Dakle jos losih vjesti iz TP ... kadeti imaju nove ugovore, potpisuju ugovor na 5 years of sea experience a to je cca 10godina! U slucaju da nakon kadeture odluce da vise ne zele navigati i da nece izaci na porucnicki moraju platiti 40 000 kn Tankerskoj u roku 15 dana. U slucaju da nakon porucnickog zele promjeniti firmu prije isteka spomenutih 5 g naviganja moraju firmi platiti 80 000 kn u roku 15 dana!!! Eto veselo i sve to za placu od 600$ .
dobri ljudi
mozete mi reci kako se krecu place na tankerima kod njih,kadet palube,3 casnik,2 i 1, jer sad trazu ovi ugovor da se potpise na 5 godina navigacije, i sta mislite koliko je to pametno![]()
place tankeri: Kadeti 600 usd, secondi 5000, treci oko 3500-3800,cif 10000 usd. Naravno s aneksima ukljuceno.
Hvala puno, a jel znas jel 6 miseci +1na brodu mislim kao casnik ili je 4+1
Hvala puno, a jel znas jel 6 miseci +1na brodu mislim kao casnik ili je 4+1
Gamad je uništila nekad jaku i respektabilnu firmu, zadnje što je vridilo u Zadru.
Kvalitetan kadar je još davno napustio, zadnjih godina je služila samo kao
odskočna daska za Å¡porkat matrikulu. Svaki daljni komentar na njihova podmetanja
nogu svojim ljudima je suviÅ¡an. Nikad neće shvatiti da su ljudi najbitniji, da će bez
kvalitetnog kadra nepovratno propasti, pri tom ne mislim samo na časnički kadar, već
onaj najbitniji, menadžment. Naći posao za brodove danas mogu samo maheri, a oni
su maheri u pljačkanju. Gade mi se.
pavić se ponaÅ¡a ajme majko, a milini su digli sidro samoinicijativno...tko i kada napuÅ¡ta brod? Brod koji tone.
Uprava koja je otiÅ¡la, osigurala je sebe. Da li bi se odrekli dobrih plaća da stanje nije katastrofalno. A vi pomorci plovite dok budete mogli, propadat će malo pomalo da ne budu top vijest na dnevniku.