Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/23

Tema: Monteverde

Kadet
    Datum registracije
    Nov 2011

Početno Monteverde

Dosta sati, a i dana sam proveo pretra?živajući detalje o ovoj firmi. Nisam uspio ni??ta pronać na internetu niti na forumu pa mo?žda ima netko sa foruma da radi za njih ili je radio. Uglavnom, ako mi netko mo?že napisat ne??to vi??e o toj firmi jer imam neke naznake da bi mi to mogli bit sljedeći poslodavci, a nisam direktno u vezi sa njima, nego idem preko veze od veze. Sve ??ta sam o njima saznao je to da imaju par brodova i da su iz Italije.

Monteverde di Navigazione Srl

Indirizzo: Via S. Carlo, 32
    CAP: 80133
    Comune: Napoli (NA)
    Telefono: 081 5515548 , 081 5518928
    Categoria: Trasporti

Ako ste mo?žda upoznati sa njima ili znate nekoga tko radi za njih, molim vas da mi malo opi??ete.

Inaće bi trebao ić kao kadet makine i to početkom 12. mjeseca. Hvala!

Clan Posade jakeld avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    CMA CGM

Početno

pazi se ...
    to je vjerojatno neka mala privatna firmica... (i jos iz napolija ) par brodi i to je to...
    vjerojatno nimlova nije bas nesta...

SDPO beerseeker avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Bourbon

Početno

Citiraj Prvotno napisano od POMORODAC Vidi poruku
    Dosta sati, a i dana sam proveo pretra?živajući detalje o ovoj firmi. Nisam uspio ni??ta pronać na internetu niti na forumu pa mo?žda ima netko sa foruma da radi za njih ili je radio. Uglavnom, ako mi netko mo?že napisat ne??to vi??e o toj firmi jer imam neke naznake da bi mi to mogli bit sljedeći poslodavci, a nisam direktno u vezi sa njima, nego idem preko veze od veze. Sve ??ta sam o njima saznao je to da imaju par brodova i da su iz Italije.

Monteverde di Navigazione Srl

Indirizzo: Via S. Carlo, 32
    CAP: 80133
    Comune: Napoli (NA)
    Telefono: 081 5515548 , 081 5518928
    Categoria: Trasporti

Ako ste mo?žda upoznati sa njima ili znate nekoga tko radi za njih, molim vas da mi malo opi??ete.

Inaće bi trebao ić kao kadet makine i to početkom 12. mjeseca. Hvala!
    Kriva ti je adresa, preselili su par ulica dalje
    Privatna firma, svi u officeu su u nekom rodu, a skupa nemaju 4 razreda srednje. Par brodova, nekad 2, nekad 4, kako im dodje. Sad mislim da imaju 3, ako se ne varam Hartura, Hermana i Hidalga. Kineska gradnja, sve staro 1-3g. Posada talijani, burmanci i nasi. Plovi se uglavnom po Mediteranu i zna se zalomiti do norda ili rijedje juzno prema west Africi ali to rijetko. Sto se love tice, za to nemas brige, uvijek uredno stize na racun ono sto je u ugovoru. Kolika je placa, ne znam, bila je nekad za asa 1000â??. Ekipa u makini je ok, par nasih i s njima ti nece biti lose. Jedino se navikni na talijansku kuhinju, jest ces neku polupizzu svako jutro za marendu i pastu svaki dan za rucak i veceru. Osobno mislim da je nelose za odraditi asistenturu i skupiti nesto iskustva (prvenstveno zbog nasih ljudi jer s talijanima neces nista nauciti osim eventualno par napoletanskih izraza).
    Btw, interneta nemas ali brod svako malo dodje u Italiju pa mozes kupiti njihovu karticu. Objasnit ce ti ekipa na brodu.
    Pomorac sam majko na zelenom brodu

Kadet
    Datum registracije
    Sep 2011

Početno

Uvjeti su ok, kako je netko napisao 3 broda sada, placa do 5-tog u mjesecu, kuhar talijan, mislim da ponekad i nas, ugovor 3 mjeseca. Sva 3 broda ista, tako da na kojeg god odes isto ti.

