpola prije 3 godine za prvog makine i placa je onda bila 5000 zelembaca na brodu i doma, ugovori 4-4. Brodovi vecinom VLCC i dosta stari al imaju i nekoliko novogradnji.
Zero alkohol policy
Pa ja zelembace podrazumijevam da su dolari, a to je bilo kako se vidi iz posta onda prije 3 godine za prvog makine. Danas trenutno neznam kolke su place al cim saznam stavit cu na postGlazo cega 5 tisuca? jeli dolara i dali za kapa?
..............prihvati odma!Pozdrav ljudi. Prije svega Sritan Uskrs i sve najbolje svim članovima na??eg foruma. Evo neznam jel ko pisa ili čuja ??ta pametnoga o ovoj firmi, ali jučer su me zvali iz Kuvajta i ponudili mi slijedeće uvjete za terca na VLCC-u![]()
Further to our telecon of today, kindly find attached copy of terms & conditions.
Also, please find below salary for the position of 3rd Officer onboard KOTC vessels:
Permanent Contract.
Voyage period of 3-4 months with 21 days paid leave earned per month served onboard KOTC vessels.
Starting Salary: US $ 29,250/- per annum.
Pa ako itko zna ??ta o njima, bija bi mu zahvalan![]()
,a vidit ce mo sta ce bit,e i ako je ko na KOTC ili je bija tamo,ili zna stagod o njima nek napise. ............vjerovatno je CO van gvardije a ti drzis normalno gvardiju od terca koji je onda od podne do 4.Kao sto kaze sea_st ustvari si terco s manjom placomevo ljudi i mene je zva taj Yacoub Yousef iz KOTCi ponudia mi je misto 4th off i prihvatija sam,reka mi je se javit sljedeci tjedan pa da napravi taj neki intervju,pa me sad zanima,posto nisam nikada bio na tankeru i nemam tanker brevet sta on zna i svejedno me zva
,pa me zanima kakav je to sistem sa tim 4th off,to je kao junior off ili?????????
![]()