FC BARCELONA
CH OFF.
Jel li interview samo za strojare,i gdje je ???
Jel li interview samo za strojare,i gdje je ???![]()

Nemojte tamo ako bas ne morate. Princess je bija solidna firma prije nekoliko godina a danas je prdac. Place slabo ( ili nikako ) ne dizu , lani 1% a ove godine koliko cujen ni toliko, kvaliteta spize konstantno opada, spara se na svemu a posebno na rezervnim djelovima i potrosnom materijalu , naruđba dođe nakon 6 miseci itd. Ni zabava vise nije sta je bila jer konstantno pilaju sa nekim novim stvarima i regulama.
Sta se tice međuljudskih odnosa , nije toliko lose. Napravi svoje , nedaj se zajebavat nikome i onda je sve OK. Nece te niko maltretirat ako mu se ne naguzis.
Sa Talijanima i Englezima je lako. Prve sjebes na viku a druge na papirologiju i fleet regs. Najgori su Bugari , neznas mu sta misli ni sta ce napravit. Od njih ocekuj svasta.

INTERVJU JE 27.7 U PROSTORIJAMA SSM U SPLITU ...
Koliko ko??ta ovo?
Mo?žda je Ratko to organizirao samo da bi prikupio malo ??olada!
Jednom davno sam zvao upravo za ovakav intervju i rečeno mi je da uplatim 400 kuna, ... pljuc!
JE, KOLIKO SE SJECAM PLACA SE TRENING NA SIMULATORIMA TE ISPIT IZ ENGLESKOG, IAKO MALO KORISTI OD TOG TRENINGA, U 1 SAT NE MOZES NISTA NAUCIT A NA TESTU TI NAPRAVI BLACKOUT U STROJARNICI PA GLEDAS U ONAJ MONITOR KA OVCA
ALI ISPITIVACA TO BAS I NE ZANIMA NEGO VISE KOMUNIKACIJA I DA NE PANICARIS
SRANJE JE DA PLATIS A NE UPADNES, A DI SU TEK PUTNI TROSKOVI,
KO NIJE IZ SPLITA, SVAKI PUT AUTOPUTOM DO SPLITA, I TO VISE PUTA![]()

meni je prika radija interviu za princez,sad neznam jeli jos,u SSM
a bome sad ga vidija u gran turku-pise STAFF CHIEF ENGINEER,ovoga ali nisu in place nesto sto sam cuja,jer englezi imaju jednu,talijani drugu,mi i bugari tercu najnizu,neznam necu se pravit pametan tako san cuja ai da traze visu.
Govorimo o istom coviku. Ono sta san napisa a moderator izbrisa stoji.
Malo je stariji od 35 i nije staff. Bice uskoro. Prva liga momak i moj dobar prijatelj.
care malo pises na jednoj malo na drugoj temi, a onda se usput izgubis...
Govorimo o istom coviku. Ono sta san napisa a moderator izbrisa stoji.
Malo je stariji od 35 i nije staff. Bice uskoro. Prva liga momak i moj dobar prijatelj.
Ma jel mi to pricamo o Juri S iz RIjeke? Znan kao svjetski prvak?
je li placa permanent?
ima li interneta?

do posla, do cega bi drugo bilo?
ma isto ne bi volija ic negdi di nema neta. to mi je nekako najteze. samo da ima neta i da je placa permanent. vidin ovde na forumu da skoro svi to imaju. volin onako ujutro procitat slobodnu prije zahoda. na zadnji brod mi je kapetan kuva kavu i reka mi je da san najbolji kojega je ikad vidija. ma da ga vidis, nema pojma sta radi i on meni ide govorit. boze sacuvaj