Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/30
    ass..man ties avatar
    Datum registracije
    Sep 2010

Početno Pomoč a ne hitna....ali ajko bitna;))

evo ovako,odradija san jedan ugovor ka kađo na celebrity-u(jos 15 dana i doma),i sad.....oni su ukinili aprentise makinje ali mi je staff kapo ponudija da se vratin krajen devetog miseca ka motormen-ja sad mislin ukrcat samo matrikulu 2 miseca na nesto lokalno...i sad koji su limiti za brod-snaga makinje i to?
    i druga bitna stvar,ako oden ka motormen drugi ugovor jel mi to vridi za polagat klasu:ZNACI 6 MISECI KA KADET,2 MISECA KA KADET NA NEČEM LOKALNOM I 4 MISECA KA MOTORMEN OPET NA DUGOJ,?????

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

ka motorman ti ne vridi.100 puta vec prozvakano

Terco muky23 avatar
    Datum registracije
    May 2008

Početno

A da svi vi asistenti, kadeti otvorite svoje dnevnike od prve stranice i pročitate ??ta tamo pi??e???

Bez uvrede nikome ali odgovori su vam ispred nosa.
    Omnia praeclara rara.

Barba Oring avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    SINNER

Smile

Naziv Teme je Super
    Whatever we do, we do to gain pleasure or to avoid pain!
    Rođen sam da nestanem

ass..man ties avatar
    Datum registracije
    Sep 2010

Početno

orinze to ti je ka nagoris ka insinerator,ahahahaha pa svasta pada napamet,barba frenki fala na normalnon i kratkon odgovoru,a odgovor u sredini......sestomisecno trcanje za snom jos i dnevnik citat,aha vidis...skuzajj

DRVOSJEČA asistent stroja-dalmos avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Udruga Pomorac.net

Cool

Citiraj Prvotno napisano od ties Vidi poruku
    evo ovako,odradija san jedan ugovor ka kađo na celebrity-u(jos 15 dana i doma),i sad.....oni su ukinili aprentise makinje ali mi je staff kapo ponudija da se vratin krajen devetog miseca ka motormen-ja sad mislin ukrcat samo matrikulu 2 miseca na nesto lokalno...i sad koji su limiti za brod-snaga makinje i to?
    i druga bitna stvar,ako oden ka motormen drugi ugovor jel mi to vridi za polagat klasu:ZNACI 6 MISECI KA KADET,2 MISECA KA KADET NA NEČEM LOKALNOM I 4 MISECA KA MOTORMEN OPET NA DUGOJ,?????
    pozz.takoder odradija kao app.eng. .na celebrity i takoder su me zvali ali kao app.na solsticu i to u 2 mjesecu ove godine!!.mislim da bi mogao nesto napraviti?javim ti se u inbx!!
    http://www.youtube.com/watch?v=mJ9GD...eature=related
    pozdrav!
    Posljednje uređivanje od asistent stroja-dalmos : 04-21-2011 at 11:32 AM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

Terco muky23 avatar
    Datum registracije
    May 2008

Početno

[QUOTE=ties;101497]orinze to ti je ka nagoris ka insinerator,ahahahaha pa svasta pada napamet,barba frenki fala na normalnon i kratkon odgovoru,a odgovor u sredini......sestomisecno trcanje za snom jos i dnevnik citat,aha vidis...skuzajj[/QUOT

Eto drago mi je da sam ima čast ovim putem upoznat prvog asistenta koji je ikad kročio nogom na brod,koji 6 mj nije oka sklopija pa samim time nisi ima vrimena niti otvorit dnevnik da pročita?? ??ta pi??e između tih korica,a treba jedno cca 3 min da pročita??.. Ovde je 99 % ljudi koji navigaju i ti upada?? sa ovakvim glupim pitanjima pa i odgovorima...niti ima?? volje pogledat malo po forumu,kao ??to je reka Frankie pro?žvakano jedno stotinu puta,niti ima?? volje za čitanjem...

