Dakle zanima me imali tko kakvu konkretniju informaciju o toj firmi?
Uglavnom se radi o VLCC brodovima i place su u eurima,to je sto ja znam,imam opciju za otici tamo pa ako netko zna kakvi su uvjeti za kadeta tj. kako se radi i sl.
Zahvaljujem...
Dakle zanima me imali tko kakvu konkretniju informaciju o toj firmi?
Uglavnom se radi o VLCC brodovima i place su u eurima,to je sto ja znam,imam opciju za otici tamo pa ako netko zna kakvi su uvjeti za kadeta tj. kako se radi i sl.
Zahvaljujem...
prije je globtik krcao na njih, ali ih je sada preuzeo zorovic...
znam neke ljude koji su bili tamo "pod globtikom" i bili su zadovoljni..ne znam ti tocno rec' kolio se radi i to, ali se moze dosta nauciti na toj kompaniji....GO AHEAD!!!
...ca smo na ovom svitu...
Ma znam da je kod Zorovica sada,on je izuzetno korektan i ima prilicno dobre firme,meni se takoder cini ok OSG,vidim da je dosta velika flota i da su brodovi stari cca. 7 godina i par novogradnji tako da sigurno nisu kasete
Ali nikako da nadem nekoga tko je bas bio tamo da kaze dojmove...
daj ekipa nesto konkretnije o OSG.MOj prijatelj Car bi tamo za terca pa ga zanimaju uvijeti.Fala lipa
S obzirom da nitko ne odgovara, mozda nitko nije ni upoznat sa uvjetima..
Moj savjet je da se kontaktira agencija Zorovic i pita za uvjete...
Osg je Americka firma, dosta dobra i iznad prosjeka.Imaju najvise vlcc i aframax i jos po nesto od svega, mislim oko 70 80 brodova.Idem tamo na ljeto za 4 off. 1600 eu perm.za dalje cemo vidit.eto.Posada najvise nasi, nesto spanjolaca, ugovor 4-2. Seniori 4-4, mislim.
Car iz Crikvenice mozda?
Place na Osg su:- 4.Officer 1600 EU pernament
-3.Officer 1900 EU pernament
Znam da barba ima mislim 5500 EU pernament...i za ugovore neznam,ali cu znati u petak ili ponedjeljak sve detalje...
Zdravi bili kolege! A kako se avancaje na tog OSG-a?
ne Car iz crikvenice.Jedan drugi.Izgleda da je dobar taj osg, a sto se tice avancivanja brze nego na recimo T kay ili Chevron
Napredovanje na osg-u je bilo dosta dobro..inace, osim spanjolaca ima i dosta talijana (cosulich radi sa njima)..nisam bas siguran da li je jos uvijek nasa posada, jer jos i dok je osg radioa sa globtikom, poceli su lagano micat nasu posadu..
inace, moja bivsa kompanija je prodala jedan brod osg-u (godinu dana star panamax) : posada i oficiri > filipinci....pa i top four....
Danas sam bio u agenciji,Zorovic drzi 7 brodova od OSG-a i to svi VLCC i jedan Aframax od 250 m...
Place:
Kadet 900 EU
4 Of 1600
3 Of 1700 pernament
Ostale Of nisam gledao jer ima vremena do toga za mene![]()
Posljednje uređivanje od Propuh : 02-06-2010 at 09:35 PM
Evo ekipa odlazim na OSG u utorak,letim za Philadelphiu na ukrcaj,aframax 250m i 2004. godiste...
Ugovor 4 mjeseca...Javim kako je ako budem u mogucnosti,a ako ne kada se vratim...drz te se i mirno more svima...![]()
vidim da neke zanima OSG, ja sam tamo drugi palube, kratko bez filozofije....brodovi nisu ramine, uvjeti ok, traze ljude, ide samo na bolje, junior officir ce na 3 - 3 isto ko i seniori, isplati se. pozz
Na Koji Brod Da Nije Overseas Cathy
Pozdrav svim pomorcima na foumu,odlicni ste samo nastavite tako
!samo da sa ne spusti razina komunikacije ka sta je na jadranbrodu ono je stvarno sramota
Sta se tice osg ja san tamo bija ka kadet i i to me kile minja na overseas cathy,mogu rec samo pohvale za firmu inace san tamo dosa priko globtika al je preuzea zorovic.Bija san 8miseci u komadu sta se tice ljudi na brodu,hrane uvijeta sve odlicno evo sad bi treba ic 8.8 na vlcc overseas ann jos ta 4miseca odradit.![]()
sta se tice cathy je odlican brod u svim pogldima kile nije falia sta je isa na osg!!
Na kojem si ti brodu bija nixa???i kad ces opet??to nesto novo za 3-3 dok san bija na brodu tj iskca san se u 6misec nije se pricalo o tome!!
zivili
popaj bok,
18-tog ti idem na cathy, venezuela - east coast, prije ane.da sad preko zorovica sve ide rapidno na bolje. polozi porucnicki i vrati se tamo firma ce doc kroz godinu dvije do ranga chevrona vjeruj mi. Zorovic ti polaze na ljude puno, imas familiarizaciju preko compa u rijeci traje 4 sata ali cool, ako nisi rijeke sve placaju..smjestaj..put..itd..svi officiri ce morat imat BTM,ecdis,bilge water i ship handling ....opet sve oni pokrivaju..vjeruj samo na bolje.reci mi popaj cathy je ok brod..ili?
pozdrav!
cathy ti je odlican sta se tice svega,sve ti je u funkciji dobro ce ti doc jer ces imat dosta cargo operacija vise nego na vlcc ja san u 8 miseci ima 26 operacija i stvarno dosta toga povatas oko carga!Najvirojatnije ces se ukrcat u Puerto mirandi ili puerto la cruz doli brod cesto ide rute su ti sj amerika,vanezuela meksiko(cayo arcas)na SPM ILI FPSO malo karibi i sj evropa.Minjat ces ovog sekia iz Rijeke sve ce ti bit up to date nista se ne brini sve ti je odlicno..cathy ce ti ic u drydok u portugal(setubal) u 8misec bar je bilo tako dok san ja bija ako se nije nesto prominilo!ja cu ostat necu nigdi drugdi imat cu odrađenu kadeturu kod njih pa cu dat porucnicki i valjda ce me uzet za terca...
eto zivia![]()
Hvala ti popaj...ukrcavam se na Virgin Islands...rekli su mi u firmi da sad idu samo venezuela-east coast USA..ma neka sto vise porti bolje..bar meni.daj mi reci jel i tamo ima chartko system za karte. ovo s dokom je super.hvala ti na odgovoru kolega.
zivio i ti meni i polozi tu klasu jer taki ka ti uvik su dobro dosli na takvim firmama.pozz
Stari jel bi ja i ti ikako mogli stupit u kontak preko telefona, bia bih ti zahvalan?
E da za terca ce te uzet sigurno...milion posto...offrecord znam ljude kod zorovica tako da sam cuo da im treba ljudi ko u prici...ti si napravio kadeturu i sto posto si tu.pozz
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)