Manje seniora 100 ljudi je u totalu ali sigurno če s otlazima bit hrvati zahvačeni. Malo je ljudi na NMM i govorim ti genralno za NMM Stenu jer kad spomeneÅ¡ Stena i NMM jedno te isto ti dođe jer jedan ugovor čeÅ¡ bit na steni drugi čeÅ¡ ič na Princmara ili neki drugi dio grupacije. Tako da to Stena ti je samo naziv a i trik da te namame kad te zapoÅ¡ljavaju svak se zajuni na senu a ono stenu ne vidi ni po godinu dana.
Navodno su raskinuli sa gener8 grupaijom a oni su imali puno novogradnji i brodiju mahom koji su teÅ¡ko sranje i nitko nije tia tamo ič. Jebiga gregi owneri uvijeti očajni na brodovima a NMM je falilo upravo ljudi zbog toga Å¡ta su ovi naglo imali eskpanziju flote. Raskid s ovima plus Princimar koji je proda svoje suezmaxe teekayu ti je uzrokovalo viÅ¡ak. Ne toliko pincimar koliko gener 8 ali opet ču ti kazat da tu s otkazima če hrvati bit zakačeni najviÅ¡e jer firmom odavno drmaju rusi i indijci tako da smo mi tamo izumrla vrsta. A opet velikim dijelom smo sami sebi krivi za to tamo jer nas je umea naÅ¡ sindrom.
Navodno su raskinuli sa gener8 grupaijom a oni su imali puno novogradnji i brodiju mahom koji su teÅ¡ko sranje i nitko nije tia tamo ič. Jebiga gregi owneri uvijeti očajni na brodovima a NMM je falilo upravo ljudi zbog toga Å¡ta su ovi naglo imali eskpanziju flote. Raskid s ovima plus Princimar koji je proda svoje suezmaxe teekayu ti je uzrokovalo viÅ¡ak. Ne toliko pincimar koliko gener 8 ali opet ču ti kazat da tu s otkazima če hrvati bit zakačeni najviÅ¡e jer firmom odavno drmaju rusi i indijci tako da smo mi tamo izumrla vrsta. A opet velikim dijelom smo sami sebi krivi za to tamo jer nas je umea naÅ¡ sindrom.
Ma cuo sam i ja da je bilo otkaza, al 70-tak ljudi je velika brojka. Znaci da je onda stotinjak i vise nasih seniora bilo na steni. Ta brojka mi je nesto velika. Jel pricamo o steni ili cijelom NMM?