Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/20
    3rd Officer Pelorus avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    Ostao bez posla

Početno Mideast Shipmanagement

Ne znam kamo ovo staviti ali evo... ako nekoga zanima, 27.06.2007. u Rijeci, u hotelu Bonavia Mideast Shipmanagement ima neobaveznu prezentaciju.

Inace, potrazuju Mastere, CO, CE, Elektricare i junior off.

Za one koje ne znaju, firma je u vlasnistvu arapa ali je management (ako se ne varam) engleski i imaju uvijete i place....

BTW, trebalo bi negdje na forumu omoguciti stavljanje poslovnih oglasa, tj. za zaposljavanje ...

Kadet Vanja B avatar
    Datum registracije
    Dec 2008

Početno Mideast Ship Management MSML

Alo na??i (foruma??i)!

Dali ima netko od foruma??a tko je na Mideast Shipmanagement pa da napi??e kako je tamo?

Puno Vam hvala!

2/E edigene avatar
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    Hartmann Offshore

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Pelorus Vidi poruku
    Ne znam kamo ovo staviti ali evo... ako nekoga zanima, 27.06.2007. u Rijeci, u hotelu Bonavia Mideast Shipmanagement ima neobaveznu prezentaciju.

Inace, potrazuju Mastere, CO, CE, Elektricare i junior off.

Za one koje ne znaju, firma je u vlasnistvu arapa ali je management (ako se ne varam) engleski i imaju uvijete i place....

BTW, trebalo bi negdje na forumu omoguciti stavljanje poslovnih oglasa, tj. za zaposljavanje ...
    Pelorus

Hvala bogu ima na forumu mogucnosti za oglasavanje za posao. Pogledaj malo pa ces viditi Job Offers i isto tako u kancelariji Posao za zainteresirane i Ako je netko zaenteresiran 2 posta od Caspera.

1 eng
    Datum registracije
    Dec 2008

Smile Mideast shipping company

Pozdrav svima,

Evo bas me zanima da li ima neko kakvih informacija o ovoj firmi,naime imaju urednu web stranicu,navodno traze dosta ljudi ali nema nigdje kontakta kome poslati CV?
    Uostalom trenutno na forumu ne postoji nikakvih imformacija osim jednog starog topica od prije par godina.
    Napisite ako iko zna nesto vise,mislim da je ovo dobra firma i da imaju solidne place ali su malo tajanstveni!!!

Pozdrav...

terco palube zujac avatar
    Datum registracije
    Nov 2008
    Firma
    krizno podrucje

Početno

Ja sam in poslao dva puta CV na ovu mail adresu employment@msml.com al odgovora nisam dobio

1.Casnik marinero_TK avatar
    Datum registracije
    Apr 2008

Početno

Mark.Buchanan@MSML.COM

Mozete se javiti ovom tipu, mene je trazija CV + sve brevete, al od onda nista. Najvjerovatnije mi ne moze ponuditi nista bolje nego sto iman di sam trenutno.

Clan Posade
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    TK

Početno tk

Citiraj Prvotno napisano od marinero_TK Vidi poruku
    Mark.Buchanan@MSML.COM

Mozete se javiti ovom tipu, mene je trazija CV + sve brevete, al od onda nista. Najvjerovatnije mi ne moze ponuditi nista bolje nego sto iman di sam trenutno.
    vidim da si na TK, bome nema nigdi uvijeta boljih, mozda samo par kompanija nudi bolje

2/Off Kosca avatar
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od fuje30 Vidi poruku
    vidim da si na TK, bome nema nigdi uvijeta boljih, mozda samo par kompanija nudi bolje
    Cek sad, nisam bas razumio, da li ima ili nema onda boljih uvjeta od onih na TK?

1 eng
    Datum registracije
    Dec 2008

Post Mideast ship management

Pa mislim da je čak bolje na Mideastu jer koliko sam zadnje čuo plaća za prvoga makine i palube je 6800 $ permanentno,a ugovor 3-3 i ne produ?žuje se kao ??to je to slučaj na Teekay-u skoro uvijek.
    Mo?žda sam u krivu ali nisam čuo jo?? ni??ta lo??e o spomenutoj firmi iako nisam bio ali bih volio probati,iako sam ja od onih koji bas ne vole VLCC-je.

Clan Posade
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    TK

Početno TK

Onda je bolje nego na TK. NA Tk je placa za prvog 5000 eura permanentno, ugovor 3-3, ali normalno da te nekad ne mogu minjati tocno na vrime, zavisi disi,a za juniore je 3 miseca na brodu, 66 dana kuci.

master boomerang avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    tsm

Početno

evo i ja razmi??ljam o promijeni kompanije, a kako sa već dugo na vlcc-ima tako mi je mideast interesantna opcija, ali ne znam nikoga tko je tamo

kako se kreću plaće na mideastu za mastere i kakvi su ostali uvijeti?

