Ajde daj ..najbitnije je dobit papir i gotovo. Zato je svrha toga...nama brevet, njima zarada. I to je to. Å to bi rekao da si advance morao polagat prije 15 godina kad se to moglo jednom ili dvaput godiÅ¡nje na nekom od fakulteta i by by. Ako te onda nema čekaj drugu godinu( o cijeni da ne govorim). U Rijeci su na faxu advansi bili 10 radnih dana, a za kemiju i plin se skupljalo po nekoliko mjeseci. Nek to oni sve drže i predaju i da možeÅ¡ u bilo kom momentu do tečaja i papira. A dalje zna se...koliko koga volja i želja.
Postovanje gospodo, zanjimalo bi me dali iko zna nesto o ruskim kompanijama i kakvi su uslovi rada itd. Pitam jer bih mozda mogao da se ukrcam na Ruski LNG, ali dosada nisam srecao nase ljude koji plove za Ruske kompanije pa me intresuje dali neko zna nesto o ovome, svaka informacija puno znaci hvala
Ja sam na Dyni i ovdje ima dosta rusa, a neki su doÅ¡li sa Sovcomflota. Ono Å¡to govore je jako slično Å¡to je svojedobno bilo na Pronavu. Plaća za top 5 je izvrsna a za niže činove loÅ¡ija. Avancanje ie prema vezama i prijateljstvima. To je ruska državna firma pa eto uhljebe je lako naći, kako sam ja shvatio. Ovdje na Dyni je dosta brodova pod Gazprom charterom koji zahtijeva da i ruski časnici budu na brodu tako da dosta mladih rusa radije dolazi ovamo radi plaće i bržeg avancavanja.
Znaci uglavnom Dyna siri svoju flotu.
Bili možda moga rec koju rič u vezi električara.
Dali je ETO/automation sam ili ima dodatnog električara, i naravno kakvi su uvjeti
Hvala na korisnim informacijama![]()
Ako mislis na LNG bunker barzu pozicioniranu u Zeebrugge, dobivao sam upit ponudu za Skype intervju od Ahlers-a za C/O poziciju:
"We are currently recruiting for a LNG bunker vessel that will be stationed in Zeebrugge as from end of this year.
Our client now opened up the position of CO for this vessel for non-Dutch speaking crew as well, which brings us back you as a potential candidate.
Can you please let us know whether you would be interested in this project?
If so, then please be so kind as to fill in our standard application form in annex, which we use for our Database and to forward to our clients.
This particular client is very precise on complete overview of seaservice, detailed certification feedback and very much interested in additional experience (dockings, newbuilding experience, superintendencies, etc) so keep that in mind with filling in the form.
If you would be available for a Skype interview somewhere next week, please do let us know as well"
Koliko mi je poznato TOD je 6-8 tjedana on/off i belgijska zastava znaci njihovi doprinosi placeni itd. Place ne znam, nisam odrzao intervju jer sam prije tog avancao.