Jadroplov

ima li tko friske info...

placa kadeta na jadroplova? (da li placaju doprinose posebno?)

ugovor (ukrcaj/iskrcaj)

breveti i vize (da li placaju/refundiraju)

koje je stanje na brodu Trogir (sta je s tim pasom itd...)

kako je ime kapetanu sta krca? (kadroviku)

bilo sta...

1020 - 12% s obzirom da imaš višu
doprinose platiš sam, oni refundiraju
ugovor 12 mjeseci, moš doma nakon 5-6, kako se dogovoriš
brevete ne plaćaju, vize refundiraju
pas laje i dalje
Å¡ta će ti ime "kapetana", odi u kadrovsku s papirima
btw. nema kapetana u kadrovskoj, oba su bila 2/O dok su navigali, koliko mi je poznato
šta? :)

ima li tko friske info...

placa kadeta na jadroplova? (da li placaju doprinose posebno?)

ugovor (ukrcaj/iskrcaj)

breveti i vize (da li placaju/refundiraju)

koje je stanje na brodu Trogir (sta je s tim pasom itd...)

kako je ime kapetanu sta krca? (kadroviku)

bilo sta...

pas ti i dalje laje a i sama kadrovska če ti reč za to jer prije nego pođeÅ¡ na trogira morat čeÅ¡ potpisat da ako ideÅ¡ zbog pasa doma plačaÅ¡ sve troÅ¡kove.sve ostalo ti je ka Å¡ta ti je igi reka nema tamo kapetana u kadrovskoj osim na papiru

Evo napokon informacija na portalu, izgleda da se pretvara u "Jadroton";:kafa
Zanimljiva Kompanija o kojoj se malo prica, i ja bi volio cuti ponesto friskih informacija, (sa terena)!!
:cool:
.. usput ako trebaju kvalitetnog i povoljnog Fittera ...

Last edited:
ima li tko kakvu frisku info o jadroplovu? brodu trogir konkretnije? je li jos pas tamo? koja je placa za kadeta je li jos 900USD? i slicno moze i na PM! TNX...

plaća kadetima sa srednjon $775... u navigaciji si 4 most ure 4 kuverta, kad je na sidru u dnevnici, kod ukrcaja gvardija po 6 uri. Na trogiru je još pas
Ako te šta zanima pitaj

plaća kadetima sa srednjon $775... u navigaciji si 4 most ure 4 kuverta, kad je na sidru u dnevnici, kod ukrcaja gvardija po 6 uri. Na trogiru je joÅ¡ pas
Ako te šta zanima pitaj

Da je placa kadeta 100 dolara dobro je.Kakve veze kolika je placa kadetu, bitno je da imate gdje odratiti kadeturu i uciti posao.Mnogi,vecina momaka koji su jedan kroz jedan nemaju mogucnost ni kadeturu odraditi.

ako nemas visu/fax ili ako si zavrsija to isto sve ALI po starom programu bome igra kolika je placa jer breveti za porucnicki nisu jeftini a di su jos i doprinosi koje triba platit... za 12mj kadeture... i onda ako nemaju pitat u koga (roditelja) tko ce im to sve poplacat?? :udriglavom
kadeti ne lade jaja na brodu nego su cesto vridniji i bolji od mornara i timunjera... stoga su po meni zasluzili da prime placu...

ocemo se zalagat za sta manju placu? ni mi jasno??? WTF

ako cemo gledat pa kadeti su po ulozenom i dobivenom BEST BUY na brodu...

timunjer piketaje i radi iste stvari za 2-3 puta vecu placu...

ako nemas visu/fax ili ako si zavrsija to isto sve ALI po starom programu bome igra kolika je placa jer breveti za porucnicki nisu jeftini a di su jos i doprinosi koje triba platit... za 12mj kadeture... i onda ako nemaju pitat u koga (roditelja) tko ce im to sve poplacat?? :udriglavom
kadeti ne lade jaja na brodu nego su cesto vridniji i bolji od mornara i timunjera... stoga su po meni zasluzili da prime placu...

ocemo se zalagat za sta manju placu? ni mi jasno??? WTF

ako cemo gledat pa kadeti su po ulozenom i dobivenom BEST BUY na brodu...

timunjer piketaje i radi iste stvari za 2-3 puta vecu placu...

Necemo se zalagati za manju placu,ali necemo puno ni birati u danasnje vrijeme.Ja nisam imao naseg kadeta godinama i godinama,a proslo je miliju filipa...
Ne treba smanjivat place nego se treba ukrcat gdje se moze,a danas se nije lako ukrcat za kadeta jer mnogi nemaju sansu iako imaju zavrsenu visu ili visoku skolu ,a vrijedni su i marljivi.Domacih firma gotovo da i nema jer su braca Hrvati unistili i rasprodali ka i sve ostalo pa sad djeca salju aplikacije na sve strane svijeta.To sto su mnogi vrijedniji od timunjera i mornara ce im dobro doci poslije kad se ukrcaju ko oficiri jer vrijedni i marljivi mladi kadar ce se probiti i naplatiti svoj trud poslije kadeture,a ne za vrijeme kadeture i na zahtjevnijim i placenijim brodima. Prave place tek dolaze u seniorskim rankovima.
Zasto su cijene breveta tolike koliko jesu to je isto pitanje za bracu Hrvate koji su propisali tolike cijene.Odgovor je vrlo jednostavan.Oderi gdje god mozes i koliko god mozes.

Mozda

Mozda

Pozvali su me iz jadroplova da dodjen 10.10 ugovorit termin za vizu.pa isa za zagreb.zna li iko koliko mi je daleko ukrcaj.jel in to standardna
procedura ili mogu ubrzo ocekivat ukrcaj.u svojstvu kadeta.pitan da se nebo previse nada

Back