Jadroplov

? ta je tako lo??e da su i pase počeli krcat.
??ta neće izmislit da u??paraju na panatici.:confused:

a pasi su ostali iz vrimena uljanika.a jebiga onome kome se taj pas naklati na glavu cili ugovor čemu bit nočna mora i neče moč ?živit na brodu od nje.to nije pas nego krvolok nakon 10 godina provedenih na brodu i po meni je zločin od strane onog ko ga je dove da uopče bude na brodu jer mu je samo ??teta učinjena grize ljude i ako se boji?? pasa ili se jednstavno ne navikne na tebe to bude maltletiranje i zbog toga i je uvea jadroplov nanovo stavku ugovora koju je uvea jer je bilo ljudi koji zbog nje na kuvertu nisu mogli izač.
a i čovik poludi na brodu a kamoli neče pas uz to australski ovčar čija je svrha čuvanje ovaca.

A ima li pas duty za dril-ove, i di mu je misto u life boat-u.
Čuje li za to kakva udruga za za??titu ?životinja biće svega neće i Gospe Sinjska
spasit od globe.

I ka?že?? ne??alju mu smjenu već par godina

A ima li pas duty za dril-ove, i di mu je misto u life boat-u.
Čuje li za to kakva udruga za za??titu ?životinja biće svega neće i Gospe Sinjska
spasit od globe.

I ka?že?? ne??alju mu smjenu već par godina

uf da duty spreman pojas za nju i misto na mustter stationu.drill njoj je glavni moment tu promatra sve potencijalne ?žrtve postrojene.neče njoj doč smjena dok ne crkne ili dok je neko ne zatuče

@ amnesty
koliko san cuja od ljudi koji su bili na Trogira, pas in ne smeta, mo?žda tebi da, ali si u manjini...
Je si ti i??a s Trogira zbog pasa ili ti je do??lo vrime/smjena

ima san i pasa i macaka na brodu. uvik su te bestije bile veselje i niko se nije bunija.
u vecini slucajeva mi je bilo draze sa njima sist navecer nego sa nekima od moje vrste

@ amnesty
koliko san cuja od ljudi koji su bili na Trogira, pas in ne smeta, mo?žda tebi da, ali si u manjini...
Dobro si čua! Ja san na trogira bija dva puta i ta me bestija nije nikad niti krivo pogledala!

@ amnesty

i??a san ča radi pasa.ka ??ta ima ljudi koji su je volili ima ih koje ona nije volila neki su uspijevali je istrpit do kraja ugovora neki nismo i sprdilo bi nas.u ostalom zbog toga mi nije ?ža parilo je i onako da san u nekon lo??en pustolovnom filmu kad te u 21.stolječu pas gonja po brodu.

Lako za d?žukelu, čekaj da ti dođe čestitka od suda:confused:, a onda pravo kod capt. Pavlovića.

ali je uvea i tu?žbu za to.dobri su dobri progrsivno idu ka firma naprid kad in je va?žniji ?život đukele od ?života članova posade.

Last edited:
Prijaviti ih drustvu za zastitu zivotinja pa da vidis kada ih ovi pocinju rastezati po javnim medijima.Odmah ce maknuti sve pse sa broda:hihi

Ja san zaminija terca na trogira koji se navodno iskrca radi pasa... NAVODNO!
Pas ima sve potrebne dokumente i ima sve uvijete ka i ovi doma...
Od spize do smijestaja potrebne njege itd...
Aussy - Cistokrvni australijski ovcar iz sampionskog legla ;)

:uzdravlje

/e
Bili smo u Oaklandu di nam je dosa Kalifornijski Coat Guard i cila ekipa,sve moguce inspekcije..
Pas nam je dobro dosa jer su ove zenskice poludile za njin ;)

Last edited:
a ono

a ono

de ljudi pomozite, par pitanja...ima bit da ce me jadroplov ukrcat kroz 20 dana rekli su, za asistenta stroja, s obzirom da nisam bija jos nikako na brodu itd, ako mozete rec samo sta od stvari da ponesem osnovnih, vidia san da ima vec neki topic o tome otvoren al su se razvezali ljudi u duzinu i sirinu :D, koliko para sasobom bi bilo pozeljno da ponesem itd.. i ako stvarno neko zna kolika je asistentska placa kod njih da kaze (jer neki kazu 770, 900, 1500(dolara) ) .

Hvala unaprijed

de ljudi pomozite, par pitanja...ima bit da ce me jadroplov ukrcat kroz 20 dana rekli su, za asistenta stroja, s obzirom da nisam bija jos nikako na brodu itd, ako mozete rec samo sta od stvari da ponesem osnovnih, vidia san da ima vec neki topic o tome otvoren al su se razvezali ljudi u duzinu i sirinu :D, koliko para sasobom bi bilo pozeljno da ponesem itd.. i ako stvarno neko zna kolika je asistentska placa kod njih da kaze (jer neki kazu 770, 900, 1500(dolara) ) .

