Kuwait Oil Tankers

Nisam na KOTC. Nakon intervju su me proslijedili poljaku (Intermarine ili tako nekako) koji me kontaktirao sa popisom ustanova gdje obaviti njihov lijecnicki ali sam tada dobio drugu, bolju ponudu koju sam prihvatio.

Ne mogu ti odgovoriti na ove druge informacije posto nisam upucen ali ima ovdje kolega koji plove na KOTC koji ce ti vjerujem dati odgovore koje trazis ...

Poslano sa mog LG-H870 koristeći Tapatalk

• Like
Reactions: EDI
Pozdrav kolege,

Moze li par informacija. Triba bi poci vjerovatno u petak za Kuwait na face to face intervju. Radi se o ETO poziciji pa me zanima dali je ko imao iskustva i o cemu bi se pricalo na intervju. Vec sam imao neki telefonski intervju koji je trajao nekih 20tak min.

Unaprijed zahvaljujem

Pozdrav kolege,
Zanima me da li je netko bio na brodu Bubyan brod je Oil Chemical,
Inace trebao bih ici na ukrcaj ubrzo, do sad sam imal iskustva vecinom na VLCC-ima a dva broda na oil chemical, zanima me da li postoji mogucnost da se prebacim opet na VLCC, isto tako zanima me kakav je brod ako je netko bio na njemu. Unaprijed hvala

Ja sam upa na KOTC-a bez tanker iskustva za 4/O. To je kao training officer. I full sam zadovoljan. Čini se da su počeli uzimati dosta naše. Vidim da ima čak i kadeta. Tako da navalite :)
Pozdrav

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bogu hvala, lijepo za vidit da se nesto pomice na bolje.
Sretno ti bilo!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Jel moze kontakt poljaka koji krca na kuwait oil company? Ili nekog drugog?

Poslano s SM-A500FU putem Pomorac.net

Kakvo je sada stanje sa ljudima. Imam godinu i pol iskustva na oil/chemical tankerima. Jeli se bolje javiti ovom Poljaku ili direkt njima.

Back