Princess Cruises

Jel li interview samo za strojare,i gdje je ???:cool:

ZA STROJARE JE SIGURNO, ALI INACE BUDE I ZA PALUBU :kafa

INTERVJU JE 27.7 U PROSTORIJAMA SSM U SPLITU, ZGRADA SE NALAZI NA ULAZU U SPLIT PRIJE KAUFLANDA.

ALI NAJBOLJE KONTAKTIRAT MARIJU NA 098/478-289, (S TOG BROJA ME ZVALA), AKO SE JOS UVIJEK MOZE UPAST :uzdravlje

Nemojte tamo ako bas ne morate. Princess je bija solidna firma prije nekoliko godina a danas je prdac. Place slabo ( ili nikako ) ne dizu , lani 1% a ove godine koliko cujen ni toliko, kvaliteta spize konstantno opada, spara se na svemu a posebno na rezervnim djelovima i potrosnom materijalu , naruđba dođe nakon 6 miseci itd. Ni zabava vise nije sta je bila jer konstantno pilaju sa nekim novim stvarima i regulama.
Sta se tice međuljudskih odnosa , nije toliko lose. Napravi svoje , nedaj se zajebavat nikome i onda je sve OK. Nece te niko maltretirat ako mu se ne naguzis.
Sa Talijanima i Englezima je lako. Prve sjebes na viku a druge na papirologiju i fleet regs. Najgori su Bugari , neznas mu sta misli ni sta ce napravit. Od njih ocekuj svasta.

Nemojte tamo ako bas ne morate. Princess je bija solidna firma prije nekoliko godina a danas je prdac. Place slabo ( ili nikako ) ne dizu , lani 1% a ove godine koliko cujen ni toliko, kvaliteta spize konstantno opada, spara se na svemu a posebno na rezervnim djelovima i potrosnom materijalu , naruđba dođe nakon 6 miseci itd. Ni zabava vise nije sta je bila jer konstantno pilaju sa nekim novim stvarima i regulama.
Sta se tice međuljudskih odnosa , nije toliko lose. Napravi svoje , nedaj se zajebavat nikome i onda je sve OK. Nece te niko maltretirat ako mu se ne naguzis.
Sa Talijanima i Englezima je lako. Prve sjebes na viku a druge na papirologiju i fleet regs. Najgori su Bugari , neznas mu sta misli ni sta ce napravit. Od njih ocekuj svasta.

Ja sam bio prije 4 godine i vec tada se to vidilo jer se vlasnik promjenio,
stalno trazu nove ljude jer se malo tko zadrzava dulje vrijeme, drze ugovor 4-2
sto onda ispadne 5-1 ako te nema tko mijenjat ili moras za trajanje ugovora rotirat brod.:udriglavom
Ali tko nema iskustva i zeli navigat na kruzerima mislim da mu je tu najbrze za uletit ;)
A kad imas iskustva na kruzerima lakse je upast na druge firme :D

INTERVJU JE 27.7 U PROSTORIJAMA SSM U SPLITU ...

Koliko ko??ta ovo?

Mo?žda je Ratko to organizirao samo da bi prikupio malo ??olada!
Jednom davno sam zvao upravo za ovakav intervju i rečeno mi je da uplatim 400 kuna, ... pljuc!

Koliko ko??ta ovo?

Mo?žda je Ratko to organizirao samo da bi prikupio malo ??olada!
Jednom davno sam zvao upravo za ovakav intervju i rečeno mi je da uplatim 400 kuna, ... pljuc!

JE, KOLIKO SE SJECAM PLACA SE TRENING NA SIMULATORIMA TE ISPIT IZ ENGLESKOG, IAKO MALO KORISTI OD TOG TRENINGA, U 1 SAT NE MOZES NISTA NAUCIT A NA TESTU TI NAPRAVI BLACKOUT U STROJARNICI PA GLEDAS U ONAJ MONITOR KA OVCA :confused:
ALI ISPITIVACA TO BAS I NE ZANIMA NEGO VISE KOMUNIKACIJA I DA NE PANICARIS :uzdravlje

SRANJE JE DA PLATIS A NE UPADNES :mad:, A DI SU TEK PUTNI TROSKOVI,
KO NIJE IZ SPLITA, SVAKI PUT AUTOPUTOM DO SPLITA, I TO VISE PUTA :mad:

JE, KOLIKO SE SJECAM PLACA SE TRENING NA SIMULATORIMA TE ISPIT IZ ENGLESKOG, IAKO MALO KORISTI OD TOG TRENINGA, U 1 SAT NE MOZES NISTA NAUCIT A NA TESTU TI NAPRAVI BLACKOUT U STROJARNICI PA GLEDAS U ONAJ MONITOR KA OVCA :confused:
ALI ISPITIVACA TO BAS I NE ZANIMA NEGO VISE KOMUNIKACIJA I DA NE PANICARIS :uzdravlje

SRANJE JE DA PLATIS A NE UPADNES :mad:, A DI SU TEK PUTNI TROSKOVI,
KO NIJE IZ SPLITA, SVAKI PUT AUTOPUTOM DO SPLITA, I TO VISE PUTA :mad:

