U Jadroplovu sam čuo da preko veze ideÅ¡ odma , a bez veze da čekaÅ¡ koju godinu (kao ja)
ima li tko friske info...
placa kadeta na jadroplova? (da li placaju doprinose posebno?)
ugovor (ukrcaj/iskrcaj)
breveti i vize (da li placaju/refundiraju)
koje je stanje na brodu Trogir (sta je s tim pasom itd...)
kako je ime kapetanu sta krca? (kadroviku)
bilo sta...
ima li tko friske info...
placa kadeta na jadroplova? (da li placaju doprinose posebno?)
ugovor (ukrcaj/iskrcaj)
breveti i vize (da li placaju/refundiraju)
koje je stanje na brodu Trogir (sta je s tim pasom itd...)
kako je ime kapetanu sta krca? (kadroviku)
bilo sta...
A sta ako pas bude isa doma umisto tebe ko onda placa troskove
ima li tko kakvu frisku info o jadroplovu? brodu trogir konkretnije? je li jos pas tamo? koja je placa za kadeta je li jos 900USD? i slicno moze i na PM! TNX...
plaća kadetima sa srednjon $775... u navigaciji si 4 most ure 4 kuverta, kad je na sidru u dnevnici, kod ukrcaja gvardija po 6 uri. Na trogiru je joÅ¡ pas
Ako te šta zanima pitaj
ako nemas visu/fax ili ako si zavrsija to isto sve ALI po starom programu bome igra kolika je placa jer breveti za porucnicki nisu jeftini a di su jos i doprinosi koje triba platit... za 12mj kadeture... i onda ako nemaju pitat u koga (roditelja) tko ce im to sve poplacat??
kadeti ne lade jaja na brodu nego su cesto vridniji i bolji od mornara i timunjera... stoga su po meni zasluzili da prime placu...
ocemo se zalagat za sta manju placu? ni mi jasno??? WTF
ako cemo gledat pa kadeti su po ulozenom i dobivenom BEST BUY na brodu...
timunjer piketaje i radi iste stvari za 2-3 puta vecu placu...
ako nemas visu/fax ili ako si zavrsija to isto sve ALI po starom programu bome igra kolika je placa jer breveti za porucnicki nisu jeftini a di su jos i doprinosi koje triba platit... za 12mj kadeture... i onda ako nemaju pitat u koga (roditelja) tko ce im to sve poplacat??
kadeti ne lade jaja na brodu nego su cesto vridniji i bolji od mornara i timunjera... stoga su po meni zasluzili da prime placu...
ocemo se zalagat za sta manju placu? ni mi jasno??? WTF
ako cemo gledat pa kadeti su po ulozenom i dobivenom BEST BUY na brodu...
timunjer piketaje i radi iste stvari za 2-3 puta vecu placu...