Tankerska plovidba zadar

Tankerska plovidba zadar

Čujem da imaju 6 bulkova i 10-ak tankera.Zanima me koja je njihova filozofija pri zapo??ljavanju časnika palube (2/O i 3/O).Zanimaju me bulkovi budući da nemam iskustva na tankerima.Ima li smisla kontaktirati iste ili je to gubljenje vrimena bez nekakve čvrste veze.Čuo sam da je firma prilično usmjerena na Zadar i okolicu ??to se kadra tiče(??to je i logično),ali da ostali te??ko upadaju u to dru??tvo.Molim nekakve informacije i iskustva kolega koji su bili tamo.

S menom je na Sibenskoj i Jadroplovu u svoje vrime plovilo masu ljudi sa Zadarskog podrucja, neznam kakva je politika poduzeca ali ako jest tako kako kazes to im bas nije u redu.Ja sam jednom zvao za sebe i samo su me pitali jeli imam višu pomorsku.Pošto nemam bilo je hvala doviđenja .Eto ako imaš višu javi im se

Bas se zadnjih dana priča malo više o ovoj kompniji malo pronjuškaj po forumu pa češ naći sve!!

Čujem da imaju 6 bulkova i 10-ak tankera.Zanima me koja je njihova filozofija pri zapo??ljavanju časnika palube (2/O i 3/O).Zanimaju me bulkovi budući da nemam iskustva na tankerima.Ima li smisla kontaktirati iste ili je to gubljenje vrimena bez nekakve čvrste veze.Čuo sam da je firma prilično usmjerena na Zadar i okolicu ??to se kadra tiče(??to je i logično),ali da ostali te??ko upadaju u to dru??tvo.Molim nekakve informacije i iskustva kolega koji su bili tamo.

Mislim da nije potrebno stalno otvarati nove teme ako vec postoje na forumu, i to ako se ne varam cak dvije o tankerskoj... :kafa

meni nije jasno zasto ne bi imalo smisla nekoga kontaktirat. meni se po glavi mota promina posla i dobija san 57 odgovora od razlicitih firmi. 57! sad znas koliko san aplikacija posla, negdi priko 200. to se sad iskristaliziralo na 2-3 firme s kojima prigovaran. javljale su se i firme za koje su mi ljudi rekli da nema sanse da odgovoru ali nakon sta in se dosadjuje telefonon i mailon svak popusti i nesto ti kaze. mislin da triba slat na sve. pa ne moze se rec da je tesko slat mailove i sidit na telefonu jedanput sedmicno.

samo pogledaj da od 100 ljudi sta aplicira svi manje vise imaju isto iskustvo. razliku pravi onaj koji je dosadan. triba iskocit iz mase i falit sam sebe.

slozi CV, pametan mail i copy paste na sve strane. nesto ce se dogodit. i registriraj se na clyde marine i zovi njih gori. ljudi nudu poslove i kad god san ih zva nesto su iskopali. nije bilo sta san ja tija pa bi in se svaki put zafalija. oni su mi prvi pali na pamet ali ih ima jos dosta. koristi internet i telefon i nesto ce upast.

meni nije jasno zasto ne bi imalo smisla nekoga kontaktirat. meni se po glavi mota promina posla i dobija san 57 odgovora od razlicitih firmi. 57! sad znas koliko san aplikacija posla, negdi priko 200. to se sad iskristaliziralo na 2-3 firme s kojima prigovaran. javljale su se i firme za koje su mi ljudi rekli da nema sanse da odgovoru ali nakon sta in se dosadjuje telefonon i mailon svak popusti i nesto ti kaze. mislin da triba slat na sve. pa ne moze se rec da je tesko slat mailove i sidit na telefonu jedanput sedmicno.

samo pogledaj da od 100 ljudi sta aplicira svi manje vise imaju isto iskustvo. razliku pravi onaj koji je dosadan. triba iskocit iz mase i falit sam sebe.

