Pozdrav,
zavrsio sam pomorski faks (nautiku) i posto mi je želja poć na plinaÅ¡e položio sam basic gas, i u potrazi sam za kadeturom. Javio sam se agencijama globtik, zorović, golar, pasat itd., te poslao jedno 20 mailova raznim lng kompanijama. Al od svih je isti odgovor: "nemamo otvaranja za poziciju deck cadet". Jedino mi je pasat za dorian lpg dao nadu iako su isto na prvu rekli da nemaju mista, posto sam imao dosta visok prosjek na faksu su rekli da ćemo bit u kontaktu (prije koji misec al od onda nista). Prije koji dan je faks objavio da su im se javili iz kompanije TORM i da uzimaju kadete. Sad nisam siguran jel pametnije Äekati pa se mozda javi ko iz pasata ili globtika ili se prijavit na torm (oni nemaju lng samoproduct tankere). Zanima me ako ima ovdje koga ko je odradivao kadeturu na LNG pa ako moze da napise koji savjet, koliko je Äekao ukrcaj, gdje se prijavio itd.
Zorović zaboravi na LNG ako nemas nekog na Hoegh-u ili da si arijevske krvi jer krcaju tamo, Globtik ako imas srecu ili vezu upadas, golar i meni su rekli da ne krcaju a za 2021 jos im nisu dali upute oce li biti Å¡to od kadeta, TK radi cross training sa svoje oil flote a i uzimaju Engleze za kadete i poneÅ¡to Brazilce. TMS Cardiff uzima tko ima barem oil iskustvo. GasLog uzima Ukrajince iako su meni poslali mail da se javim Gloptiku i tako ide u krug haha. MOL odgovorili mi da sam im u database i da ce me kontaktirati u slucaju da se otvori pozicija, moj savjet ako budeÅ¡ Äekao iskljucivo LNG nacekat ces se odi na produkte ili crude barem imas tanker experience. Ovako ćeÅ¡ trunuti kuci ako nemas neki posao da radis
Last edited by a moderator: