Princess Cruises

evo ljudi malo ovako citan,ncl,rccl,cc itd.,ajde na ncl je lova ista ka i na princessa samo sta na princezi mozes posli gvardije otic do bara ili do kabine i popit jedno ili vise alkoholnih pica,malo pogledat curice pa u krpe,pa mi jos isto neide u glavu pa di je nestalo to pomorstvo????

Nevirujen da nema kod Jerkera interneta a ujedno ima u kabini pa me nije briga.
:p

Vanilijo moja tamo mi nije pasalo pa san odkucia dignit sidro kod svojih starih prijatelja a ujedno mi je NCL usao u susret s ugovorom od 7 tjedana tako da san doma kad mi zena rodi . Slozija san rotaciju za cilu godinu i oni su pristali :)

Kada se vec prica za internet da pitam vas iskusnije,mi na mostu imamo besplatno,ali u kabini moramo placati ako oces ici,e sada ima li koja fora da se to bajpasira tj. da imas free jer je sve to ista mreza...

@Dalmos

Znaci nije ti legao offshore?Jer citao sam negdje da si jako zadovoljan,kako ugovorom tako i placom...pa ako nije frka bas me zanima kako si se odlucio vratiti jer u buducnosti imam zelju takoder probati offshore.

ncl

ncl

A u kabini triba platiti internet a u kontroli i na mostu ne triba i to je velika razlika.Zavisi tko je koliko spreman potegnuti duboko u dzep.

Evala momci.

Evo da van napisen zasto san se vratia na NCL/ Vidim da vas to interesira najvise. Prvo kad san dosa tamo bilo je sve ok ali kad san prema prvoj placi vidia da mi skidaju misecno 800 funti za porez i za zdravstveno svatija san da vecu placu iman na NCL-u kao 2nd engineer jer iman seniority a jos mi sad raste placa za jos 500 dolara. Jos sta je bija i najveci razlog je to sta me tamo na tim st-by brodima doslovno more satralo od 28 dana 25 dana je bilo teske oluje. Valjanja da to nije normalno. Stoga san ja odlucia ako mogu birat da zivin u "hotelu" ili u "zatvoru" da iden u hotel. Jos ujedno moras sam prati pijate i case, i dosta dosta toga. Nema izlaska vanka jer si 28 dana oko platforme. Ja inace kad dodem doma nevolim pricati o brodu ali san primjeti da nakon ovog broda me jos dva dana valjalo i doma ( valovi od 12-21 metar) i nisan ono sritan i s osmjehom na licu kao na cruiseru. Stoga zakljucak moj je da ono sta radim tribam raditi s gustom i s osmjehom jer jedino na takav nacin mogu biti uspjesan a to nemogu prikazati na ST-BY brodu.
? to si sve radio na tom brodu?Koji je opseg posla,kako je onima na kuverti?Valja li hrana?

ncl

ncl

Sto se tice free interneta u kabini-sve se moze rijesiti sa elktronicarom ali ako te uvati (a zna se) dobijas nogu jer je to krada.
Tako da to nebi preporucija nikome.

????

????

Tko su ti bili sekondo i treci????
Nesto te je tamo gadno naljutilo...znam da smo se culi prije mjesec dana i da si bio super zadovoljan i da si mnoge na forumu bacio u dilemu za poc na offshore...cuo sam ja price o tome, ali cujes svasta pa neznas kome bi vjerovo, ali evo sad potvrdjeno.....
Ajde uzivaj :uzdravlje sad kad si doma..kad je partneca??

Fala na inform. Sve to izgleda prilično jebeno. Valjanja ,drilovi,loša spiza. Niko dakle ne plaća zaludu.

Slažem se.Ko je ikad bia na bulka ( ovo se posebno odnosi na oficire palube..) zna kako je na njima dobro.

svi vi koji imate iskustvo i prosli ste te testove za princessa da li biste mogli malo poblize o tome ?

Imas sve odgovore na forumu ja sam napisao u rubriku o putnickim brodima jer sad d apisem ima puno toga a na brodu mi je net jako skup. Potrazi pod putnicki brodi ili pod princess cruise i sve ces naci

Pozdrav

Ma ja sam bija na intervjuju za princes samo malo glume a nije tesko a ja se izivcira .ima neki nas koji je iz Zadra ,ali navigaje na njima pa dode kao neki ispitivac za Princes.I naravno nisam prosa jer sam se pokacija sa njim ali sta ces.Sutra je intervju

Ma ja sam bija na intervjuju za princes samo malo glume a nije tesko a ja se izivcira .ima neki nas koji je iz Zadra ,ali navigaje na njima pa dode kao neki ispitivac za Princes.I naravno nisam prosa jer sam se pokacija sa njim ali sta ces.Sutra je intervju

sve u svemu,nisi pro??ao.....

Danas je intervju u SSM-a za Princess sruise line

@ High voltage

Nekad je bolje i ne upasti pa te zivot navede na bolji put nego da upadnes kao u slucaju Skota.

2 Dalmos......
To se na mene konkretno odnosi,he,he....a je,imaš pravo !

2 leut....
Evo napisao ti je Dalmos....SSM/Split Ship Management: 021-558-558

Back