Zna li netko ista o ovoj firmi...krcaju li Hrvate, kakve su place i slicno?
Zna li netko ista o ovoj firmi...krcaju li Hrvate, kakve su place i slicno?
Jednom san prica na vhf sa njihovin brodon (lng) bili su svi arapi na brodu Alzirci egipcani kadete uzimaju njihove..bas san pita tog sekonda (alzirac) jel primaju evropljane reka je da nije cuja za njih da ima na firmi i da imaju svoje ljude..sporo se avancaje ugovori 10on 10off wk place solidne bar mi je on to reka tako....
al nista te ne kosta sibnit koji mail pa vidi mozda se situacija prominila sobzirom da san prica s njin prosle godine...![]()
A STA DA VAM KAZEM JEBEM KO HEKTOR
Nacinalna Abu Dabi kompanija, nihov management, njihovi brodovi, njihov teret.
Krcaju na otoku Das ispred Abu Dabija a voze iskljucivo za Japan. Imaju ugovor do 2018, cini mi se. Imaju 8 moss brodova, 90te gradnja, dok su kostali ali i vrijedili nesto, u usporedbi sa ovim danasnjim korejcima sa trake. Tako sam barem cuo od engleza gasiste koji je bio tamo.
Brodovi su bili u managementu BP sa englezima prvih 10 godina dok ih arapi nisu uzeli pod svoje nazad, sad oni upravljuju. Oficiri koliko ja znam njihovi arapi, sve vise, logicno, guraju svoje, i nesto engleza, i ostalih zapadnjaka. Sekondo englez mi je reka da ih se rijesavaju polagano, oce imat svoje na sve brodove, tako da mista nema, a i da je koje, nije za nas, nadje se englez ili norvezin.
Eto ga, valjda san sto pomoga.. Pozdrav
Svaka cast na odgovorima...
Ma i pretpostavljao sam da je nesto tako u djiru, na site-u govore da su im oficiri iz EU i UAE....
Za uvjete sam cuo da su dobri upravo od Norvedjina...ali ocito samo za njih....i Arape...
Evo sreo sam ja njihov brod i pricao na vhf sa tercom, juniori arapi, seniori englezi norvezani i spanjolci, tako je barem on reka, ugovori za seniore 2-2 ugovori za juniore ali samo arape 1-1, pita sam ga dali uzimaju juniore, reka je sta on zna ne, ali da ove seniore krca neka agencija u londonu i nije mi zna reci tocno kako se zove. Imate i aplikaciju za njihove kadete na njihovoj stranici tako da guraju svoje u svakom slucaju, a ako ko od seniora uleti nece mu biti lose sigurno... place i uvjeti su sigurno jako jako dobri.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)