Molio bih ako netko zna koje su place na Splitskoj plovidbi za mornara i kormilara,i dali primaju asistente elektricara???
Molio bih ako netko zna koje su place na Splitskoj plovidbi za mornara i kormilara,i dali primaju asistente elektricara???
Ujutro nazoves i znat ces iz prve ruke..mislim da ce to ovde tesko ko znat
SPLITSKA PLOVIDBA d.d
SPLIT, ANTE PETRAVIĆA 23
Tel:021/508-521, faks: 021/508-519;
Kontakt osoba: Katica Škaričić
barba ti ima 3000$,pa sam zakljući koliko ima timunjer.
moj ti je savjet da ako nisi na samrti od gladi - bizi ca!
niti ces sta naucit, a sve sta tamo vidis je krivo i naopako. to ti je ka i antibus kod alkoholicara - posljednja sansa.
ma ima još i gore. U solinu krcaju na neke karampane od po 1000-2000 tona....
Ovo ti je i moj savjet. Već je netko na forumu pita savjet u svezi Splitske plovidbe pa sam napisala da je to firma koja je ok za pomorce bez ambicije i za one koji su pred penzijom pa im se ne da navigavat daleko. Brodovi su im karampane, znam tipa koji je spavao zgrčenih nogu jer mu krevet nije bio dovoljno dug (cca 190 cm). U svakom slučaju, ako ti je panika ajde ali ako nije, tra?ži dalje.
"Sloboda čovjeka nije u tome da mo?že činiti sve ??to ?želi, nego u tome da ne mora činiti ono ??to ne ?želi."
kormilar na splitskoj plovidbi ima 1300 usd za mornare neznam
Moj prvi brod je bio Orebic od Splitske plovidbe. Istina je da se radi o starudiji, al itekako se svasta nauci. Malo je ljudi na brodu i kao kadet sam sve sam radio. Nakon sto su mi pokazali kako, naravno. Tu se posebno zahvaljujem gosp. Vinku Rincicu koji je sada u mirovini. Triba sam postavit boskainu, docekat i otpratit pilota, dignit zastavu, pripremit vez... Jedan dan je dosao Capt. Russo iz lucke kapetanije i nije mu bilo jasno kako su to ostavili kadeta samog na brodu da krca brod. Jednom sam ga i prekrcao al je sve dobro zavrsilo. hehe
Tamo sam dozivio i dva manja pozara, pogodio armizadora pandulom u glavu i tako, svasta nesto. Nije Shell, nije Safety First al kao kadetu mi je tamo bilo dobro i nezaboravno.![]()
Za kadeta bi toplo preporucija Splitsku Plovidbu.
U navigaciji si 8 uri na mostu... u portu si na iskrcaju sam ka i ćif (cementas) i ima dosta dobrih ljudi koji ce ti sa zadovoljstvon pokazat sve sta te zanima.Uglavnom odlicni uvjeti za stec samostalnost u obavljanju poslova na brodu.
I svakako triba pohvalit capt. ivanisevica ka covika a o pomorskim vjestinama netriba niti govorit.
meni je tamo bilo lipo ono malo sta san bija
jel zna tko slucajno koliko splitska placa kadete, hvala unaprid
ja ti ne mogu ba?? konkretno odgovorit,al prema mojim iskustvima bar 3 puta manja nego na atlantskoj, jadroplovu ili tankerskoj.
ja san odradija kadeturu na jadroplova 96- 97 za 377$ + 23$ leave paya, a drugi dio san i??a u lito 97 na staru sutlu od splitske za plaću od 120 $ ( stodvadeset dolara).
uvjeti katastrofa, kabina do kolina puna mora. srića pa smo učinili samo jedan vijađ od kopra do tripolija i odma je prodali u solunu za neku siću od para. bija san 20 dana na brodu. katastrofa. tada je mornar ima 450 $ a timunjer 600$.
neko je stavija da sad timunjeri imaju 1300 $, znači i??li su i oni naprid.
nekom jednostavnom računicom doće?? do cca cifre za kadeta.
znan da se kadeti slabo tra?že,al moj ti je savjet radije se ukrcat za mornara za malo veću kintu jer će te ogulit prije poručničkog za brevete, konzultacije i sl.
tu paru na splitskoj nikad ne?? skupit. zato aj za mornara a da ti u matrikuli i na iskrcajnoj listi pi??e kadet, tako da ima?? uvjete za poručnički.
mali zajeb ukrcaja za mornara je taj ??ta će?? posli odrađene dnevnice, tribat provest ne??to vrimena i s tercom i sekondom na mostu, da povata?? posal.
hvala na odgovoru,to je po mom misljenju sasvim pristojna placa za kadeta,a kakvo je sad stanje sta se tice ukrcaja kadeta i kakvi su im brodovi,prica san sa par ljudi koji su prije navigali u splitskoj i nisan se bas naslusa dobroga,dobro bi mi dosla koja novija informacija
Posljednje uređivanje od be?žmek : 02-12-2010 at 06:53 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
mislin da je momak sa nickom pojava pomi??a splitsku i jadroplova, jer nema ??anse da na splitskoj kadet ima 1150$ + doprinosi.
pojava napi??i na kojen brodu naviga?? pa će sve bit jasnije
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)