Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/3

Tema: May day

Kadet
    Datum registracije
    Sep 2010
    Firma
    atlanska plovidba

Početno May day

Pozdravljam drage kolege.molio bi za jednu malu pomoc,turistička sezona je prosla,a intezivno trazenje za ukrcajem na brod mi je vi??e i dosadilo,jednostavno bi tribalo zabranit krcat vise tu jeftinu radnu snagu jer i ovo malo pomoraca sta ih ima izgubit ce volju kad se susretnu za svakodnevnim odbijanima.evo ja osobno polako sredujem visu,ali necu tako uskoro pa sam prisiljen nac nesto da radim,a ako nije vezano za more neman volje.molio bi cijenjene kolege ako ko mo?že pomoči ili zna za ukrcati se na neku koču ili plivaricu da da neki savijet,a i profesionalni sam ronioc uzivao bi raditi na kavezima od tuna,ali nikako naci nikakvu vezu za to.nadam se da neko ima nesto na umu,a oduzit cu se hvalitetno i jutros je pala jedna komarča od 2.20kg i lubin od 80dg,pa tako da za gradela uvik ima.
    pozdravljam i zahvaljujem unaprid,a ako ko ima ozbiljnu ponudu moze se javit 095/5140050(nadam se da nece bit niko neozbiljan)

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

a moj ako tebi padaju lubini i komarce od 2 kila eto ti dnevnice

ps.nadam se da nisam bio neozbiljan.............
    Life is too short to remove usb safely

Kadet
    Datum registracije
    Sep 2010
    Firma
    atlanska plovidba

Početno lubin

Nisi neozbiljan i nisam tako svatija,ali nije svaki dan maskenbal,a znamo svi koliko kuna vridi,odnese je dava za sekundu.da je meni jedna makinja od 100tinjak konja po krmi zaboravija bi navigaciju,par posta i svaki dan 100eurica u dzep,ali na mom lovnom podrucju me vise riba u dusu zna.
    ako tebi triba koji bokunič slobodno se javi ima i skoljaka i onih zabranjenih.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •