dragi zemljače, vidim da si ti to preosobno svatio ali nema veze, sve u svemu procitao sam sve što su oni napisali nije problem u citanju ali nema veze, sta se tice toga što nisam upitao kolika mi je plaća s obzirom da su me uopce odlučili primiti nedoživljavam se u situaciji da mogu ispitivati kolika mi je plaća jer sam asistent i smatram da me je DRAGI bog napokon blagoslovija sa ovim ukrcajem. Osim toga nemožeš na temelju jednog krnjeg posta izvačiti zaključke, tipa, neces ti daleko s tim pristupom, ovo, ono, wtf... osim toga vidiš da mi je prvi post i da san member od...jučer.... btw od 2009 apliciram u svim jebenim firmama u splitu, cak san u rijeci bio svi obecavali brda i doline al nista od njih. Blazeni jadroplov. A na moje proslo pitanje da si samo odgovorio 10 maica, 5 rebatinki, 20 mudanata 3 jakete, 300eura ja bih ti rekao HVALA na pomoći. I tako dalje
Jutros sam se probudio s dobrom voljom pa da ne ispadne da sam te opet ''oprao'' bicu jako fin jer vidim da te pogodila
moja istina tj sta sam ja iscitao iz tvog prvog posta. Jer svi koji su tu i koji dolaze znaju da sam ja tip koji ne zeli svadu, jer zelim da ljudi sve vise imaju pomoci i na tome radim svakim danom. Uopce me nije briga kolika ti je placa i sta si na brodu to je meni vazno koliko i lanjski snig, jer ja sam svoj zivot kao pomorac jako dobro unovcio tako da meni ovo pisanje netriba i briga o P.netu ali zelim pomoci svima koji se zele ovim poslom baviti a ne da produ ko ja trnje i kamenje bez tate koji ce gurnuti i slicno.
Kazes citiram ''prvi mi je post'' e pa prvi post bi trebao biti u
predstavite se. Mi na pomorac.netu smo takvi da cemo svi jedno drugome pomoci i to smo u ovih par godina (od 2007) pokazali i mislim svakoga uvjerili, ali da bi MI TEBI POMOGLI
mi zelimo samo 5 minuta postovanje (ne trazimo nedaj boze pare niti ista slicno) a ne ko padobranac upast i rec daj recite mi ovo i to je to. Na ovaj ancin ce nas forum ostati poseban a ujedno ces se mozda i vratiti i reci pomogli su mi mozda i ja mogu kome sa svojim iskustvom koje sam stekao ili cu steci.
Mozda se varam ali sam i ja dobio predozbu da je tebe neko priko veze ukrcao. (ponavljam mozda se varam) ali takvu sam predozbu dobio iz tvog prvog posta, sta je apsolutno tvoja greska a ne moja ili drugih usera. Kad pogledas koliko je usera dalo meni like ili thanks, a koliko tebi shvatices da tvoj prvi post nije bio dobar i tu je tocka. Samo da znas da je ljudski grisiti pa te niko nije htio pribit na stup srama zbog toga.
Kazes dalje da sam na osnovu jednog krnjeg posta zakljucio da neces daleko. Pa zemljace (tako si ti mene nazvao pa mislim da mogu i ja tebe

) moj dosao si pitat za pomoc onda si se bar mogao potrudit
i napisat NE KRNJI POST pa ja onda nebi zakljucio to sta sam zakljucio. Jos jednom ponavljam i nadam se da ces iz ovoga izvuci poantu i da neces srljat
jer ja ti to ne zelim ali traljavoscu tj krnjavoscu neces dobit nista u zivotu zato
budi temeljan bar u vecini stvari i to ce ti se vratiti u zivotu.
Da vise ne duzim samo da recem
da si sam rekao da ti se NEDA citat jer su se ljudi raspisali nadugo u threadu ''sta ponit na brod'' a sad ode pises da si to sve procitao. sta ce reci da sam sebi skaces usta.
Dakle sta se mene tice netribas ti poniti nista ali kako sam rekao jutro mi je jako dobro pa cu ti dati moj savjet: ponesi mudante i bicve po 7 pari, ponesi kratkih majica bar 7 da imas za promjenu a sve drugo vrime ces provest u kombinezonu, jos sta osobno volim poniti su udobne kucne papuce jer kad sam slobodan i setam po brodu volim imati udobnu postolu jer po cile dane nosim safety shoes. (fala zeni sta iman i sad ortopetske papuce) Isto tako nije ti lose da poneses jednu trenerku da imas po brodu kad si free. Jos da napomenem kad budes izlazia vanka ces obuc ono u cemu si dosa jer neides vanka svaki dan i u istoj luci a kad zaradis prvu placu onda ako ti triba mos i kupit nesto. Za kraj
obavezno poniti gel za kosu (mozda ti triba ko meni jer sam ovisan

a mozda i mos podmazat motor ako zatriba

) skare za nokte, stapice za usi, cetku za zube i sta se mene tice ti si spreman, samo ti jos fali ukrcaj
Eto toliko od mene moj ZEMLJACE
Pa ti sad razmisli ko je to shvatio preosobno ja ili ti i kako ces se drugi put ponasat.
P.S
Ili je dobro rekao Bilich (svaka mu je ko sveto pismo samo humoristicko

) mozda sam ipak ljubomoran na tebe ko zna cudni su puti gospodnji