LNG brodovi

BSM Crew Service Centre Croatia

Open positions:

LNG - 3 months rotation, one of market leaders
• MASTER - 24 m in rank on LNG
• CHIEF OFFICER - 36 m in rank on LNG
• 3RD OFFICER - gas experience in rank
• 3RD ENGINEER - gas experience in rank

LNG - 10 weeks rotation, permanent wages - ASAP
• MASTER
• CHIEF OFFICER
• GAS ENGINEER
Requirements: Experience on Steam and Moss type LNG.

LNG - 3 months rotation, newbuilds in Korean shipyard
• CENG - exp. in rank on vessel type
• 2ENG - exp. in rank on vessel type
• GENG - exp. in rank on vessel type
• SETO- exp. in rank on vessel type

VLGC fleet - end Nov/Dec
• AB
• OS
• ETO
• 2E

OIL fleet:
CO - exp. in rank on vessel type

For more details contact us via phone: +385/21/322-860, +385/21/322-862, +385/21/271-999 or email: hr-csc-crewing@bs-shipmanagement.com

Pozdrav ljudi.... stigao mi na mail zahtjev da pošaljem updated CV jer da su me uočili u job seekers database. Kompanija je BOURDEX OIL&GAS (BOG). Ima li možda itko kakvo iskustvo sa ovom firmom?

Neman ja iskustvo na LNG zato i želim nekako krenit , jer sam već ETO ali na kontenjerašu
Pomalo..
Gregi su toliko lng-a nagradili, a vidimo po zahtjevima za exp misle da su oil majori, plus misle da iza kantuna ima par vagona iskusnih casnika koji leze doma..
I ozbiljne firme imaju problema sa kadrom, a dje su tek capital, minerva, latsco i ko zna koji jos novi igraci. Kad pocme gorit pod nogama bacit ce parangal pa ko zagrize ide na brod.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Koga bi se moglo ocekivat da uzme ass makine ili wipera kroz 1-2m od plinasa ili tankera?
Bia bi vam zahvalan na bilo kakvoj informaciji, iman sve papire, 6m kadeture i faks sreden.
Svima sam posla mailove od domacih i stranih agenata ali odgovor jer vise manje isti nista zasad vam ne mozemo ponudit..
sad ih preostaje zivkat sedmicno

Napravi đir do svake agencije, pokucas i interesiras se. Ostavis drukciji dojam kad se tamo pojavis. Sto eura ulozis u sebe za autobusnu kartu ili ulijes gorivo i napravis turu po obali. Nesto se mora izrodit

Mislim da đabe i kucati na vrata sve dok nemas nekoga da kaže za tebe odnosno neka veza. Jesi pokušao možda kontenjere ili bulkove veće su ti šanse za ukrcaj.

Ima tko kakav updejt Dynagasa? Plaće, ugovori i općenito.
Ketrin objavila oglas za juniore kuverte

Ugovor barem 3-3 ali to bude 4 mjeseca. I kad si doma mogu te zvati ranije da se vratiš.
Plaća je najbolji dio svega tamo. Mislim da je 2/O odnosno 2AE imao oko 5000 $ permanent. Imas neki rejoining bonus ali naravo ako si odradio cijeli ugovor od 90 dana na brodu. Ako si ostao 89 dana ništa od bonusa.
Brodovi si uglavnom noviji DFDE od 2013 naovamo ali ovisi od broda do broda. Sad imaju i 5 Yamal LNGa.
Papirologija je stvarno velika. Beskrajni mitinzi i gledanje videa i predavanja. Nastoje kopirati Shell sto više.
Internet je iz zadnjeg ledenog doba. Sad je navodno besplatan, neznam??? Prije su bili bonovi od 100 mb za 24 $, prije i 50$. Taj jedan bon je dovoljan da pogledas e-mail, vijesti, rezultate i za 15 minuta kupis novi. Ako želiš gledati svoju obitelj preko video calla i gledati kako tvoja beba raste bolje izaberi drugu kompaniju.
Hrana............................................. ...............:hihi:hihi:hihi:hihi:mad:

Pošto sam ranije pitao par pitanja u temi, da se javim sa iskustvom.

Ukrcao sam se kao ETO asistent (struktura ranka u firmi za lng je kadet-asistent-eto-seto) prije nešto više od 4mj. S obzirom da sam prije toga bio na kontenjerima, mogu reći da sam se preporodio dolaskom ovdje. Em zbog posla i veće posvećenosti istom, em zbog ljudi koji su daleko "normalniji" od onih koje sam susretao prije.
Trebalo mi je malo vremena da pohvatam sve novitete i razlike kao što su N2 generatori, IGG, dual fuel sustav goriva, winGD/wartsilla dvije makine, cargo sustav, itd., ali kroz mjesec dana sam pohvatao veliku većinu i odbrojavam još nešto manje od dva mjeseca.

Radi se o jedinom LNGu u vlasništvu BS(m)-a, pa ako koga što zanima neka pita.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Yeap. Ja san proša iskustvo generala, kontejnera, bulkova i kruzera i isto tako mi ova sredina najviše odgovara. Doduše ukrca san se ka ETO samac tako da mi je u početku bilo malo vuna ali srića samo u glavi. Posal je ka i ostali elektro posal. Prati sheme i čitaj manuale. I evo pridkraj ugovora ocjena jako zadovoljan

Pošto sam ranije pitao par pitanja u temi, da se javim sa iskustvom.

Ukrcao sam se kao ETO asistent (struktura ranka u firmi za lng je kadet-asistent-eto-seto) prije nešto više od 4mj. S obzirom da sam prije toga bio na kontenjerima, mogu reći da sam se preporodio dolaskom ovdje. Em zbog posla i veće posvećenosti istom, em zbog ljudi koji su daleko "normalniji" od onih koje sam susretao prije.
Trebalo mi je malo vremena da pohvatam sve novitete i razlike kao što su N2 generatori, IGG, dual fuel sustav goriva, winGD/wartsilla dvije makine, cargo sustav, itd., ali kroz mjesec dana sam pohvatao veliku većinu i odbrojavam još nešto manje od dva mjeseca.

Radi se o jedinom LNGu u vlasništvu BS(m)-a, pa ako koga što zanima neka pita.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Dobro je da svi pohvatao sve kroz mjesec dana...

Pozdrav ljudi.

Ima li netko da navegava na Flex LNG?

​​Dobio sam posao tamo (4th eng, nemam iskustva na LNG brodovima) pa me zanima iz prve ruke kakva je posada, tj. koje nacionalnosti prevladavaju, ima li interneta i kakav je, ima li problema sa smjenama, tuku li... :D

Moze slobodno i par informacija o placama.
Meni je receno 6400 usd, ugovor 3/3

Pokusao sam listati temu, ali nisam nista nasao. Trazilica bas ne pomaze.

Hvala.

​​​​
​​​​​

Last edited:
Pozdrav ljudi.

Ima li netko da navegava na Flex LNG?

​​Dobio sam posao tamo (4th eng, nemam iskustva na LNG brodovima) pa me zanima iz prve ruke kakva je posada, tj. koje nacionalnosti prevladavaju, ima li interneta i kakav je, ima li problema sa smjenama, tuku li... :D

Moze slobodno i par informacija o placama.
Meni je receno 6400 usd, ugovor 3/3

Pokusao sam listati temu, ali nisam nista nasao. Trazilica bas ne pomaze.

Hvala.

​​​​
​​​​​

Sto te briga kolika ja placa,prebacio si se na lng,to ti je potez karijere i da prvi ugovor odradis za mukte.Uci,radi dokazuj se pa ces brzo avancat.
Svaki put poludim kad juniori bez lng iskustva se prebace na lng i onda pocnu o placama.Budite sretni da ste se uspjeli prebaciti.Na mojoj firmi nasih juniora je sve manje i manje,a nije da ih nije bilo.

Back