Master
    Datum registracije
    Sep 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od boomerang Vidi poruku
    evo i ja razmi??ljam o promijeni kompanije, a kako sa već dugo na vlcc-ima tako mi je mideast interesantna opcija, ali ne znam nikoga tko je tamo

kako se kreću plaće na mideastu za mastere i kakvi su ostali uvijeti?
    Placa za Mastera je bila 8600 $ permanent 3/3 ugovor prosle godine kad sam ja trebao ici tamo. Mozda se u medjuvremenu podigla....prijatelj mi je tamo i njemu je o.k.....dapace!Poslao sam direktno mail u crewing yipu koji se zove Thomas Wargeze i koji je valjda glavni za palubu. Prosao sam sve bez frke (nista posebno) i na kraju misec dana prije broda zavrsio na drugom mjestu.....ako se iskrcas u Fujairah ili Dubai navrati do njih. Mislim da nema vise njegov mail ali moga bi negdi naci mobitel ako koga zanima.....za C/O je 6800 $ permanent 3/3.

master boomerang avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    tsm

Početno

puno hvala gerila.

upravo su me zvali sa moje firme i idem za 20-ak dana. ne bih sad htio da ispadnem neozbiljan, ipak su uvijek bili fer, ali ovo je definitivno bolje i vrijedi aplicirati za koji misec

thanks

Master
    Datum registracije
    Sep 2008

Početno

.........naravno, to jr fer. Ionako je meni proslo skoro godinu dana dok mi se poklopio termin s njima, tako da mozes aplicirati i reci kad si ready. Evo sam nasao broj:
    Thomas Vargese tel. +97143974777 / mob. +971504550269

.....pozdrav

Citiraj Prvotno napisano od boomerang Vidi poruku
    puno hvala gerila.

upravo su me zvali sa moje firme i idem za 20-ak dana. ne bih sad htio da ispadnem neozbiljan, ipak su uvijek bili fer, ali ovo je definitivno bolje i vrijedi aplicirati za koji misec

thanks

Kadet Vanja B avatar
    Datum registracije
    Dec 2008

Početno MSML - Mideast ship management

Pozdrav

Evo ja sam odradio svojih posljednjih 6 mjeseci kadeturena VLCC-u na MSML - Mideast ship management. Plaća za kadeta je 400$.Kadet radi ovisno o čifu i komandantu, sa nekima sam bio smo na mostu a sa nekima samo na palubi.

?*to se tiče firme, za seniore je 3 on 3 off i to se na mom brodu po??tovalo, struja bi čak radije iskrcali ranije nego kasnije! ?*to se tiče plaća komandant 8600$, kapo 8290, C/O i 2/E 6839 permanent. Struja je 10238 ugovor. Ove plaće su bez senioritya. Ja se ispirčavam ako se ne??to promjenilo u međuvremenu ili ako sam dobio krivu informaciju. Seniori svi imaju istu plaću bez obzira na racu, tako da Filipniski čif ima isto ko i Engleski, juniori idu po 2 race, Filipi i ostatak svijeta
    C/O je u gvardiji.
    ?*to se tiče juniora terco je 4200$ a sekondo 4700$ po ugovoru koji je 4 mjeseca, kako sam čuo.
    Posada su Filipi.Interneta nema, navodno će ga stavljat kako brodi budu i??li u Dry dock. Satelitske televizije nema. Ima samo Wallport filmova i Jadran pisma.
    Za firmu se mo?žete javiti direktno u office u Dubaju, adresu od Thomasa je već netko naveo.
    Dry ship.
    Kako je na njihovoj RO-RO i kemikal floti to ne znam.
    Čifova koverte im navodno uvijek fali.

Dobro more!

master boomerang avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    tsm

Početno

trebao bih se iskrcati u Fujairi za 2-3 sedmice, pa sam mislio navratiti do mideasta. vec smo bili u kontaktu prije nekoliko mjeseci, ali nismo uspijeli uskladiti termine.

ima li koji senior officer, posebno master, da mi moze dati info iz prve ruke. znam sve o brodovima i placi, zanimaju me drugi uvijeti; odnos ship-office, tko su operatori, uvijeti rada, superintendenti..... uglavnom postuju li se ljudi i kakva je perspektiva na firmi...

moze i na pm: igpsplit@yahoo.com

CO split28 avatar
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    Chevron

Početno

Alo kapetane,jel ti jos navlake u autu vonjaju...Pozdrav
    Posljednje uređivanje od split28 : 09-25-2011 at 02:11 PM Razlog: greska u koracima

master boomerang avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    tsm

Početno

Citiraj Prvotno napisano od split28 Vidi poruku
    Alo kapetane,jel ti jos navlake u autu vonjaju...Pozdrav
    kupia sam novo. s ovim nema na gostovanja.

pozdravi ekipu na zeleno..... jos da iskrcamo ovo na shell sbm u singapuru, pravac fujairah i doma

Kadet
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    a

Početno

jesu li isti uvjeti i na ro/ro brodovima

Kadet
    Datum registracije
    Nov 2011
    Firma
    celebrity cruises

Početno

pozdrav,

Oprostite kolege dali mozda neko nesto zna o placama i uvjetima na kompaniji mid east za junior casnika(4 ili 5 casnika),danas sam bija u globtiku pa mi nisu tili nista reci samo da ce biti intrevjuv sa covikom iz engleske sljedecu sedmicu.Unaprijed se zahvaljuem na svim odgovorima!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •