LNG brodovi

Pozdrav kolege,
Dobio sam ponudu za MOL (Mitsui) za treceg palube 3/3 permanent ugovor i zivotno osiguranje, ima li netko da plovi tamo ili da ima iskustva sa njima, kakva su kompanija, avancamenti i sl

Pozdrav kolege,
Dobio sam ponudu za MOL (Mitsui) za treceg palube 3/3 permanent ugovor i zivotno osiguranje, ima li netko da plovi tamo ili da ima iskustva sa njima, kakva su kompanija, avancamenti i sl
Ako je japansko zivotno osiguranje , to ti je da ti kupe vijenac ako umres iza 70g starosti 😂

Poslano sa mog SM-G955F

Nisam nikad plovio tamo ali koliko čujem od kolega odlična kompanija naročito LNG flota a za to životno osiguranje manje viÅ¡e.
JoÅ¡ odavno su pametni ljudi zaključili da nije bitno kolika ti je penzija nego koliko ćeÅ¡ je dugo primati

Pročitao i piÅ¡e vrlo malo o LNG floti.
A to životno osiguranje je navodno od alianza 250€ uplacuju
Zanima me dal su dva terca i čija je posada?
Nema se tu sta misliti , samo stavis na papir koliko sada imas godisnje a koliko placa mol ... jednostavna racunica ...

Kod firmi mol,nyk,golar,shell,bp,chevron,kotc i kod slicnih se samo izracuna godisnji prihod o to je to.
Sve su to odlicne kompanije.

Poslano sa mog SM-G955F

Pročitao i piÅ¡e vrlo malo o LNG floti.
A to životno osiguranje je navodno od alianza 250€ uplacuju
Zanima me dal su dva terca i čija je posada?
Na molu LNG floti ti je 1/O, 2/0, 3/0 i na kraju C/O. Nemas sta brinut to ti je odlicna firma, posao ko posao, imaju sada neke novogradnje sta se rade po Kini, imaju nekoliko Q flex brodova.
Krcaju i na nekoliko nigerijskih lng-a sta im je pod menadzmentom.

Sent from my GT-N5110 using Tapatalk

Na molu LNG floti ti je 1/O, 2/0, 3/0 i na kraju C/O. Nemas sta brinut to ti je odlicna firma, posao ko posao, imaju sada neke novogradnje sta se rade po Kini, imaju nekoliko Q flex brodova.
Krcaju i na nekoliko nigerijskih lng-a sta im je pod menadzmentom.

Super, inace imam ponudu za MOL (3/3 permanent 2300€) i Shell (4/3 permanent 3600$) razlika je u duzini ugovora i plaći pa zato se raspitujem.
Hvala na info.

Ma odlicna firma i azalea kao agencija za radit s njima, ja sam bio na crudu tamo, imao sam prvo allianz medical osiguranje, koje sam koristio par puta, sve je uredno bilo, i onda su uveli tu dissability policu, to ti je ako ti se sto dogodi na brodu, i nemozes vise na brod placaju te do 60 godine zivota, samo sto nisam jos cuo da se to nekom dogodilo i da je to dobio. U svakom slucaju nizozemce preporucujem za radit s njima.

Ma odlicna firma i azalea kao agencija za radit s njima, ja sam bio na crudu tamo, imao sam prvo allianz medical osiguranje, koje sam koristio par puta, sve je uredno bilo, i onda su uveli tu dissability policu, to ti je ako ti se sto dogodi na brodu, i nemozes vise na brod placaju te do 60 godine zivota, samo sto nisam jos cuo da se to nekom dogodilo i da je to dobio. U svakom slucaju nizozemce preporucujem za radit s njima.

Hvala na informaciji, slijedi interview iz NL pa cemo vidjet kad se parti

Dje smo stali dame i gospodo?
Nema troje-cetvero kolega koje su punile temu konkretnim informacijama i odma sve zamrlo??
Pticica mi je rekla da je na TK i Pronavu nekakva povisica odobrena/uvedena? Ima li kakav info?
Sto je sa tablicom placa? 3 godine ni pomaka.
JA sam htio na dvije firme promjeniti uvjete al niti znam a niti trenutacno mogu sa broda.
Sto cemo sa time?
Moze li koji moderator to rijesit da mu posaljem platne liste?

Last edited:
Ovo su place sa Pronava u dolarima,nije permanent.

Master/Ch. Eng.- 21600
Ch.Off/2 Eng.- 17050
Senior 3 Eng.- 7850
2/O_3 Eng.- 7350
3/O_4 Eng.- 5350
Gas. eng.-12650
ETO-11300

Nema troje-cetvero kolega koje su punile temu konkretnim informacijama i odma sve zamrlo??
Pticica mi je rekla da je na TK i Pronavu nekakva povisica odobrena/uvedena? Ima li kakav info?
JA sam htio na dvije firme promjeniti uvjete al niti znam a niti trenutacno mogu sa broda.
Sto cemo sa time?

Posalji na info@pomorac.net s naslovom place za forum LNG thread pa ce moderatorri stavit.

Pozz

Ja znan jedino za kompaniju NGSCO da se place nisu minjale iza 01.01.2015. tako da one place za NGSCO sta su u tablici su u redu.Jedina promjena na NGSCO je da je ukinut godisnji bonus od pola misecne place koji se isplaciva jedanput godisnje i da je ukinuta poslovna klasa putovanja za vise casnike.

Meni je ngsco bio interesantan, ali koliko znam za sve brodove im ubrzo istice long time charter. Oce li ga produzit i za koliko, ne znam.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Sto cemo sa time?

Je, TK je dizao placu od 01.02., konkretno zapovjedniku 4%. Nisu isto svim rankovima, nekima nista, po pravilu kako je koji rank konkurentan placom. Tako zapovjednik ima sad 8750 EUR sto je kako vidim neka sredina, ima visih i nizih placa.

Ja znan jedino za kompaniju NGSCO da se place nisu minjale iza 01.01.2015. tako da one place za NGSCO sta su u tablici su u redu.Jedina promjena na NGSCO je da je ukinut godisnji bonus od pola misecne place koji se isplaciva jedanput godisnje i da je ukinuta poslovna klasa putovanja za vise casnike.

Znaci bez obzira na vrijeme putovanja nema vise Business nikome? Uh, to je poprilicna prednost bila a mogu mislit negodovaanje ljudi koji su dosad naucili se opustit sprijeda.

Bez obzira na duzinu putovanja ne placaju poslovnu klasu.Oce li NGSCO produzit ugovor sa Japancima,jos se 100% ne zna,ali velika je mogucnost da ce produzit ugovor,znace se to ove godine i pitanje je jos oce li bit produzen ugovor za 4 broda ili za svih 8 brodova.

Lijep pozdrav,

Ako ima zainteresiranih, za D15 Advanced gas tečaj u Rijeci, potrebno je joÅ¡ troje polaznika kako bi napravili tečaj ovih dana, molio bih zainteresirane da se jave u Centar za izobrazbu pomoraca na Pom. fakultetu u Rijeci na 051 214 587

Zahvaljujem

Back