Princess Cruises

Pozdrav svima!
Jel mi mo?že netko reć jel bia na njihovim brodovima ko kadet priko SSM-a,zanima me jedan kratak opis svega bitnoga ako nije problem.Evo ja san bia na kontenjera??u 6miseci,a ?želja mi se oku??at na kruzerima,i evo javlja mi se neka priličica ode.

Pozdrav svima!
Jel mi mo?že netko reć jel bia na njihovim brodovima ko kadet priko SSM-a,zanima me jedan kratak opis svega bitnoga ako nije problem.Evo ja san bia na kontenjera??u 6miseci,a ?želja mi se oku??at na kruzerima,i evo javlja mi se neka priličica ode.
prvo savjet u vezi SSM: dobro se pazi i drzi oci sirom otvorene a sto se tice kadeture na cruiseru bit ce ti lakse nego na kontenjerasu, puno vise ces nauciti naravno ako budes uporan i postavljo pitanja.

Da li neko zna kada je sledeci intervju za Princess?Cuo sam da se odrzava u SSM Split.kakvi su uvjeti?koji su uslovi, ugovori?ima li neko iskustvo sa zadnjeg intervjua?odredjeno za seconda palube.

Kako je proc taj intervju u SSM?Koliko dana to traje?;)Sada sam ih zva i rekla mi teta da jos ne znaju kada ce bit sledeci intervju!!

Refrigeration engineer

Refrigeration engineer

Pozdrav svima,interesira me ima li neko od vas info o uvjetima rada i placi za poziciju refrigeration engineer na Princessu ?
Hvala

MOJA DRAGA PRIJATELJICA NENSI :)
ME JE OBAVJESTILA DA OBAVJESTIM ZAINTERESIRANE NA FORUMU DA JE INTERVJU 28.05 U SSM ..:hihi:hihi

SRETNO :)

tvoja draga prijateljica je ka i cili SSM, mene je prosle godine zvala milijun puta dok joj nisam sve papire prikupija, pa onda kad joj je zatriba cif na kontejnere fino mi rekla da ne mogu na interwiev za princesa, ali kojim cudom da ona ima odmah za mene kontejnere,

koja slucajnost....

tipicno za SSM :udriglavom

Ja cvrsto vijerujem da ce se stanje popraviti po pitanju SSM
A nensi daje sve od sebe da SSM podigne iz pepela :)

Samo iznosim cinjenice da se netko trudi,a trud se uvijek primjeti,ali za to je potrebno vrijeme:)

PoÅ¡tovani forumaÅ¡i, davno nije bilo posta u ovoj temi vezano za Princess a meni bi baÅ¡ sad trebalo par informacija, pa ako ima neko zainteresovan da podeli neke sveže informacije. Za koji dan očekujem skype intervju sa predstavnikom kompanije a preliminarni intervju sam obavio preko agencije Kouzon (Srbija). KonkuriÅ¡em za mesto električara (ne znam koja pozicija) i posedujem sve osnovne papire (osnovne brevete, pom. knjižicu, lekarske preglede itd.). Interesuje me sledeće:
1. Kakva pitanja mogu da očekujem na intervjuu? (predpostavljam neÅ¡to u vezi struke)
2. Od koje pozicije se počinje i kakva su zaduženja?
3. Kolika je plata električarima?(za razne pozicije)
4. Kolika su trajanja ugovora?
5. Mogućnost napredovanja?
Unapred zahvalan!

PoÅ¡tovani forumaÅ¡i, davno nije bilo posta u ovoj temi vezano za Princess a meni bi baÅ¡ sad trebalo par informacija, pa ako ima neko zainteresovan da podeli neke sveže informacije. Za koji dan očekujem skype intervju sa predstavnikom kompanije a preliminarni intervju sam obavio preko agencije Kouzon (Srbija). KonkuriÅ¡em za mesto električara (ne znam koja pozicija) i posedujem sve osnovne papire (osnovne brevete, pom. knjižicu, lekarske preglede itd.). Interesuje me sledeće:
1. Kakva pitanja mogu da očekujem na intervjuu? (predpostavljam neÅ¡to u vezi struke)
2. Od koje pozicije se počinje i kakva su zaduženja?
3. Kolika je plata električarima?(za razne pozicije)
4. Kolika su trajanja ugovora?
5. Mogućnost napredovanja?
Unapred zahvalan!

kolega kako si prosa na intrviewu, kako ti je na firmi ako si se ukrca? jel ima netko da se nedavno ukrca i ima kakve novosti o ovoj firmi??

Pozdrav forumasima,

ima li tko kakve friske info o placama i ugovorima na Princezi (Junior & Senior Officers)?

Da li jos SSM krca na njih i tko je sad u uredu kontakt osoba?

Hvala i LP.

Pozdrav forumasima,

ima li tko kakve friske info o placama i ugovorima na Princezi (Junior & Senior Officers)?

Da li jos SSM krca na njih i tko je sad u uredu kontakt osoba?

Hvala i LP.

Pa dobar dan. Lise

Jedan od najstarijih usera a godinama te nije bilo. Pa jesi ziv? Ja sam mislia da si zaboravia na nas.
Da nespamam temu napisi na PM.

Back