Torm a/s

Ajmo sad jos malo kenjat po shell-u

Ajmo sad jos malo kenjat po shell-u

Jesu to permanent plaće ili samo na brodu?

Ove gori place su puno manje od Shell-a,npr..

Zapovjednik max 19215 Usd
C/Off max 16500 Usd

Itd,itd....

Ovo naravno bez bonusa koji je max 10000 USD prosle godine(ove kazu jos i vise).

Sve preracunato iz permanent u brutto

Dakle, i nije bas lose,a?

Pozdrav i mirno more:kafa

Ma ja bi se trebao ukrcati na Torm Venture 06.11. cuo sam da jos tri il cetri nasa idu pa nek se jave.:uzdravlje:uzdravlje

pozz

pozz

Ove gori place su puno manje od Shell-a,npr..

Zapovjednik max 19215 Usd
C/Off max 16500 Usd

Itd,itd....

Ovo naravno bez bonusa koji je max 10000 USD prosle godine(ove kazu jos i vise).

Sve preracunato iz permanent u brutto

Dakle, i nije bas lose,a?

Pozdrav i mirno more:kafa

Ljudi aj malo smanjite place, da je tako onda ljudi nebi odlazili ca, i pricali kako je na TK puno bolje...

Ljudi aj malo smanjite place, da je tako onda ljudi nebi odlazili ca, i pricali kako je na TK puno bolje...

Znaci ti mislis da nije ovako?.....misli sta god hoces,radi sta god hoces,ljudi su pitali i dobili odgovor. A ja valjda znam od cega zivim...pozdrav
Mirno more

Znaci ti mislis da nije ovako?.....misli sta god hoces,radi sta god hoces,ljudi su pitali i dobili odgovor. A ja valjda znam od cega zivim...pozdrav
Mirno more

Pa neki ovdje su uvjerljiv branili stav i da je 5 kila erla permanent top pay. Ne rusimo im snove zato i pustimo ih da zive u svom neznanju.

pozz

pozz

Blago li se onima koji navigavaju sa tolikim placama, stvarno, bas mi je zao sto nisam u toj skupini pomoraca, i na takvim kompanijama:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom

dobar dan. možete li mi reći kakvi su sada ugovori na torm-a, ako se što minjalo?
hvala!

Zadnje što sam ja čuo je da Danci u zadnje vrijeme imaju veliku prednost. Bio sam kod Zorovića s kolegom koji je isto treći kao i ti i bilo smo s Eduardom koji mu je rekao da jako teško može pronaći brod za njega ( ima već 5 brodova odrađenih ) i ako pronađe da je to na 4 mjeseca pa šta bude dalje..

Uglavnom

Eduard Hibšer - Recruiting manager ( Zorović M.S )
+385 51 345 668
+385 98 443 111
eduard.hibser@zorovic.hr

Nazovi pa pitaj

Dobar čovik sve lipo objasni šta je i kako je :uzdravlje

Ima li netko kakav info u vezi Torma...
Trebao bi se ukrcat kao ass stroja na jedan od njihovih produkt tankera...
Zanima me malo o uvjetima na brodu, kakva je ekipa, se da sta naucit, placa za asistente..?
Neke stvari su mi poznate, od interneta je dostupan E-mail, ugovor je 6 mjeseci...

:uzdravlje

Ima li netko kakav info u vezi Torma...
Trebao bi se ukrcat kao ass stroja na jedan od njihovih produkt tankera...
Zanima me malo o uvjetima na brodu, kakva je ekipa, se da sta naucit, placa za asistente..?
Neke stvari su mi poznate, od interneta je dostupan E-mail, ugovor je 6 mjeseci...

:uzdravlje

Priko koga si upa na Torma i koliko si dugo čeka na ukrcaj za asistenta? Unaprid hvala!

Jel moze reci netko od ekipa s Torma, a da ima inform iz prve ruke tamo, dal se se sto prominilo u zadnjih par miseci, najvise me interesira kakvo je stanje s krcanjem juniora (3rd palube)...
Hvala;)

evo ekipo javljam vam se iz danske,,danas ujutro me zvali iz zorovica da ce imat ubrzo brod na torma za mene da bi me zvali nakon pola sata da reba ic hitno u dansku radit njihovu matrikulu,,tako da ja evo prije uru vrimena stigao u taj neki gradic nakon ca sam pola danske proso..uglavnom krajem tj idem na torm madison,,ugovor 4 mj,, ruta broda mediteran,crno more...

pozz ekipo,,evo da recem nekoliko stvari o tormu iz prve ruke,,ugovor juniorima je 16 week on i cirka toliko doma ali doma uglavnom po dogovoru,,seniorima je 12 week on/off ! Placa za 3 off palube i makine je 4000 dolara samo na brodu a za sekonda je 5300 !! Na 6 brodova su uglavnom nasi oficiri a posada filipi sa time da nase krcaju i sa dancima!
Sta se tice odlaska u dansku da treba ic polagat za njihove papire u svendborg u pomorsku skolu,,pa nije bas da ne pilaju tj ispituju ono osnovno,,prvo se ispunjava jedan upitnik uglavnom pisete o sebi, o iskustvu na brodu,bivsim firmama a onda dodu dva profesora i pocinje ispitivanje,,navigacija,,rad na karti i jos nesto vezano uz manovru,pa pitaju vezano i za safety i nesto malo o rukovanju sa teretom,nije tesko i moze se proc bez problema!! ;)

znaci ka i vecina firmi koja nema permanent pay..platis radnmi staz i isto ka i na tankerskoj

a dok platiÅ¡ na tankerskoj staž jer viÅ¡e niÅ¡ta ne plaćaju opet imaÅ¡ malo viÅ¡e...jedino Å¡to su na tankerskoj ugovori 4-4, a ne 4-2 (kome paÅ¡e bit duže doma a da nema ljute kredite čak i bolje na tankerskoj) :D

edit. a ako prodaju joÅ¡ koji brod bit će 4-8 ugovor :udriglavom

Back