Evo jedan novi topic, nadam se da ce netko imati koju informaciju iz prve ruke o ovoj firmi. prijatelj mi je slucajno upao tamo preko aplikacije na internetu i to za ch. eng. Zanima me da li je to bila cista slucajnost ili oni uzimaju nove ljude.
Evo jedan novi topic, nadam se da ce netko imati koju informaciju iz prve ruke o ovoj firmi. prijatelj mi je slucajno upao tamo preko aplikacije na internetu i to za ch. eng. Zanima me da li je to bila cista slucajnost ili oni uzimaju nove ljude.
A jebemu mi??a, prijatelj upao slucajno pa ne znas jel bilo slucajno?
Salu na stranu, al ko bi moga to bolje znat nego taj isti prijatelj koji je sad tamo..
Pozdrav!
uzeli su nesto nasih unazad mjesec dana i to senior officere, placa ch. eng. bez ikakvih bonusa i senoritia 11 500 dolara. ugovori su 4-2, firma je velika vjerovatno ce jos trebati ljudi. aplikacije preko njihove internet stranice, ako ste im zanimljivi radi se interview sa company superintendentom koji je nas covjek iz Rijeke. To naravno saznate na kraju interviewa kad vam se obrati na HR jeziku.![]()
Pozdrav
Ja sam bio na VLCC-u od The National Shipping Company of Saudi Arabia (NSCSA) iskrcao sam se pred mjesec dana.
Brodovima NSCSA upravlja Mideast Ship Management Ltd (MSML) tako da sam u tom topic-u http://www.pomorac.net/forum/trgovac...anagement.html napisao ne??to o kompaniji
Ono ??ta sam ja čuo je da je Ch Eng 8300 $ permanent 3 on 3 off
Gradit će jo?? VLCC-a.
Superintendet je iz Rijeke ali on je za RO-RO a drugi iz Rijeke je za Chemical tankere.
Dobro more
Vanja mo?že?? malo vi??e reći o uvjetima na brodu i općenito o firmi kako ti se čini...Sastav posade i sl.
Kakvi su uvjeti za juniore (3/O)?
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)