slazem se ,ali ako nisi barba ili capo nemoj niti probat,bija tamo,nema respekta,spiza od katastrofa vina ima,smoljan i ekipa biraju svoje ljude,ljudi moji bolje vani nego na tankersku,nikad necu zaboravit po litre mlika na dan,i dvi litre vode na dan jer tankovi nisu funkcionirali,a voda smrdila po boci plastike,pa onda od brazila do italije bez vode za pranje,jer evaporator nije radia,ma bizi....
a je li crta zara zna da je sastanak Udruge u Sibeniku 8.1. u 13:00?
A sta ja znan, to tribas njega pitat. Al se to nije u kancelariji dogovaralo a ovde ga ne vidin pa ne znan je li on to moga vidit.
Ne znan, nesta je taman kad san napisa post, valjda ce se vratit brze nego zadnji put.
plus sta znan,placaju mirovinsko,more se dogovorit za stat doma a u posebnim slucajevima i porez refundiraju,ljudi ne pizdite,imamo dobru kompaniju,hvala,ja nebi,nema bubs,i nisi po hotelima ali da su dobri i da su in place u rangu,jesu
prije nekoliko godina sam radio neke tecajeve sa deckima koji su tada bili na tankerskoj. place su im bile ispod moje tadasnje place, Tankerska im je avancamenat uvijetovala polaganjem Bridge Team Managment i Adv. Oil Tanker Ops o svom trosku, a dnevnice i troskove za kurs su mogli zaboraviti. nije mi bas zvucalo kao dobar tretman. Mozda su bolji od jedne Splosne, Creske ili Losinjske ali daleko od ozbiljnih firmi kamo im najcesce kadar bjezi.
Evo ti javno napisi imena ljudi koji su sami sebi placali kurseve u Tankerskoj, a onda cu ti ja napisati imena ljudi kojima je Tankerska platila, takodjer ti napisem imena ljudi kojima je Tankerska platila i porez i ljecnicki, itd..
Jel posteno, posteno, da ne kakamo bez veze.![]()
1.) Da lojalan sam, ali ne zato sto volim Tankersku, nego zato sto znam kakva je situacija tamo.
2.) Imate dobar osjecaj, ne zelim reci da izmisljate, vec ZNAM.
3.) Ja sam poceo na Tankerskoj 80-tih godina, i stalno pratim njen rad i razvoj, i ovo sto vi govorite, odnosilo se samo na razdoblje 1991-1995, tad su ljudi bizali, pa i moja malenkost.
4.) Ljudi ne zele natrag zbog ljudskih odnosa na brodu, nikako zbog same firme, jer nazalost na Tankerskoj ima jos uvjek ljudi koji razmisljaju kao vi.
5.) Ja sam lojalan istini, vrime je da to budete i vi.
Vi meni imena, ja vama imena, Prika, tako znamo ko govori istinu, nemoj ti meni, ka Bandic, rekao vaj onom, rodjak-netijaku, nedlje-nedlji, pa ti to uzeja zdravo za gotovo, Imena prika IMENA, a tko tebi placa Mirovinsko i Zdravstveno, Porez, Ljecnicki, Kurseve, itd., a ja ti dokazem da to Tankerska svojim ljudima placa.
A protiv Tankerske pricaju samo Balvani, jer ih se Tamo skuzilo koliko znaju, a reci cu ti i primjer, na stranca me nitko nije pita znan li racun Ortodrome, skinuti sunce i jos neke nesvakidasnje racune, a na Tankerskoj te Kapetani, Cifovi i Kapi i to pitaju, pa oni koji neznaju a imaju Visu, ili bize ca ili idu na Bulk Carriere![]()
prije nekoliko godina sam radio neke tecajeve sa deckima koji su tada bili na tankerskoj. place su im bile ispod moje tadasnje place, Tankerska im je avancamenat uvijetovala polaganjem Bridge Team Managment i Adv. Oil Tanker Ops o svom trosku, a dnevnice i troskove za kurs su mogli zaboraviti. nije mi bas zvucalo kao dobar tretman. Mozda su bolji od jedne Splosne, Creske ili Losinjske ali daleko od ozbiljnih firmi kamo im najcesce kadar bjezi.
Dotakla bi se forumasa pod imenom TOM, neznam odakle vam pravo pljucati Tankersku kad niste bili tamo, samo prenosite rekla kazala i time mladim pomorcima mozda stvarate krivu predođbu . I več kad sam kod vas, koje to mjesto u ovoj nasoj Hrvatskoj moze reći za sebe da ima veću pomorsku tradiciju ne samo od Zadra nego od svih gradova i sela ....Ovo je pitanje gdje bi i Miočić vjerojatno trazio Jokera ZOVI. A po načini pisanja dotičnoga TOMA čini mi se 90% da je u pitanju selo......