I ja sam ima običaj ponekad nametnuti stegu.., isključim lift.., i neka čekaju dok se popravi. Onako, malo fiskulture.., neće im naÅ¡koditi.
haha neka vide tko je glavna faca na liftu i sire!!
I ja sam ima običaj ponekad nametnuti stegu.., isključim lift.., i neka čekaju dok se popravi. Onako, malo fiskulture.., neće im naÅ¡koditi.
-provjerit i nadolit ulje u guide rail lubricatore
U svakom slucaju idem odraditi malo...
I nije neka frka ako i stane lift,neka bagra hoda![]()
Hahahahah
Evo, nemoÅ¡ ih isćerati iz miÅ¡je rupe.., valjda ne zalaze u ovaj thread![]()
Lift za laike izgleda simple ustvari jebena naprava .
Gavro i ekipa su rekli sve gore .
Ja bih samo dodao , kad radis na liftu neka ti asistira netko koji ima malo u glavi i koji ce biti skoncetriran na posao .
Ne donosi odluke ako nisi siguran u to sto radis , a pogotovo ne slusaj i ne radi nesto sto ti je netko savjetovao logikom " sto je ova plava zica " .. " probaj ovo , probaj ono " . I ne padaj pod pressing posade " kad ce to biti gotovo" , " to je onaj Ukrajinac sredio za pola sata " itd,itd .
Na kraju krajeva nitko nije genijalac , jednostavno stavi "out of order" i napravi RTA ( request technical assistance ) i to je to . Nijedan normalan covijek ti to nece zamjeriti . Lift je osjetljiva stvar , ko sto vidimo na zalost desavaju se pogibije !!!
A sto se tice tehnicke strane , redovan mjesecni maintenance gore naveden + jebiga kvarovi .
Par situacija iz mog iskustva ,..obrati odmah paznju u kakvom je stanju onaj glavni kabel kabina-panel , oni sa vremenom (cca 5 godina ) usrijed topline pocinju odlaziti , pucaju zice gubi se veza , pa kolege pocnju iskoristavati spare zice , ako su vec pri kraju sa tim spare pripremi narudzbu novoga , jer isporuka traje po par mjeseci .
Upotpuni rezervne dijelove , ono osnovno , mikroprocesor , brake karticu , par specificnih kontaktora , limit switcheva itd,itd .
Kad se vozis na platform , vozi se prema dole , jer kad ides prema gore masu ljudi gleda dole pa zakaci glavom u nesto na putu prema gore, ili limit switch , ili kuciste lampe .
Pazi di stajes , sve je lako lomljivo , pogotovo ti limit switchevi .
Dobro prostudiraj "fault message " , imao sam slucaj di mi je davalo " izduzenje sajli" a problem je bio u encoderu , jednostavno bi ponekad davao lazni broj okretaja u onom slow downu prije zaustavljanja . Dok je moj gospon upravitelj vec imao suludu ideju " da ce objesiti lift na paranke , pa cemo mi mijenjati sajle "!?!?!?!?!?!
Kljuc od prostorije masinerije lifta drzi kod sebe , ne moj da ti nestane specijalni alat , za manualni release kocnice i lifta, jer je to nekom trebalo na pet minuta za nesto , ili da neko prebaci u service mode na panelu . I kljuc od vratiju drzi uvijek do sebe , najbolje u svojoj kabini .
Itd,itd.
Reeferi , gore sve receno . Neke kompanije si tu i opet ostavljen samom sebi , eventualna pomoc Upravitelja kao ga je volja i ako zna .
Rezervni dijelovi po kitovima , Carrier zasebno , Thermoking zasebno , Daikin zasebno...isto tako kompanije CSAV , MSC , CMA CGM...itd .
Mjesecni update i narudzbe eventulano potrebnog ili izmijenjenog uslijed kvarova . PAZI ima jedna mala kartica plus adapter , software configuration za Carriere , zna se isto zagubiti na brodu, nju isto drzi na svom tajnom mijestu - kabina .
Popravci , pisanje malfunction reporta , iiii ako drugi clanovi posade obilaze reefere obici i ti koji put cisto za sebe .
Pazi di stajes i di se penjes na palubi . Osiguraj se kad radis pogotovo ako su losi vremenski uvjeti , mnogo ih je proskliznulo , pao , propalo itd,itd .
Jesi vec bio na 6600 volti ?
Eto Daniele , sve najbolje , pa ti pitaj , forum ti je tu i "brodski elektricari" .
Pozdrav svim ostalim kolegama .