Patayuta
milenijski fotograf
Inace ode je Casper dobro primjetija a to je da je dosta ljudi pokusalo doci do tankerske a nije moglo, i sad im naravno ta ista nevalja. A ako ne valja zasto je tako tesko tamo upasti? Evo npr. Da li je poznata cinjenica da su svi brodovi tankerske popunjeni kadetima i asovima, iako tankerska ima dovoljno svog casnickog kadra i nema potribe punit brodove kadetima, ali eto ta tankerska koja toliko ne valja jos uvik dili sakom i kapom i ipak ljudima daje sansu da udju u posa (i daje im dobru placu) i nauce nesto iako ce vecina njih mozda morati potraziti sricu kasnije na drugim firmama jer jednostavno nema mista.
I dosta me smeta kad cujem da samo zadrani mogu na tankersku (iako sam radija tamo i sa ljudima od ri, si , st...), e pa sto? Tako i triba, soldi moraju ostat u "kuci" i kamo srice kad bi ostale (ne samo pomorske) hrv firme tako razmisljale! Neke hrvatske kompanije krcaju npr filipe, a to recimo, nikog ne smeta.
Negdi je to vec napisano u temi o tankerskoj...cca 1kilozelembac, ako imas visu onda jos plus 50%.Ugovor se potpise na 6mj ali mos ostat priko toga koliko oces (evo jos jedan + za tankersku) pa i 12 mj; znaci firma ti salje smjenu onda kad ti mislis da ti je dosta. Znam ljudi koji su kadeturu tukli i 10 miseci u komadu...
I dosta me smeta kad cujem da samo zadrani mogu na tankersku (iako sam radija tamo i sa ljudima od ri, si , st...), e pa sto? Tako i triba, soldi moraju ostat u "kuci" i kamo srice kad bi ostale (ne samo pomorske) hrv firme tako razmisljale! Neke hrvatske kompanije krcaju npr filipe, a to recimo, nikog ne smeta.
evo nesto konkretno me zanima kakve su place za asistente makinje na TPZ i koliki si ugovori ? Hvala
Negdi je to vec napisano u temi o tankerskoj...cca 1kilozelembac, ako imas visu onda jos plus 50%.Ugovor se potpise na 6mj ali mos ostat priko toga koliko oces (evo jos jedan + za tankersku) pa i 12 mj; znaci firma ti salje smjenu onda kad ti mislis da ti je dosta. Znam ljudi koji su kadeturu tukli i 10 miseci u komadu...
Last edited: