Tankerska plovidba zadar

BaÅ¡ sam se nadala da će me netko s ovog foruma demantirati vezano za kaÅ¡njenje plaća. Dakle, istina. :(
Nekadašnji ponos Zadra i Hrvatske.
Što Paša nije mrtav da ne proživljava smrt svoga djela.
PaÅ¡a, vrati se na čelo Tankerske!

Ja san dosa doma krajem 11 miseca i plača mi je uredno legla 15.12 ka i sve plače prije nje

Nitko ne zna kako je prošlo snimanje grka u Tankerskoj?
Hoće li je kupiti?
Kad se otvara agencija za ukrcaj pomoraca u Splitu?

Koliko sam ja cuja gregi su zadovoljnji, tribali bi brzo potpisati ugovor, nesto se pricalo da bi to tribalo biti do nove godine a da bi se pocetkom 2 miseca pocelo ici na njihove brodove. Nova godina je blizu a niko nista ne govori...
I nisu je dosli kupiti, niko je nemoze kupiti bar ne dok je ovakva vlasnicka struktura...

Čim je druÅ¡tvo dioničko i dionice na zagrebačkoj burzi i ciojena dionice 300,00 kn -SVATKO JE MOŽE KUPITI! ;)
Ali koliko je to isplativo (hipoteke, krediti itd), e , to je već druga priča.
Pogledajte kolike hipoteke imaju samo upravna zgrada i druge nekretnine preko geoportala i e-zemljišne knjige!

Moze kupiti dionice na burzi i sto onda? Zadruga ima 82% dionica i njih nemoze niko kupiti. Na burzi je manje od 5% dionica. Zato sam i napisa da je nemoze niko kupiti dok je ovakva vlasnicka struktura. Ne lupajte bezveze...

Znam to da je tp sama otkupljivala dionice i stvarala trezorske dionice-zaštitili su se od neprijateljskog preuzimanja.
Sad kad nemaju viÅ¡e pomoraca u radnom odnosu, sigurno će zavrÅ¡iti godinu s dobitkom.

Pozdrav dobri ljudi di god da jeste. Evo da se nadoÅ¡tukan na ovu temu, iman fakultet i srednju pomorsku i tija bi otić na brod odradit kadeturu i zva sam sve agencije kojih san se moga sitit ili nać kontakt jedno 50, tankerska zadar i atlantska su mi odma ponudili na ugovor ovaj od 5 godina (10) i čitajući ugovor sve mi ukazuje na robovlasnički odnos. Mislin da nema baÅ¡ previÅ¡e pameti u tome, ja baÅ¡ i nemam nekog izbora pa ako imate neki savjet..

Pozdrav dobri ljudi di god da jeste. Evo da se nadoÅ¡tukan na ovu temu, iman fakultet i srednju pomorsku i tija bi otić na brod odradit kadeturu i zva sam sve agencije kojih san se moga sitit ili nać kontakt jedno 50, tankerska zadar i atlantska su mi odma ponudili na ugovor ovaj od 5 godina (10) i čitajući ugovor sve mi ukazuje na robovlasnički odnos. Mislin da nema baÅ¡ previÅ¡e pameti u tome, ja baÅ¡ i nemam nekog izbora pa ako imate neki savjet..

Molim te napiÅ¡i (a možeÅ¡ poÅ¡to si anoniman) da li su u tom ugovoru naveli plaću?
Ako jesu, onda potpiši!
Budući da si zavrÅ¡io faks, pretendiraÅ¡ postati časnik jednog dana. Neka ti bar napiÅ¡u u ugovoru da će ti platiti po odredbama ITF-a.

Molim te napiÅ¡i (a možeÅ¡ poÅ¡to si anoniman) da li su u tom ugovoru naveli plaću?
Ako jesu, onda potpiši!
Budući da si zavrÅ¡io faks, pretendiraÅ¡ postati časnik jednog dana. Neka ti bar napiÅ¡u u ugovoru da će ti platiti po odredbama ITF-a.

A casnik ne moze bit bez faxa ?
Jadan ti je on ako ga budu placat po ITF-u

A sto u ugovoru pise? Ako oces otic od njih ka casnik moras platit 80k kn? Ma eto im ih, danas je takva situacija na trzistu da ce te veza tesko progurati a kamoli da ces se negdi bez veze ukrcat. Ljudi pravu veliku dramu oko tog ugovora potpisi odradi kadeturu 1 2 broda ka 3. ako nades negdi bolje adio tankerska platit cu vam kad budem ima i to je to...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Ako jesu, onda potpiši!

Nisu naveli plaću, naveli su (a Å¡to je nejasno barem meni) da li se ide od kolpa godinu ili 6 miseci. mislin ne pada mi napamet ić odjednom godinu jer kontam da bi se vratija lud, pogotovo da se ne mogu nikom javit doma priko neta, a jos manje mi pada na pamet radit za njih 9 godina i ne imat nikakva iskustva nego na recimo bulku.

Nisu naveli plaću, naveli su (a Å¡to je nejasno barem meni) da li se ide od kolpa godinu ili 6 miseci. mislin ne pada mi napamet ić odjednom godinu jer kontam da bi se vratija lud, pogotovo da se ne mogu nikom javit doma priko neta, a jos manje mi pada na pamet radit za njih 9 godina i ne imat nikakva iskustva nego na recimo bulku.

E moj sinko...teÅ¡ka vremena. Pitaj Maria Pavića za savjet. :hihi

Ide ti se 2 puta po 6 miseci ako nemas 6 kratke, i to 1. bulk 2. tanker ili obrnuti nije vazno...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

još jednom je uspjesna i sposobna uprava tankerske plovidbe iznasla rjesenje za spas firme, cime i dalje ostaje u samom svjetskom vrhu pomorskoga prijevoza, ponos Zadra i Hrvatske. sad i dalje mogu putovati, gostiti se i vozit auta na racun firme. blago nama.

Back