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost,ali za svemir ba?? nisam potpuno siguran (Albert Einstein).
    Omnia praeclara rara.

ass..man ties avatar
    Datum registracije
    Sep 2010

Početno

[QUOTE=muky23;101520]
    orinze to ti je ka nagoris ka insinerator,ahahahaha pa svasta pada napamet,barba frenki fala na normalnon i kratkon odgovoru,a odgovor u sredini......sestomisecno trcanje za snom jos i dnevnik citat,aha vidis...skuzajj[/QUOT

Eto drago mi je da sam ima čast ovim putem upoznat prvog asistenta koji je ikad kročio nogom na brod,koji 6 mj nije oka sklopija pa samim time nisi ima vrimena niti otvorit dnevnik da pročita?? ??ta pi??e između tih korica,a treba jedno cca 3 min da pročita??.. Ovde je 99 % ljudi koji navigaju i ti upada?? sa ovakvim glupim pitanjima pa i odgovorima...niti ima?? volje pogledat malo po forumu,kao ??to je reka Frankie pro?žvakano jedno stotinu puta,niti ima?? volje za čitanjem...

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost,ali za svemir ba?? nisam potpuno siguran (Albert Einstein).
    stari moj forum i je da se pisu po njemu pizdarije i visokoumne stvari....inace umire...
    a sad za dnevnik me iskreno kiki boli i ne razumin cemo odma atak...ako ti je glupo zavari ka sta ja cinin svaki dan gluposti koja me okruzuje,ali vidis ovo mene boli kad vidin svog covika,pogotovo sta je iz jebenog splita kako me zakujac napada i onda skuzin da nan je nacija stvarno sjebana,jer ima nas ka kumpira u vrici a medjusobna pomoc i potpora je teska nula,mirno more i pozdrav

Treći Vodja avatar
    Datum registracije
    Apr 2010
    Firma
    Jadroplov,OOCL

Početno

nedirajte mi kadete i asistentne

samo vi pitajte
    Mirno more nikada nije stvorilo dobrog mornara.

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

bravo admirale vodja. muky dobro govori, a ti mali smanji malo dozivljaj. nemas vrimena i ne interesira te...pa koji kurac stojis na brodu? obrij se aj u teretanu i dilaj dop.

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Citiraj Prvotno napisano od maninjorgo Vidi poruku
    ... obrij se aj u teretanu i dilaj dop.
    A oces ti dat 30 kila erla pocetnog kapitala za prvo kilo.Ties pusti ti ove drz se mojih uputa sta sam ti posla na PM-a i daleko ces dogurat.
    Posljednje uređivanje od Frankie : 04-22-2011 at 06:52 AM

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

ja bi moga dat pocetni kapital, bez problema. malo vise od misecne place. ali...ne smis ih ucit na gotovo. startni kapital se radi kamatarenjen.

Terco muky23 avatar
    Datum registracije
    May 2008

Početno

[QUOTE=ties;101531]
    Citiraj Prvotno napisano od muky23 Vidi poruku

stari moj forum i je da se pisu po njemu pizdarije i visokoumne stvari....inace umire...
    a sad za dnevnik me iskreno kiki boli i ne razumin cemo odma atak...ako ti je glupo zavari ka sta ja cinin svaki dan gluposti koja me okruzuje,ali vidis ovo mene boli kad vidin svog covika,pogotovo sta je iz jebenog splita kako me zakujac napada i onda skuzin da nan je nacija stvarno sjebana,jer ima nas ka kumpira u vrici a medjusobna pomoc i potpora je teska nula,mirno more i pozdrav
    Vidis ti moj ties,ovako ti stvari stoje... Kad si postavija pitanje,osim barba Frankie-a i ja sam ti odgovorija,a ti osim sta si nezainteresiran i boli te kiki za dnevnikom jo?? si i osjetljiv i odma digne?? nos ??ta dobije?? odg kakav dobije??. Mo?žda bi bilo najbolje da san kupija taj jbn dnevnik i da saan ti reka,ajmo ties na kavu i onda lipo sidnemo,naručimo kavu,ti se lipo raskomoti?? koliko ti god to stolica u kafiću dopu??ta i ja onda počmem čitat taj dnevnik a ti pozorno slu??a??...e sad,kako toga jako 'puno' ima ti ne uspije?? ni napravit prvi gutljaj kave a muky je već gotov sa čitanjem...Na kraju jo?? malo bacimo ćakulu,o ovome o onome i krenemo dalje,ja ka?žem da ću ja platit kavu i tako... Uglavnom,mo?žda je ovo malo čudno nekima,ali ovo pi??em iz jednog razloga,??ta većinu mladih (ČAST IZNIMKAMA) doslovno boli kiki za brodom, za asistenturom,na kraju krajeva za jbn dnevnikom,ovde ne ?želim pisat razmi??ljanja budućih kadeta i asistenata, anaslu??a san ih se nedavno..Ali moj ties,da ti ovako neko ne??to i napravi ti opet nebi bija zadovoljan,opet bi na??a neku dlaku koja krivom kurcu smeta,jer naravno na brodu te svi vuku za rukav da ti poka?žu,da te nauče... Nisan ti reka da pročita?? Dostojevskog,Tolstoja ili ne??to tako,nego jebenih 2-3 stranice u dnevniku,to si moga pročitat mali miljun puta dok si na wc-u kenja i lista Playboy...

