Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/20
    Tom
    Tom je odsutan
    2.Casnik Tom avatar
    Datum registracije
    Apr 2008

Početno Wilhelmsen Ship Managment d.o.o.

pozdrav,
    ima li itko iskustva ili saznanja o ovom managmentu i njihovom office u Splitu. od onoga sto se da saznati sa njihovog site imaju pokrivaju sirok spektar djelatnosti (LNG, Offshore.....) i ukrcavaju sve moguce nacije.
    Ako je netko radio preko njih ili ima saznanja o njima bilo bi lijepo da ih podijeli sa nama.

3/O STmateo avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    CST

Početno

Krcaju na 5-6 golarovih LNGa i na offshore. To je sve sta san sazna ovih dana, ali i mene zanima.

Makinista ugor avatar
    Datum registracije
    Sep 2008
    Firma
    MSC

Početno

Meni je prijatelj tamo,na Golarovim LNG,kaze da je zadovoljan,ugovor 3/3,placa solidna samo kad ste na brodu,oficiri Hrvati posada Filipinci,kaze malo stariji brodi i da je trenutno tesko upasti ali da ce posli Nove Godine biti otvorenih mista,valjda dobijaju jos par brodova.Mislim da on ide priko neke agencije iz Splita.

1.Casnik anterosko avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    U MESSROOMU

Početno Odgovor!

BOG EKIPA!

Evo da van akzen par rici o WSM.
    O uredu u ST sve najbolje i vise nego. Neznan kakva iamte iskustav sa ukrcajnin agencijama ali kad tamo udjete odma osjetite spokoj bez lazne reklame.
    Cilj agencije je da u sta krace vrime bude agencija broj 1 za ukrcaj, no misljenja san da su malo vise zinili nego mogu pojist.
    Krcaju na masu razlicitih vrsta brodova i place su cini mi se u donjem razredu baren sta se tice ovog djela di san ja.
    Sve narudzbe spare prta idu priko Indije i cigane se za rezervne djelove sta se narucuje i koliko sta mi ide an neku stvar.
    Od posade nama nacije koje nema a cini mi se da kad neka nacija razjebe brod onda nastupamo mi da sva ta sranja popravljamo za manje love.

Ovo su van brojevi od gosp. capt. Denisa Dude 098 32 11 04 i office 021 486 438 pa se raspitajte slobodno.

Eto ako mogu kako pomoc vicite!
    pozdrav

Clan Posade
    Datum registracije
    Jun 2008

Početno

To su brodovi Golara,a u menagementu Barbera.Prije je za Golar radija Globtik dok ih Golar nije odkanta i otvorija svoj ured u Splitu sa Cpt.Dumanicem na celu.Svi brodovi osim jednog su stare karampane od 30-tak godina i samim time znate sta mozete ocekivat na brodu.Dakle svi osim Methane Princes su moss,a Princeza koja je izgradena 2003.g je membrana LNG.
    Ipak,ako vam se otvori prilika otidite tamo i napravite koji ugovor jel to vam je velika odskocna daska za napredovanje na svjetskoj LNG floti.
    Neko je napisao da je placa samo na brodu sta nije istina.Od prosle godine su presli na permanent i placa je u eurima.

Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    U MESSROOMU

Početno

Permanent je za top 4 i gasistu ostali netribaju ni bit nabrodu. Tako baren izgleda.

Prvi kuverte sea_st avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    TK

Početno

Citiraj Prvotno napisano od bepino Vidi poruku
    To su brodovi Golara,a u menagementu Barbera.Prije je za Golar radija Globtik dok ih Golar nije odkanta i otvorija svoj ured u Splitu sa Cpt.Dumanicem na celu.Svi brodovi osim jednog su stare karampane od 30-tak godina i samim time znate sta mozete ocekivat na brodu.Dakle svi osim Methane Princes su moss,a Princeza koja je izgradena 2003.g je membrana LNG.
    Ipak,ako vam se otvori prilika otidite tamo i napravite koji ugovor jel to vam je velika odskocna daska za napredovanje na svjetskoj LNG floti.
    Neko je napisao da je placa samo na brodu sta nije istina.Od prosle godine su presli na permanent i placa je u eurima.
    Kakav Capt Dumanic??? Mislim da si malo pobrka stvari...
    ...ca smo na ovom svitu...

master david avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    jan de nul

Početno

Zna li netko kakvo je stanja sa offshore-om? Koji profil traze, place itd..

Clan Posade
    Datum registracije
    Jun 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od sea_st Vidi poruku
    Kakav Capt Dumanic??? Mislim da si malo pobrka stvari...
    Ma sorry,radi se o Cpt.Denisu,a zaboravija sam mu prezime.Dumanic je Angloeastern i oni drugi Teekay.
    Kako se preziva ovi Dude,Denis?

Tom
    Tom je odsutan
    2.Casnik Tom avatar
    Datum registracije
    Apr 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od david Vidi poruku
    Zna li netko kakvo je stanja sa offshore-om? Koji profil traze, place itd..
    za offshore su nudili posao na sezmic survey 5 weeks on/off, placa 5000eur (samo na brodu) i DPO licenca je bila uvijet.

Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    U MESSROOMU

Početno Takli su u osinjak!

Covik se zove denis a preziva dude. Cini mi se da in je placa u odnosu na druge offshore companije dosta niza al sve u svemu je o.k

Gas/Eng
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno //

ako netko zna gdje krca na offshore i kakvi su uvjeti ...

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

ako cete Dudu,javite se u Katar,u st radi Cala i u redu su,istina da place nisu top ali su solidne i sve najbolje mogu rec

Clan Posade milller avatar
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Shell

Početno

Evo samo sitna informacija kadete i asistente ne primaju. (od dana kad su otvorili agenciju)
    Bolje svoja jaja nego tuđu koko??.

Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    U MESSROOMU

Početno

Problem agencije je sta ima ista i u Poljskoj a mi smo ima bit tek druga ruka tako da nas na offshore dolazi na kapaljku tek kad nemaju kojeg Poljaka ili nisu zadovoljni s prethodnin.
    O agenciji sve najbolje. Ljudi prva liga sad je office u zgradi od Lavcevica na 3 kat.

Prle Raphaelus avatar
    Datum registracije
    Jan 2010
    Firma
    na ciri??ko jezero

Početno

a jeli uzimaju trece bez dp-a ?

i ja bi na offshore samo gdje god da sam zvao ili poslao, ili jedno i drugo, svudje ista prica... nemoj se ni trudit imamo mi svoje ljude... a ja bi radio i bas me zanima offshore nemilice, i sam bi dp rijesio, nije problem kad bi zno da cu poc... samo mi je naslijepo dat 10000 malo puno, a da me nece ni za trainee-a uzet

evo jucer sam poslao isto za c-mar, jucer bas iziso poso za terca urgent na barzi u angoli, ne treba dp, pa kontam sto ne, bolje uletit pa bilo kako... i dobio sam ovo...

copypaste

Dear Damir

Thank you for contacting C-Mar.

Unfortunately we do not have any positions which we could consider you for at present. We shall register your details in our system and advise you of any vacancies which arise as and when we receive them

Thanks
    C-MAR Careers - Marine Aberdeen

kraj copypaste

i svaki ovako u zadnjih nekoliko mjeseci sto sam slo na bilo koju offshore... podsjecam sam sebe na onega iz audicije... PRIMI ME ! sve znam sve hocu sve mogu samo me primi, evo i recitacija i monolog

nego sreca uletio tanker sad pa nije da cu bit gladan... a da ipak ja odradim dp pa tako pokazem inicijativu ? a opet ce mi bit entry level samo...

nisam pametan... ima li kogod ideju mozda ?

hvala

a da nije u crnom tonu... evo malo veselja

http://www.sexykrompir.co.cc/2010/04...vaju-se-i.html

ovaj zadnji labrador mi je najjaci... to se zove inicijativa
    Posljednje uređivanje od Raphaelus : 04-02-2010 at 07:15 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
    Too much brain, also no good.

OS Mohamed Lahir

Barba fred perry77 avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    ako bude srece...

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Raphaelus Vidi poruku

i svaki ovako u zadnjih nekoliko mjeseci sto sam slo na bilo koju offshore... )
    e da je samo za offshore...
    Natko Zrnčić PIČKIN Dim...

Prle Raphaelus avatar
    Datum registracije
    Jan 2010
    Firma
    na ciri??ko jezero

Početno

mae zato sam i slo svukuda i evo upalilo mi kazem na tankeru, ali sam se nekako nadao potajno offshoru... a i bolje ista nego nista

tako je vrijeme valjda...
    Too much brain, also no good.

OS Mohamed Lahir

2nd Officer captainvuki avatar
    Datum registracije
    Sep 2008

Početno

Danas san zva Wilhelmsen u Splitu da se raspitan za ukrcaj i trenutno nema slobodnih mista za ukrcaj na LNG kako mi je reka čovik na telefon,ali ovo pi??en zbog toga jer mi je čovik iz agencije u toku razgovora reka da hitno tribaju trečega i sekonda kuverte za offshore(triba offshore iskustvo).O kojoj je vrsti broda rič nisan se raspitiva,jer ja neman iskustvo na offshore brodovima,ali ako je kome zanimljivo neka nazove i raspita se detaljnije.

Kadet
    Datum registracije
    Apr 2008

Početno

a najbolje ti je probat u brodospasa ako imas vezu,ja sam doli i mogu rec sve najbolje,osim place,ali za naucit posal u offshore-u prva liga

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •