Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/30
    Banned
    Datum registracije
    Sep 2008

Početno Finarge Armamento Genovese

Evo ekipa, nakon dosta neprospavanih noći i razmisljanja, raznoraznih konzultacija sa mnogima, prvenstveno mojom glavom odlučio sam jutros prihvatiti ponudu ove kompanije i preko Genove za jedno 5 6 dana letim za Rio de Janeiro. E sad, dobro je sto ću nakon 15 godina opet viditi neke dobre slike koje su već izblijedile, a lose je sto bas i neznam di idem, osim sto znam da se radi o Anchor handling supply brodu i sto mi je financijski najbolje. E sad da li sam se zajeba vidičemo. U Genovi ću saznati nesto vise o samom poslu a dotada ako ima netko sa kakvom interesantnom informacijom neka napise, od toga imam li kakvog crnog u krevetu , malo o kuzini, pa ima li mogučnost interneta, i tako , sto vam padne na pamet. Ako ima koji da je opalio ugovor kod njih neka mi se javi....

Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Lightbulb

Citiraj Prvotno napisano od iguazu Vidi poruku
    Evo ekipa, nakon dosta neprospavanih noći i razmisljanja, raznoraznih konzultacija sa mnogima, prvenstveno mojom glavom odlučio sam jutros prihvatiti ponudu ove kompanije i preko Genove za jedno 5 6 dana letim za Rio de Janeiro. E sad, dobro je sto ću nakon 15 godina opet viditi neke dobre slike koje su već izblijedile, a lose je sto bas i neznam di idem, osim sto znam da se radi o Anchor handling supply brodu i sto mi je financijski najbolje. E sad da li sam se zajeba vidičemo. U Genovi ću saznati nesto vise o samom poslu a dotada ako ima netko sa kakvom interesantnom informacijom neka napise, od toga imam li kakvog crnog u krevetu , malo o kuzini, pa ima li mogučnost interneta, i tako , sto vam padne na pamet. Ako ima koji da je opalio ugovor kod njih neka mi se javi....
    Nama je ETA 27-og u Rio. Kolega sa nickom "Kotlar" je bio na toj firmi ako me pamet dobro sluzi. Pitat cu ga kad izajde iz makinje da ti se javi.

Banned
    Datum registracije
    Sep 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Offshore1975 Vidi poruku
    Nama je ETA 27-og u Rio. Kolega sa nickom "Kotlar" je bio na toj firmi ako me pamet dobro sluzi. Pitat cu ga kad izajde iz makinje da ti se javi.
    E legendo, taj mi treba. Reci mu da se raspise na private da ne maltretiramo ljude ali mozda je dobro i ovdje za ljude kojima je interesantno i koji mozda zele i mogu tamo.BTW fala na javljanju. Reci mu da mi je Slovenac za kapa, mozda ga zna pa da mu donesem DELO za čitati. da mu se na prvu uvalim)))
    Posljednje uređivanje od iguazu : 03-12-2009 at 02:11 PM

Časnik stroja Kotlar avatar
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno Finarge

E legendo, taj mi treba. Reci mu da se raspise na private da ne maltretiramo ljude ali mozda je dobro i ovdje za ljude kojima je interesantno i koji mozda zele i mogu tamo.BTW fala na javljanju. Reci mu da mi je Slovenac za kapa, mozda ga zna pa da mu donesem DELO za čitati. da mu se na prvu uvalim)))
    Bog kolega! Evo upravo sam izronijo iz makine pa ti se odmah javljam sa informacijama koje ti mozda mogu pojasniti situaciju kako funkcionira Finarge.Neznam na koji brod ide??.Ja sam ih pro??ao sve osim ove zadnje novogradnje.Kompaniju sam napustio prije tri godine jer je tada bila katastrofa.Ako znas na koji brod ide?? mogu ti kratko i jasno opisati ??ta te čeka.

Kadet
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Finarge s.r.l.

Početno

Ne zaboravi na Portugalski rijecnik

Off
    Off je odsutan
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Početno

Ne sekiraj se. Ima nas tamo. Kad vidis inicijale E.R. u brodskom imenu slobodno se javi ako tribas pomoc. Naci ces na brodu bar 3-4 nasa covika. Odvali to do kraja i onda se javi Kotlaru ili meni pa ces dobit instrukcije sta ti je cinit. Sretan put prema jugu

motorhead zorro avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Brazil

Wink Finarge

Mladici koji se spremaju na brod neka ne uzimaju puno valize, samo osnovno.
    Brodovi su non-stop na anchor handlingu, tj. 28 dana na moru, onda max pola dana u portu, 300 km od Ria, pa nazad na more . Manovra non stop, smjene min nakon 8 tjedana, a moze i 12 ako nema relievera.
    Ja sam u Riu u office-u i sutra idam na A.H. Liguriu mijenjat kapa, sa 2 palube koji je dosao sa Splosne. Hrana je prva liga, i internet na brodu u kabini 0-24.
    Lova nije najveca ali ´ko zeli bez iskustva...

