Danas u "Slobodna Dalmacija" vidija oglas, traze : Zapovjednika, komada jedan (1),Prvega kuverte i Prvega makine komada dva (2).....evo danas iz prve ruke saznao da je jadroplov kupio jos jedan brod - 50000 dwt, japanska gradnja, preuzimanje za koji dan
ne znam odakle se stvorio novac
![]()
![]()
![]()
Danas u "Slobodna Dalmacija" vidija oglas, traze : Zapovjednika, komada jedan (1),Prvega kuverte i Prvega makine komada dva (2).....
![]()
Za oko mjesec dana krcam se kao asistent električara na brod Solin. Molio bih kolege koji su bili na tom brodu ili se spremaju na ukrcaj na taj brod, ili bilo tko s kojim korisnim savjetom, da mi se jave da razmijenimo par riječi, ako nije problem...
A barem si mogao pitati da li im sta treba donesti iz hrvatske.Igi, zahvaljujem ti se na ovoj poruci. Sad je jasnije da će mi ukrcaj biti u Kini, u kojem portu, zavisi gdje će se brod zateći 21.01.
Veliki pozdrav zapovjedniku, i naravno, hvala na poruci!
"Evo ja u Koreji do sutra jutro 09.01.2014 lt pa sevracamo za Kinu.
Po Kini bi tribali biti najmanje 20 dana sto znacu da na facebook vise necu moci do doma jer j FACEBOOK u Kini zabranjen kompletno a posli Kine nas ceka opet Pacifik 35 dana otprilike -do prvog porta sa druge strane Callao-Peru,posli Callao ide se za Valparaiso-Chile. Obzirom da se ide i u Tijanjin javit cu se sa Kineskoga zida. Eto za sada toliko priko facebooka.Svima veliki pozdrav."
evo info direkt od zapovjednika, pozdrav![]()
Kako lipe porte imate pa to je cudo. Mislim na Peru i Chile. Joj koje sam tamo dane provodio![]()
al s obzirom da je barba ljudina pratim fejs.