Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/19

Tema: SSM nevalja?

Barba zombi avatar
    Datum registracije
    Oct 2007
    Firma
    Garage I.N.C

Početno SSM nevalja?

Pomozite kolege!

Triba bi 1.6 preko SSM -ic na kontejnersa u Brazil preko SSM-a a frend iz razreda mi se sad javia mailom sa broda i kaze da NIKAKO ne idem preko njih,da su varalice itd.

Sto mi je radit?
    ''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
    ''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''

1.Casnik infomanager avatar
    Datum registracije
    Feb 2008

Početno

ajde na brod, kad učini?? kao časnik 4 miseca nitko ti to vi??e ne mo?že uzet.

Barba zombi avatar
    Datum registracije
    Oct 2007
    Firma
    Garage I.N.C

Početno

Citiraj Prvotno napisano od infomanager Vidi poruku
    ajde na brod, kad učini?? kao časnik 4 miseca nitko ti to vi??e ne mo?že uzet.
    n

fala na odgovoru al nisan te to pita

sad san zva rodjaka koji je 1.i reka je da on na mom mistu nebi isa,da su Magazinovic i Bozic lopovi i da to pouzdano zna..kaze,pricekaj tecaj za tankere i zovi opet Zorovica..
    ''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
    ''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''

Prvi kuverte sea_st avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    TK

Početno

Ako ti nije prisa, a reka si da nesto raduckas kuci..lipo,pricekaj da dobijes brevet te se opet javi agenciji Zorovic, ali i ostalima....
    Naravno, sve je na tebi...mozes otic i probat kako je na kontejnerima...
    ...ca smo na ovom svitu...

Barba zombi avatar
    Datum registracije
    Oct 2007
    Firma
    Garage I.N.C

Početno

Citiraj Prvotno napisano od sea_st Vidi poruku
    Ako ti nije prisa, a reka si da nesto raduckas kuci..lipo,pricekaj da dobijes brevet te se opet javi agenciji Zorovic, ali i ostalima....
    Naravno, sve je na tebi...mozes otic i probat kako je na kontejnerima...
    Radin ka redar,stalno san zaposlen,imam ok placicu,ono,za prezivit tako da mi nije uopce prisa,vise je to meni sto san nestrpljiv pa bi tia ic a i ne zelin se zajebat,zato zoven i pitan-ko pita taj ne skita.

ovi tecaj za Tankere ce bit cini se tek u 6.misec u Sibeniku,sad san zva Adria mare

Svi,al apsolutno svi su nafalili ZOROVICA,kazu da je covjek maksimalno korektan..

Neznam ni sam...

Tom
    Tom je odsutan
    2.Casnik Tom avatar
    Datum registracije
    Apr 2008

Početno

AZa Zombia,
    Ma svi su ti agenti isti nekome majka, a nekome maceha. Te price rekla-kazala ne stoje, pogotovo kod nasih ljudi. Sto ljudi sto cudi......netko nosi kilo sardela agentu, pa ga potom hvali, a opet drugi ce ga zbog istoga popljuvati.
    Mogu ti ja napricati prica i o tom "super korektnom" Zorovicu....,a ti meni o Bozicu itd. Cinjenica je da te si svakome drag dok na tebi moze zaraditi ili mu trebas, pomiri se sa time da si samo brojka u sistemu.
    Ako hoces na brod i nemas namjeru birati idi sto prije ulovis, pa neces se ozeniti za firmu (barem ja nebi). Kada imas i jedan brod iskustva, kako sada stvari stoje moci ces birati sto dalje.

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Zombi mislim da ti je Tom lipo napisa. a uvik ce biti dobrih i losih prica o agentima ali slusaj ja ne zelim reci da je Zorovic los ali zasto je izgubia Carnival i dali ga Eurosu ako je toliko dobar? Ovo je samo pitanje ako neko zna.
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Clan Posade jakeld avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    CMA CGM

Početno

u potponosti se slazem, svima si dobar dok mogu na tebi zaradit i kad im tribas, cak ako im je prisa znaju ti dat i malo vecu placu, ali si inace ka i vecina nas samo brojka u sistemu

Citiraj Prvotno napisano od Tom Vidi poruku
    AZa Zombia,
    Ma svi su ti agenti isti nekome majka, a nekome maceha. Te price rekla-kazala ne stoje, pogotovo kod nasih ljudi. Sto ljudi sto cudi......netko nosi kilo sardela agentu, pa ga potom hvali, a opet drugi ce ga zbog istoga popljuvati.
    Mogu ti ja napricati prica i o tom "super korektnom" Zorovicu....,a ti meni o Bozicu itd. Cinjenica je da te si svakome drag dok na tebi moze zaraditi ili mu trebas, pomiri se sa time da si samo brojka u sistemu.
    Ako hoces na brod i nemas namjeru birati idi sto prije ulovis, pa neces se ozeniti za firmu (barem ja nebi). Kada imas i jedan brod iskustva, kako sada stvari stoje moci ces birati sto dalje.

Kadet croata avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    N/A

Početno

Zombi,

Mislim da je SSM najgore sto mozes dobit na nasem trzistu. Bolje da si kruva gladan nego imat posla s njima!!!

Javi se Udovcu, Zorovicu ili Vodopivcu.

Barba zombi avatar
    Datum registracije
    Oct 2007
    Firma
    Garage I.N.C

Početno

Citiraj Prvotno napisano od croata Vidi poruku
    Zombi,

Mislim da je SSM najgore sto mozes dobit na nasem trzistu. Bolje da si kruva gladan nego imat posla s njima!!!