1 st Officer
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    RCCL

Početno

A jeli se moguce ukrcat bez ikakvog iskustva za treceg ili za nekakvog trainee off i sl.
    Sta bude bit ce

2/O DPO popaj avatar
    Datum registracije
    Jul 2007
    Firma
    Bourbon offshore

Početno

Stari nista jutros san bia na njihovu stranicu i nazva ih rekli su mi da ne krcaju hrvate nego samo talijane i imaju jednog slovenca jer je talijanska zastava evo bez zajebancije da mi je tako reka nazovi i pitaj ako ne virujes eto pozdrav btw ajde na www.tos.nl i pod vacancies traze 3rd mates hitno ispuni online applikaciju ili poslalj cv ja san posla cv na info@tos.nl i nazva na 0031 10 2436702 Daniel casanova i govori da ce pogledat cv i da cemo se cut eto sritno

Off
    Off je odsutan
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Exclamation

Citiraj Prvotno napisano od popaj Vidi poruku
    Stari nista jutros san bia na njihovu stranicu i nazva ih rekli su mi da ne krcaju hrvate nego samo talijane i imaju jednog slovenca jer je talijanska zastava evo bez zajebancije da mi je tako reka nazovi i pitaj ako ne virujes eto pozdrav btw ajde na www.tos.nl i pod vacancies traze 3rd mates hitno ispuni online applikaciju ili poslalj cv ja san posla cv na info@tos.nl i nazva na 0031 10 2436702 Daniel casanova i govori da ce pogledat cv i da cemo se cut eto sritno
    Vjerovatno si u pravu, ali definitivno uzimaju i imaju nase strojare. Ovo cu ti provjerit za oficire kuverte pa cu ti javit.
    "Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."

1 st Officer
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    RCCL

Početno

Ma zasto ti nebi virova,evo posla san i ja on line aplikaciju,hvala ti na info.
    Sta bude bit ce

Off
    Off je odsutan
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Početno

Provjereno kod Prof. Dr. Kotlara!
    Ne uzimaju nase oficire kuverte, samo strojare. Skoro svi brodovi im viju zastavu Italije.
    "Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."

3.Casnik
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    još u potrazi

Početno

Evo i ja poslo mail na TOSa hvala za ifo!

motorhead zorro avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Brazil

Početno Finarge

Nakon 4 tjedna jedenja govana,dragim kolegama bih preporucio ovu firmu samo iz jednog razloga (opet povezano sa govnima), ato je velika nuzda.
    Firma ima 7 brodova, talijanska zastava i sve skupa max 20 Evropljana, ostatak su Brazilci.
    Ako neko misli nesto ozbiljno raditi, stvarno ce se morati potruditi i to sam, jer tu je rutina lezarina, zajebancija, i svi moguci sistemi prodavanja magle i prasine.
    Da ne zaboravim, vrlo je pozeljno odlicno govoriti portugalski, uz naravno talijanski a vala i engleski, jer je to ''sluzbeni'' jezik na brodu.
    Neiskusnima ne bih preporucio ovu avanturu, kako cujem na radio kanizeli, ekipa se mijenja tuta forca.
    Pa, ko voli...

Clan Posade morski_pas avatar
    Datum registracije
    Apr 2009

Početno

po??tovani kolege s iskustvom na ovoj firmi,ako znate:

1.kolika je plaća za prvog palube

2. u kakvom stanju je brod AH Portofino

3. radi li se na dp-u,tj. mo?že li se tamo zamrčit dp log book?

i svi ostali detalji su dobrodo??li.

unaprijed hvala

SDPO beerseeker avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Bourbon

Početno

Citiraj Prvotno napisano od morski_pas Vidi poruku

unaprijed hvala
    Mislim da ce ti korisnik niccodemi znati iz prve ruke

3.Casnik
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    još u potrazi

Početno

Citiraj Prvotno napisano od morski_pas Vidi poruku

unaprijed hvala
    Zmam samo odgovor na prvo pitanje (4500 E samo na brodu i placana sva davanja u Italiji), a odgovori na sva druga pitanja i mene mnogo interesiraju!!

3.Casnik
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    još u potrazi

Početno

22.08. se ukrcajen na A.H.Camogli, pa ako neko ne??to zna o tom brodu bi ga zamolio da to napi??e!

Chief Mate
    Datum registracije
    Jun 2009
    Firma
    Bourbon

Početno

ah camogli je brod iz 2008, dp2, internet i tv u kabinama. nesto se radi anchor handlinga a vecinoma pull back i stand-by.

ah portofino je valda ok 30 godina ako ne preko, zaboravi dp i internet, mislim da brod radi samo recovery i stand-by ops.

posada najvise brazilci, a neki seniori iz europe (talijani, ukrajinci).

obadva broda dolazita u porat svake 4 sedmice samo zbog smijene.

a inace jos uvijek velja post od userja "zorro"
    Posljednje uređivanje od niccodemi : 08-19-2011 at 12:40 PM

3.Casnik
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    još u potrazi

Početno

Hvala puno Niccodemi!
    Ovo če mi bit prvi offshore brod, pa se nadam da ču nač nekog normalnog da me malo uputi!!

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •