Pomozite kolege!
Triba bi 1.6 preko SSM -ic na kontejnersa u Brazil preko SSM-a a frend iz razreda mi se sad javia mailom sa broda i kaze da NIKAKO ne idem preko njih,da su varalice itd.
Sto mi je radit?![]()
Pomozite kolege!
Triba bi 1.6 preko SSM -ic na kontejnersa u Brazil preko SSM-a a frend iz razreda mi se sad javia mailom sa broda i kaze da NIKAKO ne idem preko njih,da su varalice itd.
Sto mi je radit?![]()
''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''
ajde na brod, kad učini?? kao časnik 4 miseca nitko ti to vi??e ne mo?že uzet.
''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''
Ako ti nije prisa, a reka si da nesto raduckas kuci..lipo,pricekaj da dobijes brevet te se opet javi agenciji Zorovic, ali i ostalima....
Naravno, sve je na tebi...mozes otic i probat kako je na kontejnerima...
...ca smo na ovom svitu...
Radin ka redar,stalno san zaposlen,imam ok placicu,ono,za prezivit tako da mi nije uopce prisa,vise je to meni sto san nestrpljiv pa bi tia ic a i ne zelin se zajebat,zato zoven i pitan-ko pita taj ne skita.
ovi tecaj za Tankere ce bit cini se tek u 6.misec u Sibeniku,sad san zva Adria mare
Svi,al apsolutno svi su nafalili ZOROVICA,kazu da je covjek maksimalno korektan..
Neznam ni sam...![]()
AZa Zombia,
Ma svi su ti agenti isti nekome majka, a nekome maceha. Te price rekla-kazala ne stoje, pogotovo kod nasih ljudi. Sto ljudi sto cudi......netko nosi kilo sardela agentu, pa ga potom hvali, a opet drugi ce ga zbog istoga popljuvati.
Mogu ti ja napricati prica i o tom "super korektnom" Zorovicu....,a ti meni o Bozicu itd. Cinjenica je da te si svakome drag dok na tebi moze zaraditi ili mu trebas, pomiri se sa time da si samo brojka u sistemu.
Ako hoces na brod i nemas namjeru birati idi sto prije ulovis, pa neces se ozeniti za firmu (barem ja nebi). Kada imas i jedan brod iskustva, kako sada stvari stoje moci ces birati sto dalje.
Zombi mislim da ti je Tom lipo napisa. a uvik ce biti dobrih i losih prica o agentima ali slusaj ja ne zelim reci da je Zorovic los ali zasto je izgubia Carnival i dali ga Eurosu ako je toliko dobar? Ovo je samo pitanje ako neko zna.
Zombi,
Mislim da je SSM najgore sto mozes dobit na nasem trzistu. Bolje da si kruva gladan nego imat posla s njima!!!
Javi se Udovcu, Zorovicu ili Vodopivcu.
Fala prijatelju,iste ( a i gore..) komentare san cua od prilicno iskusnih pomoraca ( mahom chiefovi u svojim 30-ima ) i svi su rekli jos i da ides priko njih -aj,aj- al nemoj na kontejnerasa il bulka,aj na tankera pod svaku cijenu..ja cu bit pametan pa ih saslusat a i imam EURO ka veliki razlog za ostat doma jos misec,dva![]()
Ja sam dobio posao preko ssm.hr, i ne mogu se na njih ni??ta potu?žiti.
Bili su prema meni totalno korektni.
Čak im vjerujem da su me slali na brod misleći da ću biti sam u kabini (zajeb).
Evo prijatelju jedan savjet od starog borca SSM-a.
Oni su ti jedni od lopova najvecih.Ono sto ti mogu reci da ako ides preko njih na firmu koja organizira interview,dakle ako su ti oni samo posrednici onda o.k. ALI ako ides direktno preko njih,kao sta sam ja bio na bananjerama od Chiquite,onda si naj***o jer ti rade svasta,kasne place(bar je meni redovno kasnila) oni ti odredjuju koliko ces novaca na brodu dignuti(cash advance) salju te na ukrcaj najjeftinijim mogucim transportom itd,itd......
Ono sta sam cuo od ekipe sta je isla na Princessa,Ncl-a itd,kojima je SSM samo rijesio interview,sve 5,izmedju ostalog i ja sam na NCL-a sam tako uletio ali preko Brkica,posto se znamo......
Ako netko smatra da sam u krivu,slobodno napisite,ali ja vam pisem svoje dvogodisnje iskustvo sa SSM-om i mogu vam samo reci O.P.R.E.Z.N.O.
ako Bog da triba bi priko Sggradelia u Rijeci na Seatrans za 2 mj,sve pet al me malo jebe sto je kemikalac,ljudi svasta pricaju za kemikalce
Smisni na koju firmu ides za 3 e/o
Za Zombia:
kazes ljudi svasta pricaju za kemikalce. Pa prika moj pricaju ljudi svasta o svemu ali ako nekrenes nikad neces znati. Ja u svojih 12 godina navigacije uvik govorin jedno pravilo a to je. LJudi cine brod i atmosferu a ne brod sam. . Bija san na karanpanama takvima da san ih vozia u rezaliste ali san ima posadu tako da se sve radilo s osmjehom na licu a nekad je bilo i obrnuto. Stoga kemikalac, ro-ro, bulk, kontenjer i sve drugo je isto jer sve je komad zeljaza a posada cini kako ce biti i sta ce se raditi,,,, ....![]()
Mislim da smo dosta o ovj temi i da smo se lipo ispljucali po agentima ( mada neke i nismo tribali) stoga mislim da ce ova tema pod kljuc.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)