Kad san ja bija platili smo javnog biljeznika za papirologiju od viza za Englesku i Marlins ali je firma sve to uredno isplatila na placu. U Warshas-u smo napravili prilican racun u hotelu ( pice , biljar itd ) koji je firma platila bez problema. Simulator nismo placali. Svi ispitivaci su bili Englezi. Sada kazu da to ide brze i lakse a i uvik ima jedan nas covik sa ispitivacima.
Sve je manje nasih ljudi tamo ( ja san da otkaz ima tri miseca ) iz razloga koje san vec napisa.
BTW , vlasnik se prominija ima vise od 7 godina i nema dugo da je kupija NBA zvijezdu James Lebron-a da igra za Miami Heat ( kojeg je prije par godina kupija zeni za rodjendan ) a kuka kako nema para za dignit place i bla bla.
Zidovska posla.

Kit na pramcu Sapphire Princess

Kit na pramcu Sapphire Princess

Na kruzer Sapphire Princess koji plovi morima Aljaske zakačio se kit. Uginulu ?ženku grbavog kita, dugu 13 metara, primjetili su u srijedu oko 8 sati ujutro po lokalnom vremenu ploveći od Ketchikana prema Juneauu na Aljasci. Kruzer je pristao na otok Douglas te su kita uklonili. Biolozi će napraviti obdukciju kako bi otkrili uzrok smrti ?životinje. Grbavi kitovi su za??tićena vrsta. Jo?? nije poznato hoće li se i protiv koga pokrenuti sudski postupak. Iz Nacionalnog centra za oceanologiju ka?žu kako je vjerojatno da je kit uginuo prije sudara s kruzerom. Ovo je treći takav slučaj u posljednjih deset godina i svaki su se put kitovi udarili s kruzerom. Kompanija Princess Cruises, u čijem je vlasni??tvu Sapphire Princess, 2007. je platila nagodbu od 4,1 milijun kuna u sudskom sporu radi uginulog kita koji je 2001. pronađen pred alja??kim zaljevom Glacier, pi??e Guardian.
:kafa:kafa:kafa
Preuzeto sa www.24sata.hr gdje su slike i video

meni je prika radija interviu za princez,sad neznam jeli jos,u SSM
a bome sad ga vidija u gran turku-pise STAFF CHIEF ENGINEER,ovoga ali nisu in place nesto sto sam cuja,jer englezi imaju jednu,talijani drugu,mi i bugari tercu najnizu,neznam necu se pravit pametan tako san cuja ai da traze visu.

meni je prika radija interviu za princez,sad neznam jeli jos,u SSM
a bome sad ga vidija u gran turku-pise STAFF CHIEF ENGINEER,ovoga ali nisu in place nesto sto sam cuja,jer englezi imaju jednu,talijani drugu,mi i bugari tercu najnizu,neznam necu se pravit pametan tako san cuja ai da traze visu.

Govorimo o istom coviku. Ono sta san napisa a moderator izbrisa stoji.
Malo je stariji od 35 i nije staff. Bice uskoro. Prva liga momak i moj dobar prijatelj.

Govorimo o istom coviku. Ono sta san napisa a moderator izbrisa stoji.
Malo je stariji od 35 i nije staff. Bice uskoro. Prva liga momak i moj dobar prijatelj.

Ma jel mi to pricamo o Juri S iz RIjeke? Znan kao svjetski prvak?

do posla, do cega bi drugo bilo?

ma isto ne bi volija ic negdi di nema neta. to mi je nekako najteze. samo da ima neta i da je placa permanent. vidin ovde na forumu da skoro svi to imaju. volin onako ujutro procitat slobodnu prije zahoda. na zadnji brod mi je kapetan kuva kavu i reka mi je da san najbolji kojega je ikad vidija. ma da ga vidis, nema pojma sta radi i on meni ide govorit. boze sacuvaj

do posla, do cega bi drugo bilo?

ma isto ne bi volija ic negdi di nema neta. to mi je nekako najteze. samo da ima neta i da je placa permanent. vidin ovde na forumu da skoro svi to imaju. volin onako ujutro procitat slobodnu prije zahoda. na zadnji brod mi je kapetan kuva kavu i reka mi je da san najbolji kojega je ikad vidija. ma da ga vidis, nema pojma sta radi i on meni ide govorit. boze sacuvaj

:D
Cuj ja san na Princessu odradio par godina..Umisto kapetana na mostu i u kabini ti ima koja od mladih dama za kuvat kavu(neznan sta vise preferiras?) ;)
Internet na mostu i wireless u kabinama i oko 20-tak TV programa , sport, movie documentaries and news..
Placa nije permanent nego si placen samo dok si na brodu..
E da, iza gvardije mozes izac di te god volja, a vanka u shoping , djir po gradu ili na plazu uvik jer si svaki dan u portu..:uzdravlje
Sve u svemu dobra firma i dobra odskocna daska za dalje.. :D
Samo ti preostaje dobit posal (proc intervju) i onda ih natirat da ti plate permanent... :cool:

Back