Hvala unaprijed

Zasto bi ti neko pomoga. Niti si napisao par rici o sebi u predstavite se,

ima topic o tome sta triba poniti na brod a ti pises kako je nadugo pa onda ko ce to brale citat dajte mi na gotovo. E nemoze braco jer na brodu nece niko umisto tebe citat manuale ili mislis da ce ti Jadroplov samo za tebe napraviti
manuale ukratko da jadan ne citas nadugo.

Ponesi od nekoga iz obitelji cekove pa kad ti zatriba ispuni sumu pa si miran da nebi mora se mislit jer ko ce se mislit di dtzis pare. :udriglavom

Sta se tice place kazes mozda ce me ukrcat pa sta nisi pitao kolika je placa? Po meni osobno glupost.

Da zakljucim SJEDI 1

P.S

S ovakvimpristupom na brodu neces daleko dogurat to je moje misljenje a druga stvar ima momaka koji su tu na forumu misecima (da nerecem godinama) i "jadni" se nemogu ukrcat i onda ti dobijes ulrcaj koji nije sposoban niti procitat thread u kojem mu pise sta triba ponit na brod jer mu je predug tj ljudi se raspisali.

Ponqvljam: SJEDI JEDAN :mad:

re

re

dragi zemljače, vidim da si ti to preosobno svatio ali nema veze, sve u svemu procitao sam sve ??to su oni napisali nije problem u citanju ali nema veze, sta se tice toga ??to nisam upitao kolika mi je plaća s obzirom da su me uopce odlučili primiti nedo?življavam se u situaciji da mogu ispitivati kolika mi je plaća jer sam asistent i smatram da me je DRAGI bog napokon blagoslovija sa ovim ukrcajem. Osim toga nemo?že?? na temelju jednog krnjeg posta izvačiti zaključke, tipa, neces ti daleko s tim pristupom, ovo, ono, wtf... osim toga vidi?? da mi je prvi post i da san member od...jučer.... btw od 2009 apliciram u svim jebenim firmama u splitu, cak san u rijeci bio svi obecavali brda i doline al nista od njih. Blazeni jadroplov. A na moje proslo pitanje da si samo odgovorio 10 maica, 5 rebatinki, 20 mudanata 3 jakete, 300eura ja bih ti rekao HVALA na pomoći. I tako dalje :D

dragi zemljače, vidim da si ti to preosobno svatio ali nema veze, sve u svemu procitao sam sve što su oni napisali nije problem u citanju ali nema veze, sta se tice toga što nisam upitao kolika mi je plaća s obzirom da su me uopce odlučili primiti nedoživljavam se u situaciji da mogu ispitivati kolika mi je plaća jer sam asistent i smatram da me je DRAGI bog napokon blagoslovija sa ovim ukrcajem. Osim toga nemožeš na temelju jednog krnjeg posta izvačiti zaključke, tipa, neces ti daleko s tim pristupom, ovo, ono, wtf... osim toga vidiš da mi je prvi post i da san member od...jučer.... btw od 2009 apliciram u svim jebenim firmama u splitu, cak san u rijeci bio svi obecavali brda i doline al nista od njih. Blazeni jadroplov. A na moje proslo pitanje da si samo odgovorio 10 maica, 5 rebatinki, 20 mudanata 3 jakete, 300eura ja bih ti rekao HVALA na pomoći. I tako dalje :D

Jutros sam se probudio s dobrom voljom pa da ne ispadne da sam te opet ''oprao'' bicu jako fin jer vidim da te pogodila moja istina tj sta sam ja iscitao iz tvog prvog posta. Jer svi koji su tu i koji dolaze znaju da sam ja tip koji ne zeli svadu, jer zelim da ljudi sve vise imaju pomoci i na tome radim svakim danom. Uopce me nije briga kolika ti je placa i sta si na brodu to je meni vazno koliko i lanjski snig, jer ja sam svoj zivot kao pomorac jako dobro unovcio tako da meni ovo pisanje netriba i briga o P.netu ali zelim pomoci svima koji se zele ovim poslom baviti a ne da produ ko ja trnje i kamenje bez tate koji ce gurnuti i slicno.

Kazes citiram ''prvi mi je post'' e pa prvi post bi trebao biti u predstavite se. Mi na pomorac.netu smo takvi da cemo svi jedno drugome pomoci i to smo u ovih par godina (od 2007) pokazali i mislim svakoga uvjerili, ali da bi MI TEBI POMOGLI mi zelimo samo 5 minuta postovanje (ne trazimo nedaj boze pare niti ista slicno) a ne ko padobranac upast i rec daj recite mi ovo i to je to. Na ovaj ancin ce nas forum ostati poseban a ujedno ces se mozda i vratiti i reci pomogli su mi mozda i ja mogu kome sa svojim iskustvom koje sam stekao ili cu steci.

