Kuwait Oil Tankers

............vjerovatno je CO van gvardije a ti drzis normalno gvardiju od terca koji je onda od podne do 4.Kao sto kaze sea_st ustvari si terco s manjom placom

A moguce i to ili ka sta je mares napisa da je on bija trci a ima je tzv 4th off kao desnu ruku i sa njim da je bia s njim u gvardiji,a nesto od toga je.

Intervju vam je traja priko mobitela punih sat vrimena,u?žarilo mi se uvo od slu??anja. Pita me je Passage planing,kako određuje?? rutu,a ja san mu reka da se prvo ruta odredi na karti a onda tek na Ecdisu. Uglavnom reci mu da brod uvik mora?? vodit po sigurnoj ruti i da uvik mora?? gledat politiku UKC (under keel clereance) i da kod planiranja rute gleda?? sve uključujući Sailing directions, List of Radio Signals i sve publikacije, a da uvik tra?ži?? approval od kap. za rutu i da ti je primarno da brod vodi?? po sigurnoj ruti bez opasnosti za brod i posadu. Onda me je pita koliko ima pravila iz PISM-a, ima ih 38 i onda te pita da mu ka?že?? jedno, ja san mu reka Crossing. Najbolje ti je otvori teku i čitaj iz nje pravila. Poslin toga me uvatija sa safety-em, pita me od čega painteri na lifeboatu nebi smili bit. Onda koliko sam ti često radija bridge eq. check, ja san mu reka prije dolaska i odlaska iz porta i jedanput misečno po Company policy. Onda koje san ima sve vrste gas detectora na brodu i na kraju ti reće da uzme?? teku i u sredini nacrta?? svoj brod i onda ti ka?že da ima?? jedan brod desno po provi, jedan u kontra smjeru, jedan traverso, i jedan malo isprid prove desno al ti siće rutu. Uglavnom kad nacrta?? promisli i reci mu da će svaki brod izbjegavat drugi brod i da ne poduzima?? sam manevre za izbjegavanje. Svaki će brod ić desno i ti će?? isto ić desno radi onog po provi ??ta ti siće i imat će?? čisto po provi. Uglavnom lik je u redu i samo ti je najbitnije budi iskren. Ja san mu reka da nisan radije sa safety-em po??to san ti na talijanskoj firmi a tamo terco radi karte, a on je reka da ću naučit na brodu i da će mo se vidit po??to je on safety inspektor i dolazi kad je vetting. Onda te u pola razgovora pita jel pu??i?? i jel pije??, pa ako pu??i?? da zapali?? duvan:kafa. E i pita me jel iman iskustva sa vetting-om i PSC, a ja mu reka naravno jer smo imali skoro svaki porat ili vetting ili PSC po??to je prod 15 god star i talijanska je bandijera.:udriglavom

kotc-info

kotc-info

zivio prijatelju, evo malo sam citao u vezi tog tvog iskustva s KOTC, i ja sam nesto u kontaktu s njima, poslao sam im papire i ispunio onu njihovu aplikaciju, pa su mi rekli da ce me zvat za intervju. ma zanima me dal su ti rekli mozda kakvu placu nude za sekonda i druge rankove, i dal su ti malo sto rekli vise o firmi, i sistemu na brodu (mail, internet, posada,ima li pive, itd.). ja sam cuo da tamo ima dosta indijaca, i jos svega ostalog. a nije mi jasno sto ste pricali cili sat, pa to te on dosta pilao, ja sam radio s nekim firmama tel intervju i to bi sve bilo gotovo u pol ure, i krace. placa za treceg im je onako, zavisi koliko ko ima iskustva, za pocetak ni lose, ali ako vec imas dosta brodova i bio si na nekim boljim firmama onda i nije nesto. bio bi ti zahvalan ako znas ostale place, ili ako bilo tko drugi zna, da javi! Hvala

Za sekonda ti je oko 45000$ godi??nje, reka mi je prijatelj ??ta je triba ić tamo.
Nema alkohola na brodu, a za internet ti ne znam. Evo taman su mi maloprije poslali email iz Londona u vezi liječničkog, pa sam im malo reka da povise ponudu na plaću. A ??ta se tiče intervjua sve san gori napisa i stvarno me pita o svemu i svačemu. Za ekipu na brodovima neznam jer mi je lik reka da se raspitam u kadrovskoj. Ako te jo?? ??ta zanima pucaj brajo...

kotc-info

kotc-info

hvala kompa, ako je to tako, nije losa lova, mislio sam da je manje, ako je za treceg oko 30000! dosta je velika razlika, ali ja sam otprilike imao tolko i na prosloj firmi! Jos bi te pitao samo u vezi lijecnickog, ako znas kako to ide, posto su tebe vec zvali za to! Jel se radi kod nas, ili moras ici nekamo? i jel priznaju ako imas vec lijecnicki koji nije puno star! Bog kompa, hvala jos jednom!

Rekli su mi da mogu napraviti liječnički bilo di kod nas ali su mi poslali neki dokument koji moran dat doktorici da ga ispuni,tako priznaju ti na?? lječnički.
Ja san svoj radija u 7mj.2008,ali evo pogledaj ??ta mi je ?ženska iz Londona poslala.

Further to the below email received from Head Office please would it be possible for you to complete the attached Pre-Employment Medical (MED-1) Form with your local GP/Hospital. I have attached an accompanying letter for you to take with you to the appointment to clarify exactly what tests and x-rays need to be completed on this medical along with confirmation that KOTC will be responsible for all costs incurred for this medical and the tests. Once the medical has been completed please kindly return all the original documentation to the London Office on our below address at KPC House in London.

Please would it also be possible for you to kindly email me copies of all your relevant documentation and copies of all your certification so I may keep them on your file which will be held here in the London Office as we will be your liaison office in the future for all joining instructions and flight arrangements.

Please would it also be possible to kindly advise us of your availability to join a vessel.

Thank you for your co-operation with regards to the above and I look forward to hearing from you in due course.

Evo i attachementi u vezi liječničkog

"Spuzvasti" Evo poslao sam na KOTC Aplikaciju i copy dokumente,pa su odgovorili sledece:

To: Mr.Bozo

Cc: KOTC – FPG Recruitment
Subject: Career Opportunity with KOTC
We are in receipt of your online application seeking employment onboard KOTC Tankers.
Please find attached, our Personal Data Form / Sea Service Matrix, which kindly fill and send it back to us along with clear copies of your certificates and documents. For your guidance, the attached PDF document is “Read Only” and you need to save it under a different name and duly complete and send it back to this office.

Please do not hesitate to contact the undersigned for any further queries.

Best Regards,
Yacoub Yousef Al Qabandi
Supdt. Fleet Personnel Group
Kuwait Oil Tanker Company (S.A.K.)
Fleet Personnel Group
P.O. Box 810, Safat 13009, Kuwait
Direct Tel: +965 22400273
Direct Fax: +965 22438632

Switchboard: +965 22455455 Extn: 5016
Fax: +965 22400493 / 22439427 / 99819775
Mobile: +965 99406128
Email: yaq@kotc.com.kw / recruitment@kotc.com.kw / ho-email@kotc.com.kw

Poslali su da se popuni Aplikacija-njihova Forma!!
Poslacu,pa da vidimo...

Mene su zvali za intervju 5 dana nakon ??ta san in posla sve brevete. Mislim da bi ti to moglo upalit ako prođe?? intervju jer očito im fali ljudi. A ??ta se tiče intervjua-čitaj di san pisa o tome.
Na kojoj si to sad firmi? Vidin da je neka talijanska,jer i ja san ka ??ta je i vidljivo:)

"Spuzvasti",A cim su trazili dodatno da posaljem papire-moglo bi upaliti!!Nadam se ,vec sam doma 7 mijeseci!!

A ovo sam ti do sada bio na "BNAVI ITALY ili BOGACI" to su Bulk brodovi,stari od 20 god pa navise!Nemaju organizaciju oko smjene ljudi,ugovori 2nd 6+-1(dugo),malo kompanij ulaze u odrzavanje!A sada su dosta brodova poslali u skrap,nesto usidrili itd.

Na koju si ti kompaniju!!

Ja sam ti na Carbofin Energia Trasporti. Izgleda da ću zasad na njoj jer svugdi mi daju manju lovu, a nadan se jo?? jedan brod ka terco i onda za sekija.:uzdravlje

"Spuzvasti" Evo poslao sam na KOTC Aplikaciju i copy dokumente,pa su odgovorili sledece:

Cc: KOTC â?? FPG Recruitment
We are in receipt of your online application seeking employment onboard KOTC Tankers.
Please find attached, our Personal Data Form / Sea Service Matrix, which kindly fill and send it back to us along with clear copies of your certificates and documents. For your guidance, the attached PDF document is â??Read Onlyâ? and you need to save it under a different name and duly complete and send it back to this office.

Please do not hesitate to contact the undersigned for any further queries.

Best Regards,
Yacoub Yousef Al Qabandi
Kuwait Oil Tanker Company (S.A.K.)
Fleet Personnel Group
P.O. Box 810, Safat 13009, Kuwait
Direct Tel: +965 22400273
Direct Fax: +965 22438632

Switchboard: +965 22455455 Extn: 5016
Fax: +965 22400493 / 22439427 / 99819775
Mobile: +965 99406128
Email: yaq@kotc.com.kw / recruitment@kotc.com.kw / ho-email@kotc.com.kw

Poslali su da se popuni Aplikacija-njihova Forma!!
Poslacu,pa da vidimo...
to im ije valjda standardna procedura i meni su tako odgovorili:rolleyes:

@Fred perry - sljedeći će vam korak bit tel. intervju, tako je bar meni bilo
@boky - ma siguran san prijo da će ti upalit jer im fali ljudi:uzdravlje

"Fred Perry77" i ostali koji prate-i koji su zainteresovani!!
Evo ponovnog odgovora KOTC; sta su tebi odgovorili "Fred Perry77"??

Cc: KOTC – FPG Recruitment

Reference to your email below, please find attached PDF to be completed and forward it back (For your guidance, the attached PDF document is “Read Only” and you need to complete it and then save it under a different name).

For your information, we will process your application to our technical group for the post of 4th Officer.

Best Regards,
Yacoub Yousef Al Qabandi

Reference to your email below, please find attached PDF to be completed and forward it back (For your guidance, the attached PDF document is â??Read Onlyâ? and you need to complete it and then save it under a different name).

For your information, we will process your application to our technical group for the post of 4th Officer.

Best Regards,
Yacoub Yousef Al Qabandi

Takav su i meni odg poslali i tjedan nakon toga su me zvali da ocu li ic za 4th off i kad san prihvatija rekli su mi da ce mi se javit sljedeci tjedan za neki intervju tj to bi tribalo bit ovaj tjedan pa evo jos ga cekan.:udriglavom

evo sam se ja tek ukljucija,a mozda cu pomoc,ja sam pregovara sa KOTC prije dva miseca i nudili su mi 37502 $ godisnje za sekonda,sad ne znam odakle ovo 45000 $,da se ne bi tko nasanka ili su digli place u zadnje vrime u sta ne virujen

@skembo
Od jednog kolege san dobija info da je za sekonda oko 45000$, ali ako su to dezinformacije onda skuzajte, samo prinosim sta cujem:udriglavom.
Jel si ti mozda cuja kakva je ekipa tamo i opcenito o uvjetima za napredovanje?
PS stvarno su ti davali malu lovu za sekonda:udriglavom

nemam pojma kakva je ekipa tamo,prosa sam taj telefonski interwiew,sve te ispita u uru vrimena,ali samo osnove,triba sam se ukrcat u Kuwaitu na nekoga produkta staroga 20 godina,ali nisam isa,malo mi je bilo love

@infomanager
to ti je za 12mj.
@skembo
normalno da je mala lova. Meni su sad za terca davali 29250$ pa san reka da mi je to malo, da mi triba bar 35000$ pa su me lipo uredno odj.....:o
Veci su mi misecno krediti:udriglavom nego njihova misecna placa:mad:

Reference to your email below, please find attached PDF to be completed and forward it back (For your guidance, the attached PDF document is â??Read Onlyâ? and you need to complete it and then save it under a different name).

Best Regards,
Yacoub Yousef Al Qabandi

mene je zvao Yacoub danas popodne nudi za 4th,ako prođem intervju početkom sljedećeg tjedna,
ja ću prihvatiti ako prođem ??to god...

Back