Princess Cruises

kolika je lova tu na ncl, koliko je ugovor,koja je posada u makini,jeli se radi posli gvardije uglavnom ako te vise ne zanimaju partiji i zajebancije jeli ta kompanija ok.ako ima tko da malo poblize objasni,hvala.

Ugovor je 3-3 a pocetna placa za sekonda ti je 7700$.
Radis gvardiju i posli si obavezan 2 ure prekovrevenih ali naravno ako sva oprema radi normalno das trecem i mazacu neke filtere da ociste i tako te sitne gluposti.
Posada je vecinom filipinska, ali ima nesto Poljaka ka mehanicara.
Kompanija ti je O.K ali jedina mana je da nema alkohola.

...nema alkohola na brodu??? a ??ta putnici piju?

Putnici piju ca god hoce, ali svi gvardijani, Chief Engineer,Staff Chief Engineer i Chief Electrican su cilo vrime na 0% promila.
Odgovor na pitanje ko moze pit je Automation elec. 2nd elec. i 1st Eng to znaci u cilom Engine Departmenu mogu pit samo 3 ili 4 covika.
Ajme da je popit jednu pivu posli gvardije.

U Eng. dept. mogu pit (nabrajam samo oficire iz Europe ne i Filipe koji su 3rd Eng., 2nd Elect., 2nd Ref itd.) 1st Eng, Senior Ref Eng. , oba Elect Eng -a. i Automation Eng. a moze i 2nd Eng koji je u dnevnici.

U Eng. dept. mogu pit (nabrajam samo oficire iz Europe ne i Filipe koji su 3rd Eng., 2nd Elect., 2nd Ref itd.) 1st Eng, Senior Ref Eng. , oba Elect Eng -a. i Automation Eng. a moze i 2nd Eng koji je u dnevnici.

A oni Norwegini sto zive po Filipinima, Tajlandu....mogu pit jeli tako..jer kao nisu iz Europe....:D sad mi je jasno....:uzdravlje...jbg.,daj meni jedan S.Pelegrino...

Oni mogu piti a Vigo moze lokati. :D

Samo se vi smijte a Vigo neka loče.
I kažu da ponovo aplicira za kod mene doć. A još jedan njegove klase mi dolazi u 12-ti mjesec
Mikaja, čudi me da si tek sad to skonta, a San Pelegrina nije bilo više na brodu otkako si nas napustio, bila je nekakva nestašica jer smo valjda sve popili.

...kako uskoro idem na kruzere, danas sam dobio dosta papira, ali i neke upute od firme. u tome se nalazi i ovo:

Drug and Alcohol Policy
Royal Caribbean International and Celebrity Cruises are committed to maintaining a drug free environment and an alcohol policy that promotes a safe environment for our employees and guest.

- Employees may not drink alcohol while on duty.
- On-duty employees may not have a blood alcohol content level above .04%.
- Off-duty employees may not have a blood alcohol content level above .08%.

If you are found to have in excess of these limits you will be relieved of your responsibilities right away and may lose your job.

...dakle mogu pit...

...kako uskoro idem na kruzere, danas sam dobio dosta papira, ali i neke upute od firme. u tome se nalazi i ovo:

Drug and Alcohol Policy
Royal Caribbean International and Celebrity Cruises are committed to maintaining a drug free environment and an alcohol policy that promotes a safe environment for our employees and guest.

- Employees may not drink alcohol while on duty.
- On-duty employees may not have a blood alcohol content level above .04%.
- Off-duty employees may not have a blood alcohol content level above .08%.

If you are found to have in excess of these limits you will be relieved of your responsibilities right away and may lose your job.

...dakle mogu pit...
Svi mi mozemo pit...samo ako ti je posao mio....zaboravi....

Ne znam točno za RCCL ali na NCL-u, ja sam u tri godine na provjeri bio samo jednom. To nije pravilo, više iznimka jer provjere su česte.

Ja je nisam imo zadnja dva ugovora ,ali jednom mi je bila dok sam se pakovo za doma, zadnji dan.....i nije bitno koliko cesto..dovoljno ti je samo jednom...baci kocku....:p

Ja znan da kad san na brodu nepijen i to zato jer je to u mom opisu radnog mista i ja zelim i jesan profesionalac i oni koji piju skriveci u kabini samo varaju sebe i nikog drugog.
P.S
Ali kad dodem doma pijen koliko ocu :D

Ja znan da kad san na brodu nepijen i to zato jer je to u mom opisu radnog mista i ja zelim i jesan profesionalac i oni koji piju skriveci u kabini samo varaju sebe i nikog drugog.
P.S
Ali kad dodem doma pijen koliko ocu :D

Nego Dalmos zasto si promini firmu nazad na NCL, ali se vracas nazad na cruisere sa offshorea

Back