Jadroplov

Interceptor

vamo tamo
Evala kolege. Vidin da vas je dosta navigalo na Jadroplova, a neki su i trenutacno tamo. Na Jadroplova san odradija kadeturu ,ka i neki od ostalih kolega...
Kakva je trenutna situacija i traze li ljude, ako ko zna neke novosti, neka javi , dosta ekipe ceka ukrcaj, mozda se nekome i pomogne :o:

He,he i ja san na jadroplova odradija kadeturu na 'mosora',a neznan kakvo je sad stanje,reka mi je jedan prika da su mu rekli da ce mu tribat u 7 mj(on je inace treci) pa sad koliko to drzi vodu??

koliko mi je poznato place su bolje na jadroplovu i atlantskoj nego na 90 % stranih dry cargo firmi na koje ide nas svit. problem je malo brodova

jos nesto, bila je neka informacija kako ce oni kao firma placat porez u slucaju <183, to je beneficija

Last edited:
Već sam negdje rekao da mi je prvi brod na Jadro bila Jelsa pa heroji pa Mo??a...dok nisam i ja kao i mnogi i??ao na stranca.Bila su to lijepa vremena

evo vidim da nas ima dosta bivsih jadroplovaca, ja sam tamo bija do prosle godine cca 7-8 godina i mogu reci vise dobrog nego loseg
place su podigli i stali su na noge (kad sam bija kadet 2002, nismo primili placu 5 miseci), ali sada nije lose, cak i razmisljam o povratku u skoroj buducnosti, jer ipak je doma najbolje.
ugovori su im 6+-1, a cifu 5+-1 i zap 4+-1, ali sve najvise ovisi o dogovoru, ja sam odradio jedan ugovor ka 2nd samo 4 miseca.
uglavnom mala kompanija i manje vise svi znaju sve i vrti se ista ekipa, a i brodovi nisu losi, 2 kontejenra (1993 i 1996) i 5 bulkova (najstariji oko 30 god, a ostali 1996 i mlade)

www.jadroplov.hr

Već sam negdje rekao da mi je prvi brod na Jadro bila Jelsa pa heroji pa Mo??a...dok nisam i ja kao i mnogi i??ao na stranca.Bila su to lijepa vremena

istina je to ,danas plovim na najvecoj cruising firmi ,ali kada vidim ili cujem brod jadroplova sjetim se lijepih vremena i navigacije koja nazalost vise nema.uzeli hopa 1994 pa ja kao kadet piturava s ponosom zuta slova jadroplova ,a eto.....

i danas se vezem pa kupujem njihove dionice dok su ovako povoljne

istina je to ,danas plovim na najvecoj cruising firmi ,ali kada vidim ili cujem brod jadroplova sjetim se lijepih vremena i navigacije koja nazalost vise nema.uzeli hopa 1994 pa ja kao kadet piturava s ponosom zuta slova jadroplova ,a eto.....

i danas se vezem pa kupujem njihove dionice dok su ovako povoljne

a jeli ti mozda bio barba kap.Kuzet:)

A di je Ljubo Maca.....
E koja firma,place su kasnile po 4-5 miseci a maheri peglali lovu u firmi...haha..nije bilo dovoljno za place,
ne znam je li i sada svako malo ITF zaustavlja brodove,mislim da isada u Officeu radi 150 ljudi za 6 brodova.....
A je bilo lipih trenutaka sta je je,Pride,Zrin.....

JAdroplov zivi vjecno

A Ljubo Maca je iša ća negdi na neke trajekte pa neznan jeli se vratija, zadnji put san ga vidija na Hopa 2007-e u Kosichangu, kad mu je u 3 ujutro doletija s dizalice francuz u glavu...

nije uopće lo??e.... osin ako nebude?? radija 6-6 u portima :udriglavom

nazovi i pitaj,valjda krcaju.

kadet in se iskrcava sa Pridea za 15 dana... :hihi

evo i ja san se napokon ukrca pa jadroplov jadroplov stas sad...iden ka asistent elektricara na zrina pa se nadan da cu tamo nesto i naucit ipak kazu da je to ukleti brod...hehe...pozdrav ekipa i nadan se da ce te i vi ostali pocetnici bit srice ka i ja :P

Back