Na kraju svega da zaključim s tebom ovo..Ne poznaje?? me,stoga ne pi??i sva??ta i ne vriđaj Split. Iz tvoga posta ja mogu zaključit da te boli kiki za dnevnikom,da si nezainteresiran,osjetljiv (ka i ??ta san napisa već),naravno čitanje knjiga ti ne pada na pamet itd.. E sad ja smatram da sam ti odg kako zaslu?žuje??, a ti budu faca i reci,je muky u pravu si,nisan uopće pogleda u dnevnik..Ma nemora?? uopće mi reć da san u pravu jebe mi se za to..
    I ako kojim slučajem krene?? ovim drugim putem,teretana ovo ono,javi mi se dobit će?? najpovoljniji whey u gradu,garantiram ti!!

p.s.i ne pi??i svakojake gluposti jer si upravo dobija puno pomoći ovde,ne od mene nego od svih!! Pozzdrav i sve najbolje ti ?želim!!!
    Omnia praeclara rara.

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

muky ne bucaj ni ti. kiki ili puki je na tagalog je piska. ako os rec da ga boli kurac, to se rece titi ili bajag. samo da znas...duge su godine prid tobon. brochador ...pizdolizac. salsalero...drkadjija....pitaj sine. marami gusto brocha mabaho puki... puno voli lizat sporku pisku

Terco muky23 avatar
    Datum registracije
    May 2008

Početno

Evala barba maninjorgo.. Pa on je sam reka da ga boli kiki
    Omnia praeclara rara.

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

[QUOTE=muky23;101556]
    ,javi mi se dobit će?? najpovoljniji whey u gradu,garantiram ti!!...
    Koliko je kilo toga najpovoljnijeg ?

Terco muky23 avatar
    Datum registracije
    May 2008

Početno

[QUOTE=Frankie;101560]
    Citiraj Prvotno napisano od muky23 Vidi poruku

Koliko je kilo toga najpovoljnijeg ?
    Frankie, kilo 120 kn. Ima?? li jeftinije od ovoga da se pribacim kod tebe
    Omnia praeclara rara.

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Muky moj ja i maninjorgo pricamo o skroz drugim proteinima. Ove nase proteine u ulicnom slengu jos nazivaju i pura.Ali ne kosta kilo 12 kuna nego 30 iljada erla i to ako poznas gazde i dunde.

Terco muky23 avatar
    Datum registracije
    May 2008

Početno

A Frankie moj znam ja dobro ??ta je pura ali ja sam mu se ponudija za whey da se napuca u teretani a onda stupate ti i maninjorgo sa purom...ja se ne ?želim paćat sa purom hahah Ali ako oće?? mogu kontaktirat neka poznanstva pa pitat i za tu cijenu
    Omnia praeclara rara.

Clan Posade Kanoo Shipping avatar
    Datum registracije
    Jan 2011
    Firma
    Shell

Početno

@ Muky, svaka ti je na mistu! Proplaka san od smija! Hahahahah!
    @ Maninjorgo: Uang kang allam! Umma liska!
    @ Frankie: Pa di si ljudino, nije vrag da si se kanija naveganja i bacija u poduzetničke vode?
    A ovi mali bi prvo triba malo gramatiku u ruke, pa potom dnevnik na reviziju. Bolje ti je da odradis asistenturu na brodu, nego se svercat po domacin trabakulama. Vise ces naucit, mada vidim da nisi bas za citabu! Ajde malo zasuci rukave i knjigu u sake! Ne slijedi negativni primjer!

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •