Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/11
    3.Casnik deck monster avatar
    Datum registracije
    Jan 2011

Početno Mar??alski otoci-pregled

Bok decki..evo bio na razgovoru za kadeturu i trazi me neki liječnički za Maršalske otoke,Maltu..sad neznam sta im to znaci?moze li itko pomoci posto u matrikuli imam onaj "obicni" pregled za pomorce..!hvala..i dnevnik kadeta palube?di se nabavlja..?pozz

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

opet lijecnicki trazi da ti ispune formu za zastavu za koju ti trazi firma. Dnevnik u moje vrime obicna teka u koju si triba numerirat strane i u koju bi pecat udrila lucka kapetanija. Vjerojatno neka slicna umotvorina zovi kapetaniju i pitaj.

Datum registracije
    Jan 2011

Početno

hvala stari..ali zenska (kadrovkinja) je spominjala Mar??alske otoke, Maltu i jos neku zemlju pa sad neznam sta da trazim.. razumijes...

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

A pretpostavljam da ces trazit ove sta ti je ona rekla osim ove zadnje.Ne znam koja je to jos neka zemlja pitaj doktoricu mozda ona zna.

Datum registracije
    Jan 2011

Početno

znaci opet trebam raditi lijecnicki?ili se da napraviti drugačije nekako posto su mi rekli da ce mi DA test priznati ali nisam je razumio bas najbolje..
    Posljednje uređivanje od deck monster : 03-10-2011 at 01:08 AM

2.Casnik meho avatar
    Datum registracije
    Oct 2009

Početno

55555
    Posljednje uređivanje od meho : 06-02-2011 at 01:17 PM

Datum registracije
    Jan 2011

Početno

dobro stari..hvala sad mi je malo jasnije...problem je sta ja neznam nista ni di cu ici ni kada..rijec je o Splosnoj plovbi i spomenula mi je taj lijecnicki pregled..ja sam je pitao jel kao to obavezno a ona je rekla pa je jer nikad neznam di cete poslati..nije mi nista precizirala..al ok..pitat cu doktoricu.

zena pomorca Spuzvasta avatar
    Datum registracije
    Apr 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od meho Vidi poruku
    Ako ima?? papir na kome ti je liječnički za matrikulu, odnesi ga kod doktora(ice) kod kojeg si dobija liječnički, i zamoli ga da ti ga napi??e ( prepi??e ) na formular od dr?žave pod čijom zastavom je brod, tj. kompanija. To ne bi tribalo ni??ta ko??tati. Ako nema?? prazan formular za dotičnu zemlju, onda zamoli svoga kadrovika da ti ga po??alje mailom. Znači- ako je brod pod liberijskom zastavom-Liberijski formular. Obično ide u paketu i matrikula dotične dr?žave, koju vjerovatno radi kompanija.

Ko??ta,ko??ta. 200kn u dr.Wagner
    ........sretna ?žena...........
    16.01.2009
    11.05.2011
    E sad nas je cetvero

SDPO beerseeker avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Bourbon

Početno

Ne znam ovisi li to od doktora do doktora ali ja taj prijepis placam 50kn. Znaci ne placas opet lijecnicki jer ga imas, samo placas prijepis na drugu formu (Marshall Island, Malta...).

Dnevnik kadeture vise nije prazna biljeznica nego forma koju izdaje LK (ne znam da li ih prodaju oni ili Narodne novine) u kojoj su upisani svi zadaci koje na brodu moras obaviti i s cim se moras upoznati, te svaku pojedinu rubriku mora potpisati nadredjeni casnik (kao potvrda da si sa necim upoznat).

U prilogu se nalaze MI forme koje sam ja dobio od agencije kad sam isao na brod pod MI zastavom, a sluze kao zahtjev za izdavanje MI matrikule i breveta (kojeg ti nemas jer si kadet). To bi ti trebala poslati zena iz firme kada odluci na koji ce te brod poslati. 3 forma je za putnicke brodove pa zanemari. I vodi racuna da je forma iz 2009, mozda je izasla nova u medjuvremenu.
    Attached Files Attached Files
    Posljednje uređivanje od beerseeker : 03-09-2011 at 11:59 PM Razlog: Edit

1.Casnik anterosko avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    U MESSROOMU

Početno

Citiraj Prvotno napisano od deck monster Vidi poruku
    Bok decki..evo bio na razgovoru za kadeturu i trazi me neki liječnički za Mar??alske otoke,Maltu..sad neznam sta im to znaci?moze li itko pomoci posto u matrikuli imam onaj "obicni" pregled za pomorce..!hvala..i dnevnik kadeta palube?di se nabavlja..?pozz
    Svaka zemlja ima svoj ljecnicki a razlike su male npr. Norveski vridi 2 godine i moras radit rentgen pluca dok Marschall islands vridi godinu i nemoras radit rentgen.
    Ako si iz ST to ti radi Dr. Ercegovic a ordinacije su joj na Blatinama i nasuprot Solinske.
    Neces tribat cili ljecnicki radit nego mozda koju doradu i nove formulare koje ce te nesto kostat ali bi ti firma to tribala refundirat na placi

Datum registracije
    Jan 2011

Početno

da to mi je jasno samo mi nije jasno zasto mi je to rekla kad jos neznam ni di cu ici ni kada..mozda mi je samo napomenula..zvat cu i pitat..hvala svima.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •