Kuwait Oil Tankers

Eto Zavrsio sam ugovor na KOTC, ima dosta posla za sekonda al sve u svemu ok. Kako mi se cini fali im ljudi jer sam morao produzit mjesec dana. Uvijeti su osam mjeseci u rangu na tankeru. placa za sekonda 3516 usd permanent. 21 dan na mjesec leave.

Jel ima koja otvorena pozicija za asistenta električara? Gledao sam na njihovoj stranici, ali se pojavljuje nekakva gre??ka pri svakom otvaranju.

Javili su mi se iz Kuwait oil tankera. Poslao sam sve dokumente, ali traze i Certificate of Proficiency in Survival Craft and Rescue Boat Other Than Fast rescue Boat. Agent je ljubazan i pristupacan, pa sam ga otvoreno pitao kakve su sanse za ukrcaj ako sredim taj brevet. Ajd, mozda i bude nesto.

Ovo gore je bilo prije koji dan.

Dobio sam danas odgovor, agent kaze da napravim taj brevet, nakon toga slijedi intervju i lijecnicki. Valjda ne bi bezveze to rekao.

Last edited:
ja sam takoder doticnome poslo aplikaciju ali nema odgovora...vjerojatno i kod mene gleda oce li me pozvat ili ne... ma uopce se ne zamaram ako zove ok,,i neznam ta su poceli pilat sa tim blesavim ispitivanjima o pravilma i tim stvarima...pa ako navigam onda valjda se i zna nesto,,neznam kakve njim koriti od toga... :mad:

Bio sam i na CB-u na Chevronu i sad sam na Kuwait oil tanker i mogu rec da na KOTC-U stvarno se drze pravila bar s kapetanom s kojim sam ja bio,sve se radi by the book

Dobar dan
Poslije nove godine se ukrcavam na AL Salam II ili AL Sabijah. Opce podake o brodovima sam nasao na netu. Zanimaju me iskustva ljudi koji su duze na KOTC od mene. Unaprijed Hvala

Dobar dan
Poslije nove godine se ukrcavam na AL Salam II ili AL Sabijah. Opce podake o brodovima sam nasao na netu. Zanimaju me iskustva ljudi koji su duze na KOTC od mene. Unaprijed Hvala

Ronald.ban - Ne znam za iskustva jer nisam na KOTC...Nego htio sam te pitati aplicirao sam na KOTC preko njihove sluzbene stranice kao i preko nekih mailova koje sam ovdje nasao..I od nikog odgovora...:udriglavom
Jel uzimaju oni trenutno uopce juniore (3rd mate)? :kafa

Dobar dan

Jel ovaj Al Salam II vozi stalno Fujairah-Port Bin Qasim? Cini mi se bili na sidru do njih par puta pred Karachijem...

dobio sam ponudu :)
Dear Mr. Andabaka,
If you are interested you can apply in our company as 5/E.
ok-e-to sam skuzia :)

ali ipak ako ima tko,od strojara da mi pojasne posao od 5/e i vidim da se spominje i intervju..??
nadam se da nece biti problem da mi netko predoci sliku iz prve ruke :)

pozdrav svitu moj...:)

5/E ??

TI jarca, doci cemo i do 564/E :D
I mene isto zanima, bice neki medjucin izmedju asistenta i treceg.
Jel imas iskustva na Tankerima?

Ja danas zvo Azaleu pa me otkantali, trazu Oil ili LNG iskustvo... :(

dobio sam ponudu danas popodne,nemam iskustvo na tankerima(bio sam na cruiserima kao ass/e)
moram priznati da je dobra ponuda ne kao 5/e,vec kao 4/e(a da se i strpim 2 ugovora to je ok/e kao 5/e)

a slusaj moja neka logica nesto izmedu..ali vise naginje kao asistent 4/e
pise da moras imati iskustva kao 5/e,pa tek onda s dozvolom od upravitelja mores traziti vancamenat za 4/e ...

Da, vjerovatno si uz 4 eng ucis poso, familijarizacija.

Ma sredit ces to stari, nema zime. :cool:

Jesi apliciro direkto na firmu ili preko marine connectora?

Ja sam preko marine connectora za 4th-a al nisam dobio nikakav odgovor jos. Proslo je nekih 2 tjedna.

Vidis, mogo bi im se javit direktno onda.

hvala ti .. :)
da direktno sam aplicira,sada cekam za polagati bravet famil.tanker......
samo zovi i lupaj po vratima,fala Bogu sreca se uvik Osmijeh ne:)

ako treba pomoc,javi se :)
pozdrav,

Hvala, budem im onda u pon poslo Cv pa cemo vidit za dalje. :uzdravlje

Je li zna tkogod kako je makinistima? Jel gvardija u "jami" ili se guli dnevnica?

Hvala unaprijed!

Last edited:
Back