Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/3
    Kadet
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    MSC

Početno Potreban savjet !

Pozdrav svima,

Uradio sam par ugovora kao prvi makine, imam brevet upravitelja i ocekujem obecano unapredjenje. Plovio sam na kontejnerima i bulk-carrieru. Ipak zelio sam mjenjati (tanker, lng, lpg). Polozio sam osnovni brevet za tankere pa bih zelio ako neko moze da me uputi iz licnog iskustva na mogucnosti za ukrcaj bez prethodnog iskustva na ovoj vrsti brodova. (imam 30g)

Inace, svaka cast na forumu i pomoci svim onima kojima je to potrebno.

C/E`s land support kejt avatar
    Datum registracije
    Jul 2009

Početno

onoliko koliko je meni poznato (bar sto se lng-a tice) prethodno iskustvo ce ti se trazit kao preduvjet...u najmanju ruku bit vrlo pozeljno...otherwise, ocekuj mogucnost degradiranja na navedenim vrstama brodova...a ako je i pogon drukciji (motor vs. para) treba ti dok se usaltas...on the other hand, s obzirom na deficit pomorskog kadra i uz malo srece, nista se ne cini nemoguce...nisam expert, al govorim iz iskustva stecenog kao bolja polovica mog `likvida`...

Kadet
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    MSC

Početno

Hvala puno na brzom odgovoru. Nadam se da ce neko i nacuti nesto pa mi proslijediti kao mogucnost. Do tada preispitat cu par mogucnosti preko net-a jer do tada svakako imam siguran posao.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •