LNG brodovi

Ako je netko voljan podijeliti može i u PM email za LNG/LPG firmu slao sam svuda(TK,golar,globtik,zorovic,bsm,NMM,clyde,marangas,gaslog,tsm cardiff,ketrin,antony veder,mol,iva shipping...) nitko ništa ne odgovara ili su na godišnjem ili ne znam više šta i kako a nemam neku "vezu" za ukrcaj na plin.
Bio bi zahvalan ako netko ima konkretniju email adresu za bilo koju firmu koju sam naveo i koju nisam naveo, ako je netko u Rijeci može i cuga nije problem.
Hvala na pomoći!

Ako je netko voljan podijeliti može i u PM email za LNG/LPG firmu slao sam svuda(TK,golar,globtik,zorovic,bsm,NMM,clyde,marangas,gaslog,tsm cardiff,ketrin,antony veder,mol,iva shipping...) nitko ništa ne odgovara ili su na godišnjem ili ne znam više šta i kako a nemam neku "vezu" za ukrcaj na plin.
Bio bi zahvalan ako netko ima konkretniju email adresu za bilo koju firmu koju sam naveo i koju nisam naveo, ako je netko u Rijeci može i cuga nije problem.
Hvala na pomoći!

ako vidiš da ta taktika ne pali, moraš je promjeniti. sjedni u auto i od vrata do vrata. budi siguran da znaš kako se predstaviti uživo i da imaš što pokazati na papiru

ako vidiš da ta taktika ne pali, moraš je promjeniti. sjedni u auto i od vrata do vrata. budi siguran da znaš kako se predstaviti uživo i da imaš što pokazati na papiru

Nema mi druge kolega, otisao bi ja ali sam iz Slavonije pa ono nije da mi je baš blizu, uhvatit cu 2-3 dana i zaletit se do Splita.

Last edited:
Ima li tko info kolika je plaća 3off palube na LNG TSM Cardiff i da li su plaćeni samo na brodu ili permanent.

unaprijed hvala

Pisano je prije na forumu kolika je placa,4000 EUR na brodu.Ne mogu tvrdit da je ovo 100 posto tocno,jer ja nisan na ovoj kompaniji.Mozda ce napisat neko ko je tamo.

Sta je s tim nlng, nude sad dosta manje nego sto je navedeno u onim tablicama placa..

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Pozdrav,
zavrsio sam pomorski faks (nautiku) i posto mi je želja poć na plinaše položio sam basic gas, i u potrazi sam za kadeturom. Javio sam se agencijama globtik, zorović, golar, pasat itd., te poslao jedno 20 mailova raznim lng kompanijama. Al od svih je isti odgovor: "nemamo otvaranja za poziciju deck cadet". Jedino mi je pasat za dorian lpg dao nadu iako su isto na prvu rekli da nemaju mista, posto sam imao dosta visok prosjek na faksu su rekli da ćemo bit u kontaktu (prije koji misec al od onda nista). Prije koji dan je faks objavio da su im se javili iz kompanije TORM i da uzimaju kadete. Sad nisam siguran jel pametnije čekati pa se mozda javi ko iz pasata ili globtika ili se prijavit na torm (oni nemaju lng samoproduct tankere). Zanima me ako ima ovdje koga ko je odradivao kadeturu na LNG pa ako moze da napise koji savjet, koliko je čekao ukrcaj, gdje se prijavio itd.

• Like
Reactions: Ico
Back