Markiz, ja idem na Al Jabriyah II..jedan od najnovijih, reci imaju ecdis i koji, kakva je administracija, pass. plan knjiga or ?.
pozz felix
Imaju ecdis, na sve novije brode su in integrirano mostovi, i na sve nove brode su potpuno isti, Pokriveni su sa raster i vector kartama,. Ka sekondo si safety officer i drzis SCABA setove i oko fiksnih fire sistema. Ka safety officer radis safety meeting 1 put misecno. Pass planovi su ti tu na vlccima uvik isti, jedino je glupasta excel forma u koju moras ubacit sve waypointe i podatke a ne mozes koristit printout iz ecdisa
posto ides na vlcc za malacca strait imaju dodatnu formu za racunanje ukca koja se dosta ranije posalje popunjena u office da bi se odobrila. Imaju malo vise papira nego druge firme, jer dok san ja bija tamo duplicirali su dosta stvari. Ali nije ti opce problem uvatit njihov sistem, posebno taj safety jer nemaju puno permita
za tvoj info svi njihovi brodovi kada idu za evropu prolaze oko capea,(toliko šta se tiče toga da idu najbrze od tocke a do tocke b) druga stvar imaju malo vise stvari za skalkulat u passage planu nego druge firme, i malo više toga pocrtat po kartama, lipi moj lipi pozz i svako dobro
za tvoj info svi njihovi brodovi kada idu za evropu prolaze oko capea,(toliko šta se tiče toga da idu najbrze od tocke a do tocke b) druga stvar imaju malo vise stvari za skalkulat u passage planu nego druge firme, i malo više toga pocrtat po kartama, lipi moj lipi pozz i svako dobro