Princess Cruises

Putnicki brodovi

Putnicki brodovi

Molim vas ako netko ima informaciju o agenciji koja vrsi ukrcaj na male putnicke brodove,mislim da se zovu Artemis,Antares,...izgradenih u brodogradilistu specijalnih objekata u Splitu.Jedan od njih je trenutno na vezu u sjevernoj luci u
Splitu.

@ Skot

aj cestitam na prolasku a za sta te primilo i i des li sad na Princessa ili na Reagenta?

@ Frankie

A stas prika ja za clanarinu san reka zeni da nema grijanja ovu zimu :):)

Naviga san sa ljudima koji dolazu u Split radit te intervjue. Najvaznije ti je pricat sa njima. Pricaj o vrimenu i pizdarijama. malo o brodima di si bija,sta i radija i tako bezvez. Testovi ti nisu teski nekakva matematika i logika ali to ti skoro pa ne gledaju. Samo je pricabitna da se ti njima svidis. Sad ce ti ionako uzimat sve jer in fali ljudi. Nemas se sta bojat,znaj dvi rici engleskoga i upadas. Ovi koji sad dolazu na firmu, vecina ih ne zna sastavit 2 recenice.

matematika i logika mislis na test inteligencije ? znaci samo pricati, jao inace sam tih.
Americki mi nije problem ali engleski?bio sam u uk malo zatezu,kao da kod slovenca polazem hrvatski slabo sam ih razumio.

Zvalo me za intervju ssm

Zvalo me za intervju ssm

Novi sam na forumu, puno korisnih informacija sam tu pokupio pa kako imam friske informacije koje na forumu ne vidim, kazem sebi ajde da nekom dam i ja koju informaciju pa pomognem u trazenju ukrcaja.
Zvalo me jucer za intervju za P&O koji ce se odrzat 27.7.2010 :kafa
Inace sam strojar, drugih informacija nemam sto traze i ostalo.
Mene to bas i ne zanima jer ugovori su 4-2 ali kome treba prilika da se ukrca
na putnicke brodove tu ima veliku sansu:)
Pa kontaktirajte SSM.Trazite Mariju, ona je zaduzena za intervjue:rolleyes:

Ja ti nemam pojma o ukrcajima, ni o SSM-u, ali procitao sam svasta o njima u Slobodnoj pa ih zbog toga ne mislim ni kontaktirati u blizoj buducnosti.

SSM :udriglavom i Marija:udriglavom

:o :kafa

Ja mogu sve najbolje reci o Mariji i SSM-u ali sto se tice ukrcaja na Princess / NCL and P&O Cruisere..Oni su samo proslijednici i sve ce napravit kako cam i kazu..Tu su da bi za doticne firme prikupili dosta ljudi sa adekvatnom skolom i iskustvom a poradi intervjua..Kasnije je sve na vama..Ja sam bio na intervju jos 2004 god i mogu reci sve naj-naj a od tada kada sam dobio posa u Cruise industriji njima bi se javija samo kad se iskrcan i prije nego se ukrcan jer bi oni rijesili svu papirologiju sa kapetanijom. :cool: Tako da se ni o tome nisam triba brinuti, a o svemu drugome kontaktira bi firmu direkt..Preporucio bih ih svima tko se zeli okusati u poslovima na NCL/Princess itd. brodovima.
:uzdravlje

A jaka je i ta Marija. Kad sam je ja pita za prinncess ona je rekla da to ljudi idu tek nakon 10 godina navigacije (politika firme). Valjda je tribalo 10 godina mukte radit po ovim njihovim raminama. Ne znam sta da Vam kazem; ja se upravo zbog takvog nacina nisam nikad u zivotu vise javija njima, evo ispalo da sam pogodija.
I corava kokos nabode zrno nekad

A jaka je i ta Marija. Kad sam je ja pita za prinncess ona je rekla da to ljudi idu tek nakon 10 godina navigacije (politika firme). Valjda je tribalo 10 godina mukte radit po ovim njihovim raminama. Ne znam sta da Vam kazem; ja se upravo zbog takvog nacina nisam nikad u zivotu vise javija njima, evo ispalo da sam pogodija.
I corava kokos nabode zrno nekad

Tek kad zaradis prvi miljun ides na princessa. Prije toga nema smisla.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrv...Type/ArticleView/articleId/15632/Default.aspx

A JE GA NASRA SVASTA U TOM CLANKU :mad:

OVO NIJEDAN POMORAC NE MOZE PROGUTAT. :mad:
DANAS NA STRANICI SINDIKATA POMORACA HRVATSKE PISE DA
BI MINISTARSTVO MOGLO UZET SSM-U DOZVOLU ZA POSREDOVANJE
PRI UKRCAJU POMORACA ZBOG NEPRAVILNOSTI PRI UKRCAJU. :o

INACE STO SE TICE UKRCAJA NA PUTNICKE TU SSM SAMO PRONALAZI KANDIDATE ZA INTERVJU I SREDJUJE PAPIRE ZA PRVI UKRCAJ, UGOVOR SALJE P&O I UKRCAJ-ISKRCAJ PREUZIMA P&O. ;)

A EVO I PAR INFORMACIJA U VEZI INTERVJUA KOLIKO SE SJECAM :udriglavom

INTERVJU SA LJUDIMA IZ P&O (NISTA STRASNO, VISE RADI TESTA ENG)
ISPIT NA SIMULATORU
PISMENI SASTAV O ODRZAVANJU STROJA
PSIHO TEST
TEST ENGLESKOG NA KOMPJUTERU (RAZUMJEVANJE NAGLASAKA ENGLESKOG DRUGIH NACIJA)
TEST IZ STRUKE NA KOMPJUTERU(LAGANI TEST-OSNOVE STROJARSTVA)
PREFERIRAJU DA SE POSJEDUJE BREVET STCW III/2-2ND ENG ALI JA SAM BIO UPAO I BEZ TOGA ZA 3RD ENG :cool:

AKO TE UZMU MORAS IMAT AMERICKU VIZU I ICI NA 7 DNEVNI PROTUPOZARNI
TECAJ U SOUTHAMPTON, ENGLESKA, SVE PLACENO NARAVNO :D

TO JE BILO PRIJE 4 GODINE, AKO SE STO PROMIJENILO NEKA ME ISPRAVE :kafa

PROVAJTE I S OVIMA

Monte-Carlo PEOPLE SERVICE LEISURE sarl We have job openings with the following companies: Cunard, RCI, Azamara, Celebrity, Seadream, Seabourn, Voyages of Antiquity, Residensea and positions on private yachts.
Le Monte Carlo Sun, 74 Bld d'italie
Monte-Carlo, Monaco, MC98000
Telefon:
+377860869926
jobs@mc-psl.com

ZAR NITKO SA FORUMA NA IDE NA INTERVJU ZA PRINCESS :rolleyes:

LJUDI, AKO VAS STO ZANIMA, PITAJTE :uzdravlje

JER IZ ISKUSTVA ZNAM DA ONO STO CUJETE NA PREZENTACIJI FIRME NEMA
VEZE SA POSLOM I STROJARNICOM NI RADNIM UVJETIMA, TA PREZENTACIJA
VISE LICI NA CRUISE REKLAMU ZA PUTNIKE :mad:

Back