Mozda se varam ali sam i ja dobio predozbu da je tebe neko priko veze ukrcao. (ponavljam mozda se varam) ali takvu sam predozbu dobio iz tvog prvog posta, sta je apsolutno tvoja greska a ne moja ili drugih usera. Kad pogledas koliko je usera dalo meni like ili thanks, a koliko tebi shvatices da tvoj prvi post nije bio dobar i tu je tocka. Samo da znas da je ljudski grisiti pa te niko nije htio pribit na stup srama zbog toga.

Kazes dalje da sam na osnovu jednog krnjeg posta zakljucio da neces daleko. Pa zemljace (tako si ti mene nazvao pa mislim da mogu i ja tebe:D) moj dosao si pitat za pomoc onda si se bar mogao potrudit i napisat NE KRNJI POST pa ja onda nebi zakljucio to sta sam zakljucio. Jos jednom ponavljam i nadam se da ces iz ovoga izvuci poantu i da neces srljat jer ja ti to ne zelim ali traljavoscu tj krnjavoscu neces dobit nista u zivotu zato budi temeljan bar u vecini stvari i to ce ti se vratiti u zivotu.

Da vise ne duzim samo da recem da si sam rekao da ti se NEDA citat jer su se ljudi raspisali nadugo u threadu ''sta ponit na brod'' a sad ode pises da si to sve procitao. sta ce reci da sam sebi skaces usta.

Dakle sta se mene tice netribas ti poniti nista ali kako sam rekao jutro mi je jako dobro pa cu ti dati moj savjet: ponesi mudante i bicve po 7 pari, ponesi kratkih majica bar 7 da imas za promjenu a sve drugo vrime ces provest u kombinezonu, jos sta osobno volim poniti su udobne kucne papuce jer kad sam slobodan i setam po brodu volim imati udobnu postolu jer po cile dane nosim safety shoes. (fala zeni sta iman i sad ortopetske papuce) Isto tako nije ti lose da poneses jednu trenerku da imas po brodu kad si free. Jos da napomenem kad budes izlazia vanka ces obuc ono u cemu si dosa jer neides vanka svaki dan i u istoj luci a kad zaradis prvu placu onda ako ti triba mos i kupit nesto. Za kraj obavezno poniti gel za kosu (mozda ti triba ko meni jer sam ovisan :D a mozda i mos podmazat motor ako zatriba :)) skare za nokte, stapice za usi, cetku za zube i sta se mene tice ti si spreman, samo ti jos fali ukrcaj :)

Eto toliko od mene moj ZEMLJACE :uzdravlje

Pa ti sad razmisli ko je to shvatio preosobno ja ili ti i kako ces se drugi put ponasat.

P.S

Ili je dobro rekao Bilich (svaka mu je ko sveto pismo samo humoristicko :D) mozda sam ipak ljubomoran na tebe ko zna cudni su puti gospodnji

Last edited:
komedija ?živa... al eto hvala ti na iscrpnom odgovoru i vremenu posvećenom ovoj temi, ne nisam preko veze upao (nazalost), nego im je moja aplikacija bila u kompu od 2009 godine. 2010 godine sam opet svratio kod njih i rekli su mi da ce me ugurati negdje cim se uka?že prilika...i ja 2 dana nakon toga padnem s motora i sjebem rame. i bla bla , do??ao sam opet kod njih(sada 2mjesec 2012 godine), i smilovali su mi se jadnome, rekli ajde napravi novi lijecnicki, droga test, blabla aj po vizu u zagreb, i javi se sad u ponediljak(sutra) pa ćemo ti dati datum ukrcaja...sve u svemu tako stoje stvari. Na brod jedva cekam otic jer od ovog ?života neman ni??ta ovdje. :confused:

komedija ?živa... al eto hvala ti na iscrpnom odgovoru i vremenu posvećenom ovoj temi, ne nisam preko veze upao (nazalost), nego im je moja aplikacija bila u kompu od 2009 godine. 2010 godine sam opet svratio kod njih i rekli su mi da ce me ugurati negdje cim se uka?že prilika...i ja 2 dana nakon toga padnem s motora i sjebem rame. i bla bla , do??ao sam opet kod njih(sada 2mjesec 2012 godine), i smilovali su mi se jadnome, rekli ajde napravi novi lijecnicki, droga test, blabla aj po vizu u zagreb, i javi se sad u ponediljak(sutra) pa ćemo ti dati datum ukrcaja...sve u svemu tako stoje stvari. Na brod jedva cekam otic jer od ovog ?života neman ni??ta ovdje. :confused:

Na koji brod ides ,jel mozda na Mosora ? Prika mi je usa u 9 misec skoro . zaglavija je gadno tamo,prvo na sidru 2 miseca ,pa kad su usli u luku snig pa u st nije mogla doc smjena, sad su opet na sidru u urugvaju neznaju kad ce unutra...kurceva srica... :udriglavom

moguce da idem na mosora iako su mi rekli da nisu sigurni, ali garantno pismo za vizu san dobija na racun "mosora", pa cemo vidit, popodne cu znat sve

Back