slozi CV, pametan mail i copy paste na sve strane. nesto ce se dogodit. i registriraj se na clyde marine i zovi njih gori. ljudi nudu poslove i kad god san ih zva nesto su iskopali. nije bilo sta san ja tija pa bi in se svaki put zafalija. oni su mi prvi pali na pamet ali ih ima jos dosta. koristi internet i telefon i nesto ce upast.
E ovo je već pošten i ohrabrujuć odgovor.Fala lipa Turistu na iznjetom mišljenju i činjenicama.Poslušat ću savjet.Škodit ne može.

ja sam se cuo danas sa tankerskom i rekao da imam Visoku stručnu spremu, ne Višu a on se nasmija i reka da ima 20 kadeta sa višom koji čekaju i da mi čestita na diplomi ali da nema ukrcaja prije nove godine

Ja ne znam koji k...c je tim ljudima.Tili bi imat školovan kadar a niko neće kadete zaposlit.Onda će kasnije plakat kad kadar pokupe stranci i bit će priče kako su naši pomorci u k...c,teško nać ljude,niko neće naviga,mi ćemo krcat ukraince,ove ili one i sl. bljezgarije.Ne daj se sokole!Budi uporan!Teško se uvalit prvi put na brod,ali kasnije ide lakše.Imaš faks pa kad dođeš do ofićala tuć će se svi oni za tebe.

Ma prijo meni je zaj sta se hrvati međusobno degradiraju i gledaju samo svoje interese ( mi smo specifičan narod po tome ako pogledas malo kroz nasu povijest, i to je tuzno ali istinito) i zanimljivo mi je kako ovo sto si mi međusobno radimo i degradiramo se i gledamo svak svoj interes to nisan dozivia medju npr. srbima ili bosancima.....da hrvat hrvatu ne moze dati posao.......sramota

ja sam se cuo danas sa tankerskom i rekao da imam Visoku stručnu spremu, ne Vi??u a on se nasmija i reka da ima 20 kadeta sa vi??om koji čekaju i da mi čestita na diplomi ali da nema ukrcaja prije nove godine

tako su rekli i mome muzu dobro on nema visoku

brodovi su im full nema kabine slobodne

ja sam se cuo danas sa tankerskom i rekao da imam Visoku stručnu spremu, ne Vi??u a on se nasmija i reka da ima 20 kadeta sa vi??om koji čekaju i da mi čestita na diplomi ali da nema ukrcaja prije nove godine

isto i meni, identicno

evo stari ja bas sad dosao iz tamo , doduse ja san asistent , i ako nemas visu ili visoku, i jos uz to vezu i to dobru nemoj ni pokusavat.da ti recen iskreno ne bi ti preporuciva a ti kako znas

Sve ovisi o tome što ste završili. Nautičara sa završenim faksom ima jako puno...tako da se ukrcati jako teško i treba dosta dugo čekati. Nama strojarima je puno lakše ukrcati se pogotovo ako imaš faks...ko je završia strojarstvo neka odnese diplomu na tankersku i zvati će ga u roku od dvadeset dana...

Ma ko j*be tankersku zva sam ih iz zafrkancije, radje bi u babića prodava krafne nego plovia na njihovim brodovima

Ma ko j*be tankersku zva sam ih iz zafrkancije, radje bi u babića prodava krafne nego plovia na njihovim brodovima
Cijenjeni mladi kolega, ovo vam je jako bedast post... Razmislite malo koliko ljudi u ovom trenutku tra?ži posal bilo di... Za??to mislite da Tankerska nije ok? :rolleyes:

Pazite ljudi tankerska je jedna od boljih ako ne i najbolja pomorska firma u Hrvatskoj.Samo takva je kakva je imaju svoj krug ljudi koji se cijelo vrijeme vrte tu na njihovim brodovima.Ako imaš neku vezu upasti češ,a ako nemaš nečeš jednostavo i to vam je to.

stari ovo je , bez uvrede , ali jedna od glupljih izjava koje san ikad cuo.ako tako stvarno mislis , mogao bi ti stvarno prodavati krafne u babica (bez uvrede svima prodavacima krafni ;)

Back