Jadroplov

evo danas iz prve ruke saznao da je jadroplov kupio jos jedan brod - 50000 dwt, japanska gradnja, preuzimanje za koji dan

ne znam odakle se stvorio novac :hihi

:uzdravlje :uzdravlje :uzdravlje

evo danas iz prve ruke saznao da je jadroplov kupio jos jedan brod - 50000 dwt, japanska gradnja, preuzimanje za koji dan

ne znam odakle se stvorio novac :hihi

:uzdravlje :uzdravlje :uzdravlje
Danas u "Slobodna Dalmacija" vidija oglas, traze : Zapovjednika, komada jedan (1),Prvega kuverte i Prvega makine komada dva (2).....
;):)

Prika mi prije 3 dana iša u koreu na ukrcaj na Jadroplova ,pozicija kormilara
JoÅ¡ uvik primu kojeg naÅ¡eg čovika za nižu posadu

Za oko mjesec dana krcam se kao asistent električara na brod Solin. Molio bih kolege koji su bili na tom brodu ili se spremaju na ukrcaj na taj brod, ili bilo tko s kojim korisnim savjetom, da mi se jave da razmijenimo par riječi, ako nije problem...

Za oko mjesec dana krcam se kao asistent električara na brod Solin. Molio bih kolege koji su bili na tom brodu ili se spremaju na ukrcaj na taj brod, ili bilo tko s kojim korisnim savjetom, da mi se jave da razmijenimo par riječi, ako nije problem...

pozdravi barba tonča, vidin da su taman iz kine stigli u koreu :uzdravlje

Točno, a nakon Južne Koreje trebali su ići za Kolumbiju, ali vidim da je promijenjen raspored, brod ide opet u Kinu, pa onda u Peru. Sad viÅ¡e ne znam di bi mi moga bit ukrcaj... Kina ili Peru...

"Evo ja u Koreji do sutra jutro 09.01.2014 lt pa sevracamo za Kinu.
Po Kini bi tribali biti najmanje 20 dana sto znacu da na facebook vise necu moci do doma jer j FACEBOOK u Kini zabranjen kompletno a posli Kine nas ceka opet Pacifik 35 dana otprilike -do prvog porta sa druge strane Callao-Peru,posli Callao ide se za Valparaiso-Chile. Obzirom da se ide i u Tijanjin javit cu se sa Kineskoga zida. Eto za sada toliko priko facebooka.Svima veliki pozdrav."

evo info direkt od zapovjednika, pozdrav :uzdravlje

Igi, zahvaljujem ti se na ovoj poruci. Sad je jasnije da će mi ukrcaj biti u Kini, u kojem portu, zavisi gdje će se brod zateći 21.01.

Veliki pozdrav zapovjedniku, i naravno, hvala na poruci!

Igi, zahvaljujem ti se na ovoj poruci. Sad je jasnije da će mi ukrcaj biti u Kini, u kojem portu, zavisi gdje će se brod zateći 21.01.

Veliki pozdrav zapovjedniku, i naravno, hvala na poruci!
A barem si mogao pitati da li im sta treba donesti iz hrvatske.

Eh, kad sam mlad i zelen :rolleyes: (čitaj: neiskusan na brodu), a nisam ni znao da će moje pisanje ovdje doći do nekoga na brodu.

Svakako, bit će mi drago ako kome treba neÅ¡to i budem u mogućnosti ponijeti sa sobom...

"Evo ja u Koreji do sutra jutro 09.01.2014 lt pa sevracamo za Kinu.
Po Kini bi tribali biti najmanje 20 dana sto znacu da na facebook vise necu moci do doma jer j FACEBOOK u Kini zabranjen kompletno a posli Kine nas ceka opet Pacifik 35 dana otprilike -do prvog porta sa druge strane Callao-Peru,posli Callao ide se za Valparaiso-Chile. Obzirom da se ide i u Tijanjin javit cu se sa Kineskoga zida. Eto za sada toliko priko facebooka.Svima veliki pozdrav."

evo info direkt od zapovjednika, pozdrav :uzdravlje

Kako lipe porte imate pa to je cudo. Mislim na Peru i Chile. Joj koje sam tamo dane provodio :)

Back