Javi se Udovcu, Zorovicu ili Vodopivcu.
    Fala prijatelju,iste ( a i gore..) komentare san cua od prilicno iskusnih pomoraca ( mahom chiefovi u svojim 30-ima ) i svi su rekli jos i da ides priko njih -aj,aj- al nemoj na kontejnerasa il bulka,aj na tankera pod svaku cijenu..ja cu bit pametan pa ih saslusat a i imam EURO ka veliki razlog za ostat doma jos misec,dva

Ship Security Officer user999 avatar
    Datum registracije
    Jul 2007

Početno

Ja sam dobio posao preko ssm.hr, i ne mogu se na njih ni??ta potu?žiti.
    Bili su prema meni totalno korektni.
    Čak im vjerujem da su me slali na brod misleći da ću biti sam u kabini (zajeb).

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od user999 Vidi poruku
    Ja sam dobio posao preko ssm.hr, i ne mogu se na njih ni??ta potu?žiti.
    Bili su prema meni totalno korektni.
    Čak im vjerujem da su me slali na brod misleći da ću biti sam u kabini (zajeb).

Pa sta na Princessa SECO nije sam u kabini?
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.

3.Casnik Smisni avatar
    Datum registracije
    Feb 2008
    Firma
    Shell LNG

Početno

Citiraj Prvotno napisano od dalmos Vidi poruku
    Pa sta na Princessa SECO nije sam u kabini?

Meni sada pise u ugovoru (sitnim slovima) da se moze dogodit da dijelim
    kabinu dok sam Training 3/O.
    Bolje chevap u ruci nego janje na grani.

Aeng High Voltage avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    NCL

Početno

Citiraj Prvotno napisano od zombi Vidi poruku
    Pomozite kolege!

Triba bi 1.6 preko SSM -ic na kontejnersa u Brazil preko SSM-a a frend iz razreda mi se sad javia mailom sa broda i kaze da NIKAKO ne idem preko njih,da su varalice itd.

Sto mi je radit?

Evo prijatelju jedan savjet od starog borca SSM-a.
    Oni su ti jedni od lopova najvecih.Ono sto ti mogu reci da ako ides preko njih na firmu koja organizira interview,dakle ako su ti oni samo posrednici onda o.k. ALI ako ides direktno preko njih,kao sta sam ja bio na bananjerama od Chiquite,onda si naj***o jer ti rade svasta,kasne place(bar je meni redovno kasnila) oni ti odredjuju koliko ces novaca na brodu dignuti(cash advance) salju te na ukrcaj najjeftinijim mogucim transportom itd,itd......

Ono sta sam cuo od ekipe sta je isla na Princessa,Ncl-a itd,kojima je SSM samo rijesio interview,sve 5,izmedju ostalog i ja sam na NCL-a sam tako uletio ali preko Brkica,posto se znamo......

Ako netko smatra da sam u krivu,slobodno napisite,ali ja vam pisem svoje dvogodisnje iskustvo sa SSM-om i mogu vam samo reci O.P.R.E.Z.N.O.

Barba zombi avatar
    Datum registracije
    Oct 2007
    Firma
    Garage I.N.C

Početno

ako Bog da triba bi priko Sggradelia u Rijeci na Seatrans za 2 mj,sve pet al me malo jebe sto je kemikalac,ljudi svasta pricaju za kemikalce

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Smisni Vidi poruku
    Meni sada pise u ugovoru (sitnim slovima) da se moze dogodit da dijelim
    kabinu dok sam Training 3/O.

Smisni na koju firmu ides za 3 e/o

Za Zombia:
    kazes ljudi svasta pricaju za kemikalce. Pa prika moj pricaju ljudi svasta o svemu ali ako nekrenes nikad neces znati. Ja u svojih 12 godina navigacije uvik govorin jedno pravilo a to je. LJudi cine brod i atmosferu a ne brod sam. . Bija san na karanpanama takvima da san ih vozia u rezaliste ali san ima posadu tako da se sve radilo s osmjehom na licu a nekad je bilo i obrnuto. Stoga kemikalac, ro-ro, bulk, kontenjer i sve drugo je isto jer sve je komad zeljaza a posada cini kako ce biti i sta ce se raditi,,,, ....

3.Casnik Smisni avatar
    Datum registracije
    Feb 2008
    Firma
    Shell LNG

Početno

Idem na Shella, na LNG za Training 3/o, ne za 3e/o.
    Trebao bih na ukrcaj 23.05. u Ekvatorijalnu Gvineju. Bit ce veselo.
    Bolje chevap u ruci nego janje na grani.

Clan Posade jakeld avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    CMA CGM

Početno

Za Zombia:
    kazes ljudi svasta pricaju za kemikalce. Pa prika moj pricaju ljudi svasta o svemu ali ako nekrenes nikad neces znati. Ja u svojih 12 godina navigacije uvik govorin jedno pravilo a to je. LJudi cine brod i atmosferu a ne brod sam. . Bija san na karanpanama takvima da san ih vozia u rezaliste ali san ima posadu tako da se sve radilo s osmjehom na licu a nekad je bilo i obrnuto. Stoga kemikalac, ro-ro, bulk, kontenjer i sve drugo je isto jer sve je komad zeljaza a posada cini kako ce biti i sta ce se raditi,,,, ....

pravo ti kaze dalmos, svasta ljudi govore, e ovo nevalja e ono ne valja, a zapravo ti brod moze biti najveca kanta ali ako je ekipa dobra bude odlicno

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Mislim da smo dosta o ovj temi i da smo se lipo ispljucali po agentima ( mada neke i nismo tribali) stoga mislim da ce ova tema pod kljuc.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •