LNG brodovi

Pozdrav,

Ima li tko informacija o OSM-u? Danas sam dobio na mail ponudu da pređem kod njih. Kazu da su uzeli LNG "Matthew" od Hoegha i da traze sve oficire trenutno.
Zna li netko mozda vise? Kakvi su uvjeti i tako to?

Parnjaca iz 1979-te.
Ugovor 8-10 tjedana back to back.
Za uvjete bi trebo znat rank.

Saznao sam place, za terca makine 4700e, za sekonda 6400e. Mene je konkretno zanimalo za sekonda.
Znas li da li ima jos kakvih beneficija osim senority-a? Placaju li kakvo mirovinsko/zdravstveno ili zivotno osiguranje?
Za koju firmu krca uopce OSM?

Saznao sam place, za terca makine 4700e, za sekonda 6400e. Mene je konkretno zanimalo za sekonda.
Znas li da li ima jos kakvih beneficija osim senority-a? Placaju li kakvo mirovinsko/zdravstveno ili zivotno osiguranje?
Za koju firmu krca uopce OSM?
Lipe plaće

Poslano sa Nokia 3210

Nista. Samo Tangguh project od K linea ima pension fond.
K line firma.

Morat cu prekrizit onda...Ovdje na MOL-u smo osigurani od Allianza i sad nam 01.07. uvode disability insurance i zivotno osiguranje.
Placa je malo veca ovdje na MOL-u, ali su i ugovori duzi.
Velika razlika mi je isto u tome sto ovdje kad tii leave istekne, a oni nemaju brod za tebe, ostajes na punoj placi sve dok se ne otvori mjesto, nekad i 2-3 mjeseca preko leave-a se ostane na punoj placi. Dok na OSM-u ti je placa samo na brodu, pa ako ostanes malo duze doma, kredit ne pita jesu li te skinuli sa place :)

Da. Meni je bilo pitanje sto su kupili taj brod star ko sandala Ivana krstitelja usred krize, plus imaju jedno 30-tak brodova. Sto planiraju s njime i jel se moguce kasnije prebacit na ust brodove ili dfde. Nisam dobio nikakav odgovor...

Morat cu prekrizit onda...Ovdje na MOL-u smo osigurani od Allianza i sad nam 01.07. uvode disability insurance i zivotno osiguranje.
Placa je malo veca ovdje na MOL-u, ali su i ugovori duzi.
Velika razlika mi je isto u tome sto ovdje kad tii leave istekne, a oni nemaju brod za tebe, ostajes na punoj placi sve dok se ne otvori mjesto, nekad i 2-3 mjeseca preko leave-a se ostane na punoj placi. Dok na OSM-u ti je placa samo na brodu, pa ako ostanes malo duze doma, kredit ne pita jesu li te skinuli sa place :)
Na mol-u sekondo ima vise od 6400e?

Koliko ja znsm gasista ims ispod 5000 ispravite ako griješim

Poslano sa Nokia 3210

Nakilat je 3-3

bog, dal neko zna tko krca na "ovaj" Nakilat, to su valjda 4 LNGa od NAKILAT-OSG flote, odvojeno od ovog nakilat-shell fleeta. neki kazu bernhard schulte a neki kazu da je Globtik? eto ako moze, puno fala.

Back