Kadet
    Datum registracije
    Nov 2011

Početno

Hvala vam na odgovorima! U 2 sata sam saznao vi??e, nego u 2 mjeseca kopanja po netu. Super ??ta su u makini ok, a ima i na??ih pa će mi valjda netko i detaljnije objasnit kako da kvalitetno obavljam svoj posao.

3rd Electrician Ikard avatar
    Datum registracije
    Sep 2011
    Firma
    Holland America Line

Početno

Imaju li kakav mail di se moze aplicirat?

SDPO beerseeker avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Bourbon

Početno

Hvala vam na odgovorima! U 2 sata sam saznao vi??e, nego u 2 mjeseca kopanja po netu.
    Zato postoji Pomorac.net

2 nd eng.
    Datum registracije
    Nov 2011
    Firma
    MSC Crociere

Početno

Kakve su plate oficirima , i kome valja aplicirat za posao tamo!!!???

SDPO beerseeker avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Bourbon

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Masinac Vidi poruku
    Kakve su plate oficirima , i kome valja aplicirat za posao tamo!!!???
    Ajme ljudi, nije to firma na koju bas zelite aplicirati. Zapovjednik tamo ima 5500 eura pa vidi onda koliko bi mogli imati oficiri. Ja sam kao 1/O prije nekoliko godina imao 3500. Jos me najvise cudi kad ljudi sa MSC-a pitaju di se moze aplicirati u firmi koja ima jedva 3 broda Ne mislis valjda da ces tamo napraviti karijeru? Ako mislis, vjerujem da znas tko je Miskovic i koji mu je broj telefona
    Posljednje uređivanje od beerseeker : 11-17-2011 at 03:04 AM Razlog: Edit

El. Eng.
    Datum registracije
    May 2011
    Firma
    Ahrenkiel

Početno

dobra neka firma kad ni web nemaju svoj, a o javno dostupnom kontakt mailu da ne pricam... jel ima netko slucajno email?

2nd eng. padobranac avatar
    Datum registracije
    Apr 2011
    Firma
    Srd je nas!

Početno

Citiraj Prvotno napisano od popi Vidi poruku
    dobra neka firma kad ni web nemaju svoj, a o javno dostupnom kontakt mailu da ne pricam... jel ima netko slucajno email?
    a sto ce ti kad su takvi?
    "Čista savjest obično je znak lo??eg pamćenja."

2 nd eng.
    Datum registracije
    Nov 2011
    Firma
    MSC Crociere

Početno

Upravu ste sto se tice pravljenja karijere!!!
    Raspitivao sam se da bih znao radi kolege koji nemoze nemoze nigdje drugo plovit nego kod talijana jer nezna kapi engleskog, a italijanski prica ka maternji!!!

Barba RAUL avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    HRM

Početno

Citiraj Prvotno napisano od popi Vidi poruku
    Jbg njih treba razumjeti, Napoli je cudan grad, kao i njegovi stanovnici.
    Tko rano rani zajebo je pjetla

3.Casnik
    Datum registracije
    Jul 2011
    Firma
    norveska firma

Početno

Citiraj Prvotno napisano od RAUL Vidi poruku
    Jbg njih treba razumjeti, Napoli je cudan grad, kao i njegovi stanovnici.
    U najmanju ruku - blago receno....

btw, Masinac tu se vjerovatno ne prica ni engleski ni talijanski vec napolitanski

El. Eng.
    Datum registracije
    May 2011
    Firma
    Ahrenkiel

Početno

Citiraj Prvotno napisano od padobranac Vidi poruku
    a sto ce ti kad su takvi?
    danas bas i nisan u poziciji da mogu birat di cu ic za asa struje... ako ce platit pelene mogu i preko goluba pismono??e radit pregovore za posal

mozzo Gavran Mile Selimir prof. avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Associazione Mozzi Italiani

Početno

Citiraj Prvotno napisano od beerseeker Vidi poruku
    Ajme ljudi, nije to firma na koju bas zelite aplicirati.

