LNG brodovi

Pozdrav,
zavrsio sam pomorski faks (nautiku) i posto mi je želja poć na plinaše položio sam basic gas, i u potrazi sam za kadeturom. Javio sam se agencijama globtik, zorović, golar, pasat itd., te poslao jedno 20 mailova raznim lng kompanijama. Al od svih je isti odgovor: "nemamo otvaranja za poziciju deck cadet". Jedino mi je pasat za dorian lpg dao nadu iako su isto na prvu rekli da nemaju mista, posto sam imao dosta visok prosjek na faksu su rekli da ćemo bit u kontaktu (prije koji misec al od onda nista). Prije koji dan je faks objavio da su im se javili iz kompanije TORM i da uzimaju kadete. Sad nisam siguran jel pametnije čekati pa se mozda javi ko iz pasata ili globtika ili se prijavit na torm (oni nemaju lng samoproduct tankere). Zanima me ako ima ovdje koga ko je odradivao kadeturu na LNG pa ako moze da napise koji savjet, koliko je čekao ukrcaj, gdje se prijavio itd.

Zorović zaboravi na LNG ako nemas nekog na Hoegh-u ili da si arijevske krvi jer krcaju tamo, Globtik ako imas srecu ili vezu upadas, golar i meni su rekli da ne krcaju a za 2021 jos im nisu dali upute oce li biti što od kadeta, TK radi cross training sa svoje oil flote a i uzimaju Engleze za kadete i ponešto Brazilce. TMS Cardiff uzima tko ima barem oil iskustvo. GasLog uzima Ukrajince iako su meni poslali mail da se javim Gloptiku i tako ide u krug haha. MOL odgovorili mi da sam im u database i da ce me kontaktirati u slucaju da se otvori pozicija, moj savjet ako budeš čekao iskljucivo LNG nacekat ces se odi na produkte ili crude barem imas tanker experience. Ovako ćeš trunuti kuci ako nemas neki posao da radis :uzdravlje

Last edited by a moderator:
Mitsui, nyk, kline, tk, stena, shell, chevron,tms?
Ako si ubersexy bio u skoli, imas fine ocjene i u slobodno vrijeme razmisljas o dekarbonizaciji zemlje, salji Shellu aplikaciju s cover letterom.
Bacio oko na Linkedin kako crni spammaju oglase za posao, mozda i skontas sa kime boj bijes.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Last edited:
Pozdrav ,

Trenutno sam Chief Officer na Product tankerima i zelja mi je prebaciti se na plin. Skoro pa nemoguca misija, zar ne !
Ako ko ima savjet , preporuku ili da podjeli svoje iskustvo ( ako se ko uspio prebaciti )da vidim kojim putem , dje upirati !!
Normalno nikakvu vezu nemam....

Nisam daleko od avancamenta . Ali opet koja bi mi bila razlika ?
Jeli lakse se prebaciti ko zapovjednik ili ?

Pozdrav ,

Trenutno sam Chief Officer na Product tankerima i zelja mi je prebaciti se na plin. Skoro pa nemoguca misija, zar ne !
Ako ko ima savjet , preporuku ili da podjeli svoje iskustvo ( ako se ko uspio prebaciti )da vidim kojim putem , dje upirati !!
Normalno nikakvu vezu nemam....

Za chiefa na LNG te nitko odmah nece prihvatiti, dakle kao seconda mozda, bez gas advance ne mozes ni gvardiju kao OOW drzati u CCR a kamoli kao C/O, dakle ako si spreman minimalno rank dolje mozda uspijes. Kao kapetan imas vise sanse, ali isto tako kao kapetan sa cca 3 god sea servisa jer samo takvi im trebaju. Dakle nazalost tesko

Ukratko 0 bodova znaci....
Nadao sam se eventualno dje upasti kao training Chief ali izgleda da je i to nemoguca misija zasad.
A nista znas kako ide treba biti dosadan i nastaviti aplicirati posto nikad neznas hoce li se nenadano sreca osmjehnuti .

Knutsen traži EU Motormen-a za LNG novogradnju. Španjolska zastava.

​​​https://52704000.webcruiter.no/Main/...nk_source_id=0

Update:

Oglas i za Bousn-a i ABa

https://52704000.webcruiter.no/Main/Recruit/Public/4299431196?language=EN&link_source_id=0

da neotvaram novu temu,

oko mene stalno budu dp tankeri od Knutsen

po komunikaciji su norvezini,finci seniori a rusi struje

8tjedana su im ugovori

moraju bit dobri uvjeti za tu vrstu posla..

zna li ko sta

da neotvaram novu temu,

oko mene stalno budu dp tankeri od Knutsen

po komunikaciji su norvezini,finci seniori a rusi struje

8tjedana su im ugovori

moraju bit dobri uvjeti za tu vrstu posla..

zna li ko sta

Nisu neke place ali su im ugovori kratki zato su dosta ljudima interesantni.

Nisu neke place ali su im ugovori kratki zato su dosta ljudima interesantni.

ovo sto sam cuo ,dali je to istina neznam da je struja cc 13-14teur ,prvi do 15teur ,nije lose , naravno placa na brodu
ali je posal dosta aktivan i s puno poreme to je tanker + dp jedinica ,triba imat masineriju za to

iako do sad na 20brodi 0 nasih..

ovo sto sam cuo ,dali je to istina neznam da je struja cc 13-14teur ,prvi do 15teur ,nije lose , naravno placa na brodu
ali je posal dosta aktivan i s puno poreme to je tanker + dp jedinica ,triba imat masineriju za to

iako do sad na 20brodi 0 nasih..

Ima nasih na par pozicija

Back