Tankerska plovidba zadar

Inace ode je Casper dobro primjetija a to je da je dosta ljudi pokusalo doci do tankerske a nije moglo, i sad im naravno ta ista nevalja. A ako ne valja zasto je tako tesko tamo upasti? Evo npr. Da li je poznata cinjenica da su svi brodovi tankerske popunjeni kadetima i asovima, iako tankerska ima dovoljno svog casnickog kadra i nema potribe punit brodove kadetima, ali eto ta tankerska koja toliko ne valja jos uvik dili sakom i kapom i ipak ljudima daje sansu da udju u posa (i daje im dobru placu) i nauce nesto iako ce vecina njih mozda morati potraziti sricu kasnije na drugim firmama jer jednostavno nema mista.

I dosta me smeta kad cujem da samo zadrani mogu na tankersku (iako sam radija tamo i sa ljudima od ri, si , st...), e pa sto? Tako i triba, soldi moraju ostat u "kuci" i kamo srice kad bi ostale (ne samo pomorske) hrv firme tako razmisljale! Neke hrvatske kompanije krcaju npr filipe, a to recimo, nikog ne smeta.

evo nesto konkretno me zanima kakve su place za asistente makinje na TPZ i koliki si ugovori ? Hvala

Negdi je to vec napisano u temi o tankerskoj...cca 1kilozelembac, ako imas visu onda jos plus 50%.Ugovor se potpise na 6mj ali mos ostat priko toga koliko oces (evo jos jedan + za tankersku) pa i 12 mj; znaci firma ti salje smjenu onda kad ti mislis da ti je dosta. Znam ljudi koji su kadeturu tukli i 10 miseci u komadu...

Last edited:
Tpz

Tpz

TPZ je danas ostala jedina kompanija koja sluzi na ponos hrvatskom pomorstvu...To je cinjenica,pa kome drago a kome ne!

Ja san ih isto kontaktira kad san trazia brod za kadeturu,al me prije zvala jedna druga firma,pa san ih kontaktira i kad san ceka ukrcaj za terca pa me otpilili:o al mi nikad nije palo napamet ih blatit,zasto???

Firma je ludilo i mislin da svi kadeti i asistenti koji tamo otucu 12 miseci imaju sricu i sansu jako dobro naucit posa.
Ako ste drage kolege negdi tili upast,a niste uspili neznaci da je firma u ku..u!
:uzdravlje
p.s. zaboravia san dodat da znam dosta kolega iz ST i RI sta su bili na tankerskoj,tako da prica o zadarskim filipima i ne drzi bas vodu

Last edited:
O TPZ sve najbolje vezano za moj posao.Nikada niti najmanji problem sa njima, uredno se drze zacrtanih ruta ( speracije ) i javljanja na 16 kanalu.

ma nisu u gubitcima nego su kupili 4 nova broda, a nisu jos prodali stare osim Sali pa tako kad se rise jos svega sto tribaju sve ce biti ok. od 10. miseca jesu smanjili placu za parsto dolara sto uopce nije neka cifra s obzirom da se USD diga od tad za 60 lipa

prvi ukrcaj je 6 miseci i plaća oko 3300 USD. Nakon prvog broda idu po 4 miseca i placa im je oko 4000$

Dakle istina je da im je manja ali samo na prvom ukrcaju

e dobar dan.
nisan dugo ništa pisa na forumu, pa eto prvo pozdrav svima.
s Å¡to se tiče teme..:

plaće idu doli svima, deset posto za tankere, 15 za bulkove, panatika je smanjena, trećima prvi ugovor Å¡est miseci.
ali ajde još se sve to nekako i more.

ali eto sad čujen da od 01. 03. vraćaju ugovore na Å¡est miseci. zna li tko iÅ¡ta o tome, ima li Å¡to novoga?

pozdrav!

e dobar dan.
nisan dugo ništa pisa na forumu, pa eto prvo pozdrav svima.
s Å¡to se tiče teme..:

plaće idu doli svima, deset posto za tankere, 15 za bulkove, panatika je smanjena, trećima prvi ugovor Å¡est miseci.
ali ajde još se sve to nekako i more.

ali eto sad čujen da od 01. 03. vraćaju ugovore na Å¡est miseci. zna li tko iÅ¡ta o tome, ima li Å¡to novoga?

pozdrav!

Tercima je dignut ugovor na 6 mj, ali samo prvi brod. kadetima je smanjilo dodatak na fax. Nema vise pive koliko sam cuja, a bice ni bajgasa...

Tercima je dignut ugovor na 6 mj, ali samo prvi brod. kadetima je smanjilo dodatak na fax. Nema vise pive koliko sam cuja, a bice ni bajgasa...

je, to za treće san i ja napisa, nego pitan jeli istina da se svima vraćaju ugovori na 6?

a e to san zaboravi, nema viÅ¡e ni piti, uopće, ni kapi.

bižmo ća.

Pozdrav svima,baš sam danas poslo aplikaciju(za kadeta ) mailom na tu firmu.pa može li biti išta od tega,kako stvari stoje je li zna iko išta ? :)

Pozdrav svima,baš sam danas poslo aplikaciju(za kadeta ) mailom na tu firmu.pa može li biti išta od tega,kako stvari stoje je li zna iko išta ? :)

Stvari su jako teÅ¡ke! Prema tome ako nisi njihov stipendist, nemaÅ¡ se čemu nadati!!! :kafa

I ovdje placa od sutra ide dole za x%.Nisam uspija saznat tocan broj tih postotaka.Pokusavam dobit Guzobada na telefon ali se ne javlja. Bice misli da cu ga pitat da mi ubaci koga.

Last edited:
ja san njihov stipendist pa isto ništa...
Jedan moj kolega je bio njihov stipendist, odradio 6 mjeseci i poslije mu rekli da ga nece natrag jer imaju dovljno ekipe, a i lovu im ne treba vratiti.

Naravno, time ne impliciram nista jer imam i frenda koji je bio njihov stipendist i ostao kod njih ...

Sretno svima, za svaki slucaj :uzdravlje ...

I ovdje placa od sutra ide dole za x%.Nisam uspija saznat tocan broj tih postotaka.Pokusavam dobit Guzobada na telefon ali se ne javlja. Bice misli da cu ga pitat da mi ubaci koga.

ured vicu i upire na 12.5% smanjenja placa,a dopisi i obavijesti na brodovima govore 15%
tko je tu lud!!??

Back