Beerseekeru,

Pod čijom bandjerom dr?že brodove ovi o kojima se priča ovdje?

Ja bih odmah pre??ao ako je talijanska bandjera u pitanju, ufatit malo sta?ža talijanskog. Evo reče mi jedan na?? da je radio u Italiji tri-četiri godine ranije i zatim nastavio karijeru ovdje u tamnici naroda. Nedavno i??ao u mirovinu i prima vi??e iz Italije nego za na??ih 20 godina i kusur sta?ža. Nema od ovog HDZ-ovskog sta?ža koristi?!!!

"Ne dozvoli valovima morskim da nas razdvoje i da vrime koje smo proveli zajedno ostane samo u sjećanju."

> > > http://zagreb-forum.com/index.php?to...9.msg19539#new

Kadet
    Datum registracije
    Sep 2011

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Gavran Mile Selimir prof. Vidi poruku
    Beerseekeru,

Pod čijom bandjerom dr?že brodove ovi o kojima se priča ovdje?

Ja bih odmah pre??ao ako je talijanska bandjera u pitanju, ufatit malo sta?ža talijanskog. Evo reče mi jedan na?? da je radio u Italiji tri-četiri godine ranije i zatim nastavio karijeru ovdje u tamnici naroda. Nedavno i??ao u mirovinu i prima vi??e iz Italije nego za na??ih 20 godina i kusur sta?ža. Nema od ovog HDZ-ovskog sta?ža koristi?!!!

je talijanska zastava, ali Miskovic placa nase doprinose.

Datum registracije
    Mar 2009
    Firma

Početno

Citiraj Prvotno napisano od MrGreen Vidi poruku

MrGreen,

Hvala na INFO.., nije mi zanimljivo na takav način.., hebe?? to!

"Ne dozvoli valovima morskim da nas razdvoje i da vrime koje smo proveli zajedno ostane samo u sjećanju."

SDPO beerseeker avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Bourbon

Početno

Citiraj Prvotno napisano od MrGreen Vidi poruku
    Ovo nisam znao i to je valjda ok ako je istina. A sto se firme tice, buduci da je talijanska zastava, oni su prije placali porez i doprinose u skladu sa njihovim zakonom. Istina, to je bilo nesto najminimalnije sto se trebalo placati ali se placalo. A koliko koristi od toga, stvarno ne znam. Svojedobno je jedan kolega kojem zena radi na socijalnom pokusao izvuci nesto u stilu ako nam se placaju doprinosi tamo, da ne moramo placati doma ali na kraju je ispalo da su to takve procedure i mizerija sto su oni placali da to nama ispada prakticki beskorisno. Ako je netko uspio ili zna vise, mozda ne bi bilo lose da mi javi jer imam 5g staza pod talijanskom zastavom.

Datum registracije
    Mar 2009
    Firma

Početno

Citiraj Prvotno napisano od beerseeker Vidi poruku
    ...buduci da je talijanska zastava, oni su prije placali porez i doprinose u skladu sa njihovim zakonom. Istina, to je bilo nesto najminimalnije sto se trebalo placati ali se placalo.

Pa, ne znam koliko je bilo to - najminimalnije -

Npr. meni je Montanari plaćao ništa manje nego što sad plaćam sam za sebe ovdje. Samo što sam s njima bio kratko jer me ubivao Mediteran zimi.., mali brodovi, istuklo nas je more kao nikad. Zatim i ona providenca kod MSC, mislim da još uvijek iznosi otprilike koliko i ovdje što plaćamo u Hrvatskoj??!

Posljednje uređivanje od Gavran Mile Selimir prof. : 11-17-2011 at 06:49 PM

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •